oryginal 05.05.03, 21:52 Jak najtaniej do USA? Może lecieliście w jakiś "kombinowany" sposób, który okazał się tańszy niż LOT? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morysia Re: USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.03, 21:57 Witam, szukalam tanich biletów i znalazłam coś takiego: www.biletylotnicze.com, dalej sobie poradzisz, szperając po liniach, które się wyświetlają. Jest jeszcze coś takiego jak yellow page. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acton Re: USA IP: *.net.pl 06.05.03, 01:31 wszystko co lata jest tańsze od LOT-u. Lufthansa, Alitalia, Austrian Airlines, B.A. itd, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: USA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 23:34 To prawda Lot jest drozszy niz inne linie.Ja korzystam z Air France, takze KLM i Fin Air jest tani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: USA IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 10.05.03, 17:32 Leciałam B.A. Przesiadka w Londynie, czas oczekiwania na połączenie ok.2,5h. Wszystko było O.K. Oszczędność w stos. do LOT-u spora (już nie pamiętam dokładnie). "Legendarnie" najlepsza obsługa i jedznie LOT-u ma się nijak do B.A. Porównałam:) Uciążliwy jest tylko powrót. Odczuwa się różnicę w czasie i czas oczekiwania na samolot do Warszawy baaardzo się dłużył; zasypiałam na siedząco. Odpowiedz Link Zgłoś