Dodaj do ulubionych

dotyczy ecco

22.07.03, 18:33

z przykroscia przeczytalam zjadliwe odpowiedzi
agentow biur podrozy problemem biura ecco sa hotele odrzucone przez
zachodnie biura podrozy sprawdzilam hotele na costa del sol i zrezygnowalam
z oferty tego biura przeczytajcie uwaznie co pisza Brytyjczycy na stronach
holiday truth uncovered www.holiday-truth.com www.holidaysuncovered.co.uk
Obserwuj wątek
    • vivawawa Re: dotyczy ecco 22.07.03, 22:17
      ja też czytuje te opinie i niestety dużo tam jest prawdy !!!
      ale anglicy mają dziwne wymagania i z wieloma opiniami nie do końca się mogę
      zgodzić

• Gość: zupanik Re: dotyczy ecco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 10:11
      powoli staje sie nasza narodowa specjalnoscia i upodobaniem opluwanie biur
      podrozy na forum.Rzygac sie chce.
    • Gość: taki Re: dotyczy ecco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 10:37
      tak, ja pracuje w branzy i te hotele "odrzucane" jak ty to okreslasz przez
      angoli ktorych stac na drozsze, sa z pewnoscia tansze co w obecnej sytuacji
      wiekszosci naszego spoleczenstwa i biur podrozy co za tym idzie,nie jest chyba
      bez znaczenia,prawda????Owszem mozna zakontraktowac drogie,rewelacyjne hotele
      w najlepszych lokalizacjach, ale potem zrzedzilabys pewnie na wysokie ceny, a
      na forum ostrzegalabys przed najdrozszymi,zdzierskimi polskimi biurami.A moze
      nie musialabys tego robic bo i tak wybieramy zawsze najtansze oferty.A
      przeciez jest wolny wybor i mozna pojechac z TUI do dobrego hotelu na last
      minute za 550 euro.Nie bronie w tym przypadku Ecco bo ich nie znam dobrze,
      lecz bronie wszystkich biur bo irytuja mnie niektore Wasze opinie wyrazane
      przy glebokiej niewiedzy specyfiki branzy.pzdr
      • malgorzata_1 Re: dotyczy ecco 23.07.03, 11:01
        Anglicy nie maja jakis wydumanych wymagan zastrzezenia dotyczyly zagrzybionych
        pokoji ogolnego brudu niekulturalnej obslugi.W hotelu el pinar za umycie sie
        turystow pod prysznicem przy hotelowym basenie dyrektor zrobil im karczena
        awanture mimo iz obsluga wyrazila wczesnie zgode.Polskie biura podrozy nie
        oferuja nam przyzwoitych hoteli tylko te ,ktore inni odrzucili z wzgledu na na
        razace zaniedbania w nich wystepujace hotele te nie maja oblozenia znizaja
        maksymalnie ceny co wykorzystuja polscy touroperatorzy dotyczy to nie tylko
        ecco ale rownie rainbow tour.My was nie opluwamy tylko zadamy od was rzetelnej
        oferty i kulturalnej obslugi a przeczytajcie sobie poprzednie posty jak wy sie
        odzywacie.Ja niestety nie jestem klientem polskich biur podrozy a jako polka
        powinnam dac zarobic polakom niestety panstwo jeszcze do tego nie dorosliscie.
        Bedziemy panstwa krytykowac bo musimy sie pzred panstwem w jakis sbosob bronic
        a publiczne pietnowanie jest najlepszym srodkiem.Nawet male pieniadze
        zainwestowane w wakacje przez turystow przynosza panstwu zysk i prosze o tym
        nie zapominac a swoimi odpowiedziami dajecie swiadectwo niskiej kultury
        osobistej i czujecie przylapani na goracym uczynku jak male dzieci.
        • Gość: svenka Re: dotyczy ecco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 11:27
          Byłam z mężem z ECCO holiday na Rodos w czerwcu.Brak zastrzezeń.Polecę za rok
          też.
        • Gość: tak_sobie Re: dotyczy ecco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 18:18
          to moglas wybrac hotel Kempenski ***** na Costa del Sol ( tez jest w ofercie
          ecco) i nie jest taki tani:)! tam byc moze dostalabys szlafrok , moze wtedy bys
          nie narzekala.
          Pa
          P.S a tak pozaty glowna siedziba ecco jest wlasnie w Anglii (ecco world travel)
          a w polsce .....zreszta nie wazne
          Pozdro.

Klient ecco holiday.( zadowolony klient)
          • Gość: alez Re: dotyczy ecco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 18:45
            alez nie!!!Ty nie mozesz byc zadowolonym klientem!!!Ty korzystasz z
            neostrady!!!!To na pewno jestes z Ecco bo oni tam wszyscy korzystaja z
            neostrady,a kazdy "neostradowiec" to "eccoholidayowiec" , a
            kazdy "eccoholidayowiec" to pijak i złodziej."...bo każdy pijak to złodziej
            proszę Pani...."
    • Gość: misia Re: dotyczy ecco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 15:37
      A ja też byłam w czerwcu w Grecji, ale na kontynencie. Nie mam żadnych
      zastrzeżeń do tego biura!!!
      • Gość: Johny Re: dotyczy ecco IP: hpcache:* 23.07.03, 15:46
        Czy wszyscy zadowoleni z usług BP Ecco to użytkownicy neostrady???? Cóż za
        jednomyślność.
        • Gość: misia Re: dotyczy ecco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 16:16
          Cóż za nieuzasadniona podejrzliwość?!

Gość portalu: Johny napisał(a):

> Czy wszyscy zadowoleni z usług BP Ecco to użytkownicy neostrady???? Cóż za
          > jednomyślność.
      • Gość: zoob do Misi Re: dotyczy ecco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 16:17
        oj misia uwazaj bo bedziesz posadzona ze jestes pracownikiem Ecco bo wrocilas
        zadowolona a do tego uzywasz neoplusa,oj joj joj.Pewnikiem pracownica Ecco;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka