Dodaj do ulubionych

SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC?

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 16:34
Zamierzam w najblizszym czasie wybrac sie do jakiegos ciekawego kraju z tego
wlasnie biura podrozy.Jeszcze nigdy z nim nie jechalem wiec prosze o opinie
dotyczace tego biura jak i rowniesz organizacji, oraz hoteli przez owe biuro
proponowane.Z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: czarodziejka1 Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.astercity.net 16.07.03, 17:00
      Od pięciu lat wyjeżdżam z biurem Scan Holiday. Nigdy mnie nie zawiedli.
      Wszystko mają świetnie zorganizowane i w swojej ofercie mają b.dobre hotele.
    • a-n-i-k-a Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 17.07.03, 11:22
      ja rowniez goraco polecam scana - bylam z nimi na 3 wyjazdach i wszystko bylo
      ok, zadnych zastrzezen
    • Gość: kasia Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 12:56
      Ja też ich polecam, ale ceny znacznie podskoczyły w ostatnim czasie i nie są
      już tak atracyjni jak kiedyś.
      Mimo wszystko ok.

pozdrawiam
    • Gość: joaskas Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 213.77.14.* 17.07.03, 13:06
      Byłam z nimi w tamtym roku na Krecie z last minute. Bylismy bardzo zadowoleni z
      hotelu. Może troche rzadko był rezydent, ale w razie potrzeby w każdej chwili
      można było go namierzyć. Gorąco polecam!
    • Gość: Johny Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: hpcache:* 17.07.03, 13:09
      Jasne, jeśli tylko cię stać. Byłem z nimi 3 lata temu i byłem zadowolony.
      Jednak w tym roku przeraziły mnie ich ceny. Zresztą chyba w ogóle bardzo
      podrożały ceny w większości biur.
      • vivawawa Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 17.07.03, 14:24
        ceny w większości biur stoją na głowie w porównaniu z ubiegłym sezonem letnim,
        m.in. z powodu kursu EURO
        ja właśnie zrobiłem w Scanie rezerwację na Gran Canarię
        • Gość: Agentka Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 15:14
          Zadziwiająca jest ta jednomyślność co do scana - nie prawdaż??????????
          • vivawawa Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 17.07.03, 15:35
            ja nie jestem agentem żadnego z biur, tylko klientem, który lubi wypoczynek na
            poziomie
            za tygodniowy wypoczynek z dwoma posiłkami moge wydać do 2.800zł. na osobe
          • czarodziejka1 Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 17.07.03, 16:22
            Gość portalu: Agentka napisał(a):

> Zadziwiająca jest ta jednomyślność co do scana - nie prawdaż??????????

A co Agentko denerwuje Cię, że chociaż z jednego biura ludzie mogą być
            zadowoleni? Lepiej trochę więcej zapłacić i jechać w jasno a nie w ciemno :)

• vivawawa Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 17.07.03, 16:57
              Scan pionformował mnie przy rezerwacji jakimi liniami realizowany jest czarter
              wiem jakie są godziny wylotów, wiem o międzylądowaniu, mam świadomość, że z
              uwagi na godziny czarteru tygodniowy wypoczynek będzie trwał tylko całych 6 dni

mając te wszystkie informacje podejmuję świadomy wybór = godzę się na takie
              warunki i jade na wymarzony wypoczynek (gran canaria) lub wybieram inną
              destynację {niestety w Polsce jest tylko jeden czarter na Gran Canarię)

czyli 8 dni urlopu = 6 dni wypoczynku : cena wysoka, ale dla mnie do
              zaakceptowania
          • Gość: kasia Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 10:32
            Czy jeżeli ktoś był zadowolony ze swego urlopu to od razu musi być agentem
            polecanego biura?! Myślę, że nie.

pozdrawiam

Gość portalu: Agentka napisał(a):

> Zadziwiająca jest ta jednomyślność co do scana - nie prawdaż??????????
    • Gość: Marek Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.07.03, 17:03
      11 lipca wróciłem z Tunezji organizowanej przez Scan; w poprzednich latach
      również z nimi latałem ; nigdy nie zdarzyła się im jakakolwiek wpadka, tak więc
      gorąco polecam :))) udanego wypoczynku
      • Gość: madzia Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.nsm.pl 17.07.03, 22:27
        ich standard uslug jest bardzo wysoki ale ceny rowniez
        pomimo tego kto juz raz wybral sie ze scanem bedzie jezdzil z nimi w nastepnych
        latach!( przewaznie)
        scan holiday is the best:))
    • Gość: kd Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 169.5.124.* 18.07.03, 15:27
      Podpisuję się pod cała resztą forumowiczów - Scan Holiday jest jak najbardziej
      OK, korzystam tylko z ich usług, mają ciekawe promocje np. dla 4-osobowej
      rodziny z 2 dzieci.
    • Gość: Aga Nie polecam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 19:13
      Raz pojechałam i było fajnie, ale dwie kolejne wycieczki były rozczarowaniem.
      To że standard hotelu był niższy niż obiecano, to można by przeżyć, ale takiego
      syfu jak tam gdzie miałam mieszkać to nie widziałam wcześniej. Po awanturze
      przeniesiono mnie do innego pokoju, a kolejnym razem do innego hotelu.
      Przykład: materac łóżka był totalnie zapleśniały (ale tak na szóstkę z
      biologii), a na ścianie był grzyb. Dodajmy, że hotel otrzymał 3 i pół słonia.
      Porządne biuro lepiej dobiera hotele.
      • sisters Re: Nie polecam 24.07.03, 13:41
        Ja byłam 5 lat temu w Turcji w Alanii. Rezydent beznadziejny. Pobyt zaczął się
        wielką awanturą o jakość pokoi. Wtedy był to hotel International. Teraz już
        chyba nie mają go w ofercie. Przy wylocie na lotnisku w Antalii zebrali całą
        stertę reklamacji. Ale generalnie do przeżycia.
    • Gość: madona1 Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 153.19.193.* 25.07.03, 09:38
      Są zadowoleni i nie zadowoleni. Byłam z nimi na Krecie i byłam zadowolona.
      Natomiast po urlopie na Kanarach (Gran Canaria) obiecałam sobie,ze więcej z
      nimi nie pojadę. Ale problem był z rezydentką, niejaką Blanką, nie z biurem
      jako takim. Znajomi zostali oszukani przez Scan, bo w katalogu była opcja z
      podgrzewana wodą w basenie a w rzeczywistości tego nie było.Jedno jest pewne
      nie ma ideałów "nobody perfect". Za luksus płaci się więcej.Pozdrawiam.
      • Gość: Iwona Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 89.0.1.* 25.07.03, 12:43
        Byłam z nimi 2 razy: za pierwszym razem było O.K. zwyjatkiem powrotu kiedy na
        lotniskju rezydent z rozpaczą w oczach szukał kogos kto chciałby zostać dłuzej
        bo zabrakło miejsc w samolocie (no cóż- zdzarza sie) Za drugim (Grecja)było
        troszke gorzej, rezydentka ciagle sie mylila w informowaniu (wydawało sie jej,
        że dalej jest w Tunezji), hotel który miał byc w centrum miasta był 2 kilometry
        od miasteczka wielkości Pikutkowa, gdyby nie wycieczki to można by sie powiesic
        z nudow), było jeszcze kilka inych wpadek. To było niezłe biuro tylko troszkę
        zaszkodziło im połączenie z innym - ceny wzrosły, hotele mniej ciekawe.
        Pomimo wszystko spokojnie mozesz pojechac.
      • Gość: greek Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.zywiec.plusnet.pl 08.08.03, 13:57
        Gość portalu: madona1 napisał(a):

> Są zadowoleni i nie zadowoleni. Byłam z nimi na Krecie i byłam zadowolona.
        > Natomiast po urlopie na Kanarach (Gran Canaria) obiecałam sobie,ze więcej z
        > nimi nie pojadę. Ale problem był z rezydentką, niejaką Blanką, nie z biurem
        > jako takim. Znajomi zostali oszukani przez Scan, bo w katalogu była opcja z
        > podgrzewana wodą w basenie a w rzeczywistości tego nie było.Jedno jest pewne
        > nie ma ideałów "nobody perfect". Za luksus płaci się więcej.Pozdrawiam.

Przepraszam że się włączam do wątku nigdy nie będąc ze Scanem na wakacjach -
        ale kurcze faktycznie Twoi znajomi zostali strrrasznie przez nich oszukani: jak
        można nie podgrzewać wody w baszenie na Kanarach!!!!!!! Oszustwo na skalę
        światową!! Pewno znajomi złożyli pozew do sądu o popełnienie przestępstwa.....
        Sorki za sarkazm bo faktycznie nikt nie jest doskonały ale nie piszmy pierdół
        na forum na którym ktoś oczekuje rzeczowych informacji. Pzdr.
        • Gość: malina Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 14:05
          Greek nie psiocz!!! Ludzie mają różne dolegliwości i może dla nich ta
          podgrzewana woda w basenie jest istotna.Może przy zapaleniu stawów...
          Jeśli mieli obiecane powinni dostać.
          • Gość: m Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: armagedon:* 26.08.03, 18:53
            Gość portalu: malina napisał(a):

> Greek nie psiocz!!! Ludzie mają różne dolegliwości i może dla nich ta
            > podgrzewana woda w basenie jest istotna.Może przy zapaleniu stawów...
            > Jeśli mieli obiecane powinni dostać.

malina bylas kiedys na kanarach:)
        • Gość: m Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: armagedon:* 26.08.03, 18:52
          Gość portalu: greek napisał(a):

> Gość portalu: madona1 napisał(a):
          >
          > > Są zadowoleni i nie zadowoleni. Byłam z nimi na Krecie i byłam zadowolona.
          >
          > > Natomiast po urlopie na Kanarach (Gran Canaria) obiecałam sobie,ze więcej
          > z
          > > nimi nie pojadę. Ale problem był z rezydentką, niejaką Blanką, nie z biure
          > m
          > > jako takim. Znajomi zostali oszukani przez Scan, bo w katalogu była opcja
          > z
          > > podgrzewana wodą w basenie a w rzeczywistości tego nie było.Jedno jest pew
          > ne
          > > nie ma ideałów "nobody perfect". Za luksus płaci się więcej.Pozdrawiam.
          >
          > Przepraszam że się włączam do wątku nigdy nie będąc ze Scanem na wakacjach -
          > ale kurcze faktycznie Twoi znajomi zostali strrrasznie przez nich oszukani:
          jak
          >
          > można nie podgrzewać wody w baszenie na Kanarach!!!!!!! Oszustwo na skalę
          > światową!! Pewno znajomi złożyli pozew do sądu o popełnienie
          przestępstwa.....
          > Sorki za sarkazm bo faktycznie nikt nie jest doskonały ale nie piszmy pierdół
          > na forum na którym ktoś oczekuje rzeczowych informacji. Pzdr.

grek zajebiscie cie popieram pozdrawiam
    • Gość: gość Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.1.* 05.08.03, 16:10
      Ja byłam ze Scanem ze 3, 4 lata temu na Krecie. Tamtego lata firma dostała
      przydomek Scandal Holiday, bo miała niezłe wpadki...
      My mielismy miesznake - ok przy przelotach - mielismy wybór więc tam (już w
      hotelu) bylismy ok 11 rano, powrót transfer z hotelu o 2rano "po ostatnim dniu"
      czyli maksymalnie wykorzystany urlop. Zamiast siedziec na walizach od 10 rano,
      dokupiliśmy 1 dobę hotelową wiec nawet się chwilę przespalismy przed wylotem.
      mieliśmy kłopot z sąsasiadami - i tu nam się Scan "podłożył" - rezydenci byli
      przez tydzień bezradni!!! a przecież wyrzucic kogoś z hotelu za zakłócanie
      spokoju w środku nocy można zrobić od ręki - szczególnie że skarzyli się
      klienci całego hotelu, nie tylko z naszego biura ale i niemcy i francuzi.
      Scan był dobry - codzinnie podjeżdżał inny rezydent który o sprawie "nic nie
      wiedział" ale "przekaże sprawę i jutro odpowie". Mieli nadzieję ze po tygodniu
      grupa odjedzie i problem zniknie sam.
      Ale my byliśmy na 2 tyg i tu wpadli - kółko się "zamknęło" i ten sam rezydent
      co był 1 dnia wrócił do hotelu i... musiał coś zrobić. I co? panów
      wykwaterowano dosłownie na ulicę. szkoda tylko że przez olewactwo rezydentów
      nie spalismy przez tydzień...
      Teraz "Scandale" ucichły, chyba nawet biuro się podciągnęło, ale ceny ma na
      prawdę SCANDALiczne jak na oferowane hotele...
    • vivawawa Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 05.08.03, 16:48
      2 sierpnia wróciłem z Gran Canarii
      hotel Caserio 4* był OK, wyżywienie również dobre
      rezydentka pani Blanka - również nie mam zastrzezeń, była zdecydowanie lepsza
      niż rezydent TUI na Gran Canarii

