Gość: clarke IP: *.kolornet.pl 18.04.03, 13:34 Gdzie i jak się ubezpieczyć na wakacyjny wyjazd za granicę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c.i.a Re: Ubezpieczenie IP: 217.97.150.* 06.05.03, 06:13 Gość portalu: clarke napisał(a): > Gdzie i jak się ubezpieczyć na wakacyjny wyjazd za granicę? rewelacyjna oferte -jesli ktos duzo podruzuje ma commerial union a nazywa sie to PARTNER W PODROZY dzweon 0801 888444 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f.b.i. Re: Ubezpieczenie IP: 217.153.7.* 06.05.03, 08:01 Moim zdaniem powinieneś trzymać się z daleka od commercial union, bo ubezpieczyc sie to jedno, a dostac potem odszkodowanie to już całkiem coś innego. Idź do firm, które robią takie ubezpieczenia masowo np. Warta, Filar, PZU, Gerling i może jeszcze jakies inne. Najlepiej sprawdzić oferty u tzw. multiagentów ubezpieczeniowych czyli ludzi, którzy robią ubezpieczenia dla wielu różnych firm, wtedy można cos sobie wybrać. A ubezpieczyć się warto. Mojej żonie stłukły sie okulary i wymiana szkła kosztowała 150 zł (w przeliczeniu). Po powrocie do Polski dostaliśmy zwrot na podstawie rachunku za naprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victoria Re: Ubezpieczenie IP: *.sup.gov.bc.ca 08.05.03, 00:16 Szukam ubezpieczenia dla siostry i jej syna ktorzy przyjezdzaja do mnie na wakacje do Kanady. Czy moze mi ktos polecic firme ubezpieczeniowa i kontakt do niej. Jesli jest mozliwy kontakt e-mail to by bylo najlepiej. Z gory serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś