jasio211 10.04.07, 17:00 Tyle mówicie sobie komplementów ale prosba ile kosztuje rejs tyrystyczny 3 dniowy dla dwóch osób i jak sie go załatwia aha i co sadzicie o wycieczce w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apaixonada Re: Amazonia 10.04.07, 18:15 jasio211 napisał: > Tyle mówicie sobie komplementów > ale prosba ile kosztuje rejs tyrystyczny 3 dniowy dla dwóch osób i jak sie > go załatwia aha i co sadzicie o wycieczce w sierpniu Ha ha ha ha !!!!! Jasio uwielbiam twoj styl...normalnie poplakalam sie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
jasio211 Re: Amazonia 10.04.07, 20:24 Nie placz bo bedzie wieksza delta niz Amazonia i gdzie ja polece do Tczewa Odpowiedz Link Zgłoś
apaixonada Re: Amazonia 10.04.07, 20:36 takich zasobow lez smiechowych to ja nie mam, poza tym w tczewie nie jestem zeby tam zrobic "delte". Przypadkiem cie skomplementowalam zdaje sie:) P.s. w dalszym ciagu ROTFL, naprawde udalo Ci sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasio211 Re: Amazonia 10.04.07, 21:24 Tczew to miasto powiatowe w delcie Wisły {Wisła to taka rzeka w Polsce mniejsza od Amazonki} pozdrowienia PS To wyjasnienie dla tych osób które nigdy w Polsce nie były Odpowiedz Link Zgłoś
tamoio Re: Amazonia 10.04.07, 22:52 Drogi jasiu211 Brazylia to nie kraj dla amatorow, bowiem naiwnosc tutaj grozi frustracja. Jezeli natomiast bardzo Ci zalezy zeby tu przyjechac, to poczytaj sobie to co juz o tym kraju zostalo napisane, a potem zadawaj pytania ;) Aby niczego sobie nie zalowac, w Amazonii to bedzie jakies 100 zl/osoba/dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
apaixonada Re: Amazonia 11.04.07, 00:30 jasio211 napisał: > Tczew to miasto powiatowe w delcie Wisły > {Wisła to taka rzeka w Polsce mniejsza od Amazonki} > pozdrowienia > PS To wyjasnienie dla tych osób które nigdy w Polsce nie były Jasio (ale nie glupi!) juz jest sfrustrowany. Przyszedl by byc pouczonym a juz poucza... Jasiu, jako osoba o wybitnie rozwinietym wyczuleniu na sarkazm i cynizm, jednakze daleka od bycia zlosliwa szczegolnie wobec nowo napotkanych osobnikow, wyjasnie motywy mojego rozweselenia: uznalam za bardzo zabawny Twoj sposob rozpoczecia konwersacji. Ja zwyczajnie uwielbiam zabawe stylem, a wstep do Twojego zapytania powalil mnie na kolana:) Doslownie. Coraz bardziej lubie to forum:) Trwam w rozweseleniu spowodowanym przez Jasia. p.s. W Polsce troche sie "nabylam" i nielatwo mnie zaszokowac takimi informacjami:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasio211 Re: Amazonia 11.04.07, 06:45 Ja mam bardzo proste pytanie na ktore nie ma odpowiedzi w czytanych postach i prosze z głeboko pokora o rade Gdzie kupić bilet na wycieczke statkiem po Amazonii? Prościej nie umiem Czyli czy nalezy to zrobic przez Internet czy na miejscu ale gdzie i ile kosztuje? i czy ktos był juz na takiej wycieczce? Wszyscy uprzedzacie aby nie plynac rejsowymi statkami ja Brazylii nie znam ale dobrze znam meksyk i różnic kulturowych wydaje mi sie ze nie bedzie wiele i tu i tu Majowie i Inkowie albo jakis inne Narody Odpowiedz Link Zgłoś