uważam, że warto jechać ze Scanem jeśli chce się mieć spokojny urlop
      • Gość: Jola Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.podkowa-lesna.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 22:44
        Wlasnie jade na Gran Canarie w najblizsza sobote
        Mialam do wyboru hotele "Caserio" i "Waikiki"
        Wybralam ten drugi.
        Jaka jaet Twoja opinia?
        Pozdrawiam.J
        • vivawawa Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 05.08.03, 22:53
          hotel RIU Waikiki jest większy - 5 budynków ok. 500 pokoi, CASERIO jest
          bardziej kameralny gdyż ma 170 pokoi
          pamiętać trzeba, że RIU Waikiki ma tylko 3* - Scan dał mu 4 słonie
          w Waikiki nie ma klimatyzacji, osobiście uważam, że bez klimy trudno w pokoju
          wytrzymać; wybierając hotel odrzucałem te bez klimy
          hotele sieci RIU słynął z bardzo dobrych bufetów, wiem bo sprawdziłem to 2 lata
          temu (hotel 4* Clubhotel RIU Gran Canaria)
          w RIU Waikiki można dostać pokój wychodzący na drogę szybkiego ruchu, która
          jest za płotem !!!

ja też wybrałbym hotel RIU Waikiki, ale nie w sezonie z uwagi na temperatury w
          ciągu dnia, teraz dochodziły do 35 stop.

pozdrawiam i zycze miłego pobytu
    • Gość: Jola Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.podkowa-lesna.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 23:16
      Dziekuje za informacje.
      Moze jeszcze uda mi sie zamienic na ten drugi hotel.
      Niestety nie ma go w katalogu Scana i trudno mi było zweryfikowac wiadomosci.
      Prognozy nie mowia o takich temperaturach na wyspach , myslalam , ze bedzie ok
      25stopni??
      Pozdrawiam.
      • vivawawa Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 06.08.03, 08:53
        ja też byłem zdziwiony temperaturą, strony z pogodą podawały temp. ok. 25
        stopni, ale na miejscu rezydentka powiedziała, że upały na Gran Canarii są
        większe niż zwykle o tej porze roku
        nawet jak byłem na Gran Canarii w lutym to temp. nie przeraczała 22-25 stopni
        a teraz takie upały, sporo ludzi miało na skórze rany od poparzeń
        słonko niby za chmurami, wiaterek od morza wieje, a człowiek ma poparzenia,
        bez nakrycia głowy lepiej w ciągu dnia nie chodzić

co do zmiany hotelu to może zostań przy RIU Waikiki; chyba w Riu Waikiki są w
        pokojach wentylatory więc ewentualnie można będzie wytrzymać, a może pogoda się
        ustabilizuje i temperatury bedą niższe
        • Gość: jola Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.podkowa-lesna.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 09:01
          Dziękuję za cenne informacje, napewno lepiej przygotuję się do wyjazdu.
          Czy może wiesz coś o proponowanych wycieczkach, na które warto sie wybrać.
          Jeszcze jedno pytanie, jeśli pozwolisz,czy lepiej wymienić pieniądze w Polsce,
          czy zabrać ze sobą dolary i zamienić na miejscu ?
          Będę wdzięczna za te info. ewentualnie jeszcze inne wskazówki.
          J.
          • vivawawa Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? 06.08.03, 13:30
            z wycieczek byłem na teneryfie
            super wycieczka całodniowa
            wyjazd z hotelu 6.50 rano a powrót o 22
            koszt 72 euro
            w programie prom gran canaria - teneryfa - gran canaria
            objazd teneryfy
            i zwiedzanie LORO PARQUE
    • elinida Bylam w Tunezji i zadowolona... 06.08.03, 13:36
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Zamierzam w najblizszym czasie wybrac sie do jakiegos ciekawego kraju z tego
      > wlasnie biura podrozy.Jeszcze nigdy z nim nie jechalem wiec prosze o opinie
      > dotyczace tego biura jak i rowniesz organizacji, oraz hoteli przez owe biuro
      > proponowane.Z gory dziekuje!

