Gość: nateysz IP: *.gskgonet.com.pl / 192.168.1.* / 217.96.23.* 20.04.03, 20:19 Czy ktoś może wie gdzie niedrogo przenocować w Debreczynie. Będę wdzięczny za jakąkolwiek informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marlew Re: Debreczyn - nocleg IP: *.grohe.de / 192.168.230.* 22.04.03, 09:05 Kiedy i czy bezpośrednio w Debreczynie? Ja spie zawsze w Hajduszoboszlo, to ok. 20 km od D. w strone Budapesztu, w zeszlym roku w maju za extra kwatere kolo basenow (pokoj + kochnia + lazienka + ogrod + parking) za 2 os. dor. + dziecko 3 lata placilem 45 pln za dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nateysz Re: Debreczyn - nocleg IP: *.gskgonet.com.pl / 192.168.1.* / 217.96.23.* 23.04.03, 20:33 Gość portalu: Marlew napisał(a): > Kiedy i czy bezpośrednio w Debreczynie? Interesuje mnie tylko jeden nocleg 28 czerwca po drodze do Grecji. Wolałbym w samym Debreczynie, chciałbym zobaczyć miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margoblue Re: Debreczyn - nocleg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.03, 17:02 jade za tydzien do debreczyna, gdzie moi znajomi wegrzy robia zjazd bylych studentow. nie znam jeszcze szczegolow,wiem tylko ze zalatwiaja noclegi w centrum sportowym. maja byc 2os. pokoje, ale jak w takich miejscach bywa, lazienki na korytarzu:-( jak bede miec wiecej szczegolow,dam ci znac. pytanie do ciebie: kiedy i jakim srodkiem lokomocji jedziesz do debreczyna? jestem z wrocka i nie bardzo usmiecha mi sie baaardzo dluga podroz pociagiem. margoblue@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś