drzwimax1 17.11.06, 19:22 kto byl na kubie??? wybiram sie na kube 25 12 a nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernadeta Re: kuba karaiby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:22 proponuję zakupić przewodnik... byłam, wróciłam zadowolona. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: kuba karaiby 18.11.06, 22:35 Ja też byłam i super! Zależy czy chcesz coś obejrzeć, czy tylko leżeć nad basenem i popijać drinki! W pierwszym przypadku rzeczywiście najlepszy będzie przewodnik, zaś w drugim nic nie musisz wiedzieć, nawet bez obcego języka będziesz należycie obsłużony i zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzwimax1 Re: kuba karaiby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:52 mam prośbę o kilka zdań na temat plaży wody nurkowania czy są tam delfiny, czy tylko mówią ze są a na miejscu mało kto je widzi? i czy można porównać rafę do Egiptu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sti Re: kuba karaiby IP: *.lom.vectranet.pl 20.11.06, 14:25 O rafie zapomnij.))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernadeta Re: kuba karaiby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:01 1. rafa ???, w Varadero nie widziałam raf 2. plaże i morze cudne moje fotki; fotogalerie.pl/galeria/galeria_bepi 3.delfiny oczywiście są, wycieczki... 4.raf nie mozna porównac do Egiptu . bo nie widziałam raf na Kubie, z brzegu morza ani jednej ryby... Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: kuba karaiby 19.11.06, 17:29 Poczytaj sobie co ludzie popisali tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33151 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzwimax1 Re: kuba karaiby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:14 dzieki za pomoc super materiał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sti Re: kuba karaiby IP: *.lom.vectranet.pl 20.11.06, 17:59 Przypadkiem nie bierz maski i płetw bo tylko zawalisko w walizce. Koniecznie wybierz sie do Trynidadu. Wakacje super. Byłem w Palma Real w Varadero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vives Re: kuba karaiby IP: *.net-10.rev.inter-c.pl 20.11.06, 23:40 I nie kupuj wycieczek u rezydentów- wypozycz sobie auto (fakt nie jest najtansze), ale pozwiedzaj sam. Ja w ten sposob zobaczylem duzo wiecej. Np. spedzilem wspanialy dzien od strony Morza Karaibskiego - zaplacilem facetowi w osordku 2 peso i wpsusil mnie na wspaniala plaze - palmy, bialy piasek, muszle i moja rodzina :))) Przyprowadzil mi nawet konie i puscil cichutko muzyczke - raj na ziemi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sti Re: kuba karaiby IP: *.lom.vectranet.pl 22.11.06, 23:09 z wypozyczeniem bryki uwazaj. W razie afery, kiwasz w pudle do wyjasnienia. Jak sie skusisz na wypozyczenie zachowaj max czujkę,psiarskie kubanskie dość przyjazne , ale jak pukniesz, afera. wypożyczenie bryki jest opłacalne, kasuja dość sporo za wycieczki fakultatywne Odpowiedz Link Zgłoś