Bylam ze Scanem chyba 2 lata temu w Tunezji i bylam bardzo zadowolona z tego
      biura podrozy!!!!! Niestety teraz mnie na Scana nie stac :(, wiec nie znam ich
      oferty.
    • Gość: mmd Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 217.8.186.* 06.08.03, 14:15
      byłem z scandalem 7-8 lat temu w tunezji , załatwiając wczasy chciałem mieć
      pokój z klimatyzacją i wyżywienie typu bufet . zapewniono mnie w biurze we
      wrocławiu ul.rejtana 4 , że ten hotel ( justinia ) to ma . mało tego napisano
      to na umowie . po przylocie okazało się, że hotel nie ma klimatyzacji a
      jedzenie serwują jak za komuny na funduszu wczasów pracowniczych .razem ze mną
      przylecieli ludzie , którzy od wielu lat korzystają z ofert biur podróży , gdy
      zobaczyli pokoje to oddali klucze i kazali zawieść się do polski. cały tydzień
      walczyliśmy o zmianę hotelu . po dopłacie 20 usd !!! otrzymaliśmy inny
      hotel .okazało się że byliśmy pierwszą grupą która coś uzyskała , bo awantury
      były po przylocie każdej grupy . w tym czasie biura scana wciskały dalej tą
      ofertę mimo że wiedziały jak jest naprawdę . o rezydentce nie ma co wspominać
      nie potrafiła załatwić najprostrzej sprawy .
      po przyjeździe złożyłem reklamację na którą nie dostałem odpowiedzi do
      dzisiaj , za to katalogi dostaję do dzisiaj regularnie co roku .
      p.s . wiadomość dla agentów scana holiday , gdyby zaprzeczali że tak nie było
      podaję swoje dane : mirosław durkacz 51-657 wrocław ul.kazimierska 9/18
      p.s.2 "kochany" scanie nie wysyłaj mi swoich katalogów , ja i moi znajomi na
      pewno nie polecą z wami .
      • elinida Wszedzie sa niedociagniecia... 06.08.03, 14:19
        I to jest przyklad, ze nie tylko na BB i Triade ludzie narzekaja... Aha! Pewno
        bylo tanio! ;)
      • elinida Baza biur podrozy,z ktorych Klienci niezadowoleni! 06.08.03, 14:24
        UWAGA UWAGA!!!! :D
        Najswiezszy pomysl mi przyszedl do glowy! Moze zalozymy baze danych biur
        podrozy, z ktorych klienci byli niezadowoleni, wszystkich obslugiwanych w nich
        hoteli itp. Czy jest ktos niezadowolony z Orbisa, Vinga, Neckermana i innych
        znanszych biur mniej tu opisywanych???
        A po tym wszystkim kazdy bedzie sie bal z ktorymkolwiek z nich jechac / leciec,
        bo zawsze sie znajda niezadowoleni! ;) Chyba jednak nie bylaby to zbytnio
        wiarygodna baza ;) Dla jednych to i to jest cool - dla innych fuj! ;)
    • Gość: Jadzia Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 195.94.219.* 07.08.03, 14:34
      W miniony piatek wrocilam z 2-tygodniowych wakcacji w Tunezji - wlasnie ze
      Scanem. Wszystko bez zarzutu - poczawszy od szukania ofert, poprzez opieke
      rezydenta, po wylot. Nic tylko wypoczywac ze Scanholiday!!!!!
      Udanych wakacji!!!
      • Gość: Marco Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: *.parp.gov.pl / 10.10.0.* 08.08.03, 09:10
        a w jakim hotelu mieszkałaś podczas pobytu ze Scanem?
      • Gość: mmd Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 217.8.186.* 08.08.03, 09:20
        Gość portalu: Jadzia napisał(a):

> W miniony piatek wrocilam z 2-tygodniowych wakcacji w Tunezji - wlasnie ze
        > Scanem. Wszystko bez zarzutu - poczawszy od szukania ofert, poprzez opieke
        > rezydenta, po wylot. Nic tylko wypoczywac ze Scanholiday!!!!!
        > Udanych wakacji!!!
        oczywiście scandal ma lepsze i gorsze hotele lecz jakość biura można ocenić nie
        wtedy gdy wszystko jest super lecz gdy mamy problemy z hotelem . pod tym
        względem scandal jest na szarym końcu , co do cen jest to jedno z najdroższych
        biur .
    • Gość: jacek Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 217.96.79.* 07.08.03, 15:00
      Byłem z nimi 3 lata temu, zanim biuro przejęła grupa TUI (byłem zadowolony).
      Teraz z nimi nie jeżdżę, bo są piekielnie drodzy, mimo, że oferują te same
      hotele, co polskie biura i latają tymi samymi liniami lotniczymi. Jak ktoś chce
      przpłacać (w przypadku 4-osobowej rodziny to już są niezłe pieniądze) to proszę
      bardzo. Najlepiej wybierz sobie jakiś hotel i sprawdź, ile kosztuje w innych
      biurach. I nie wierz w bajki, że oni nie mają wpadek, bo mają, czego liczne
      dowody na tym forum.
    • Gość: Viola Re: SCAN HOLIDAY-CZY WARTO Z NIMI JECHAC? IP: 156.17.253.* 27.08.03, 11:52
      Bylam w tym roku w Alanyi ze Scanem. Oferta last minute do hotelu Princess
      Kleopatra za 1770 zl na dwa tygodnie. Mysle, ze to nie jest duzo. Z pobytu
      jestem bardzo zadowolona i naprawde spedzilam tam uroczy urlop:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka