Gość: alek IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 23.10.06, 22:21 Monterrey to 2-3 najwieksze miasto w Mex Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LaChaparra Weekend w Monterrey IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.04.07, 20:08 Monterrey rozpamiętuję z łęzką w oku. Spędziłam tam rok z meksykańską rodziną, uczyłam się hiszpańskiego. Mój nauczyciel tegoż języka to wspaniały człowiek, od niego nauczyłam się kultury "regiomontanos". Monterrey jest na pewno miastem przemysłowym, ale za to oferującym dobrą pracę i lepszy standard życia niż na południu Meksyku. Poza tym jest otoczone wspaniałym masywem gór i rozwija turystykę górską i ekstremalną. Również szczególnie polecam szkoły wyższe- Tecnologico de Monterrey, czy Universidad Autonoma de Nuevo Leon to uczelnie o wysokim poziomie nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskaa Re: Weekend w Monterrey 06.04.07, 00:12 ja mam cudownych przyjaciół w Monterrey:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Weekend w Monterrey IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 15:37 witaj; mam pytanie odnoście Twojego pobytu w Meksyku.. Myślę o doktoracie tam właśnie, dlatego chciałam zapytać jak tam trafiłaś - czy to jakaś wymiana, stypendium czy coś jeszcze innego? dzięki bardzo i pozdrawiam, asia Odpowiedz Link Zgłoś