Dodaj do ulubionych

jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biuro

IP: *.acn.pl 24.07.03, 10:53
Prosze pomózcie mi wybrac biuro i hotel. Mam juz dosyc przegladania
katalogów. Jade z dzieckiem, zalezy mi wiec na fajnym basenie, plaży przy
hotelu, leżakach gratis i menu dla dzieci. Do tego dodam czyste pokoje.
Wiecej wymagań nie mam (uff). Animacji moze nie być.
PROSZE O WSKAZÓWKI CZEGO MAM SZUKAC.
Odwdziecze sie informacjami o: Majorce, Turcji, Krecie, Egipcie, Teneryfie,
Gran Canarii, Paryzu, Londynie i wielu innych europejskich miastach.
Obserwuj wątek
    • czarodziejka1 Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur 24.07.03, 11:14
      Polecam Hotel Sousse Palace w miejscowości Sousse w Tunezji. Wyjechałam z biura
      ScanHoliday. Byłam tam dwa tygodnie. Hotel jest nowy (2000 r.). Ma b. ładny
      basen i wyjście z besenu prosto na plażę i do morza. Koniecznie wykup sobie
      pokój z widokiem na morze. Hotel jest czysty. Sprzątaczki codziennie wymieniają
      ręczniki i co dwa-trzy dni pościel. Przy basenie jest mini ogródek, w którym są
      różne atrakcje/sprzęty dla małych dzieci. Część basenu też jest wydzielona
      tylko dla dzieci. W okresie kiedy ja tam byłam (maj-czerwiec) było już trochę
      dzieci. Jedno miało nawet 2 miesiące :) W restauracji są specjalnie wydzielone
      miejsca dla rodzin z dziećmi (większe stoły) i specjalne wysokie krzesełka dla
      maluchów. Co do jedzenia, to jest rewelacyjne! Bardzo urozmaicone. Dużo owoców,
      nabiału, gotowanych warzyw itd. Na śniadania są nawet naleśniki smażone na
      twoich oczach i kakao. Czyli wszysko dla dziecka. Pozdrawiam :)
      • Gość: JJ Dziękuje za odpowiedź IP: *.acn.pl 24.07.03, 11:55
        • Gość: JJ Re: Dziękuje za odpowiedź IP: *.acn.pl 24.07.03, 11:56
          Dziekuje, ale z tego co widze na zdjeciu to mi sie nie podoba, poniewaz nie
          widzę parasoli na plazy, a siedzenie w 40 stopniach bez parasola uważam za
          koszmar. pokoje tez takie sobie. czekam na lepsze oferty.
          • czarodziejka1 Re: Dziękuje za odpowiedź 24.07.03, 12:40
            Gość portalu: JJ napisał(a):

> Dziekuje, ale z tego co widze na zdjeciu to mi sie nie podoba, poniewaz nie
            > widzę parasoli na plazy, a siedzenie w 40 stopniach bez parasola uważam za
            > koszmar. pokoje tez takie sobie. czekam na lepsze oferty.

Parasole są i przy basenie i na plaży. Na noc zabierane są tylko leżaki z
            materacami z plaży. Przy basenie leżaki zostają. Co do pokoi to są b. ładne i
            duże. Urządzone nowocześnie i gustownie. Meble też są nowe, a nie podniszczone.
            Moja koleżanka, która w tym samym czasie co i ja przebywała w Sousse, mieszkała
            w Riadh Palms i strasznie zazdrościła mi pokoju. Jej był o połowę mniejszy i
            miał stare meble. Pozdrawiam :)
            • Gość: JJ Re: Dziękuje za odpowiedź IP: *.acn.pl 24.07.03, 13:49
              Dzieki czarodziejka
          • Gość: jg Re: Dziękuje za odpowiedź IP: *.pl 24.07.03, 12:47
            Ja polecam Sol El Mouradi, Port El Kantaoui. Od razu zaznaczam ze jesli chcesz
            darmowe leżaki na plaży to tylko w niektórych 5* hotelach, w sezonie nie wiem
            czy wogóle taki znajdziesz... Ja byłam w tym hotelu (4*), dzieci sporo,
            basenów też sporo (2 normalne, jeden dla dzieci i 1 kryty z jazzuzi),
            krzesełka dla dzieci są, parasole przy basenach i na plazy przy hotelu,
            jedzenie super, dla kazdego wieku i dla wybrednych, czysto bardzo, żadnych
            kradzieży, ale pokoje dość stare, nieodnawiane, duże balkony z daszkami, plac
            zabaw, animacje. Byłam od 19 czerwca do 3 lipca i o tym okresie sie wypowiadam.
            Oasis Tours- ja byłam bardzo zadowolona, mąż także. Obok w tym samym ogrodzie
            jest 5* Mouradi Palace, wtedy mieli lezaki i parasole na plaży za darmo, teraz
            nie wiem jak jest (środek sezonu).
            • Gość: bbb Re: Dziękuje za odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 14:08
              czarodziejka zapomniała ci dodać że fatalna plaża jest przy sousse palace.
              pozdrawiam
              • Gość: JJ Re: Dziękuje za odpowiedź IP: *.acn.pl 24.07.03, 14:10
                A który hotel ty mi polecisz? z Fajna plażą oczywiscie.
              • czarodziejka1 Re: Dziękuje za odpowiedź 24.07.03, 14:22
                Gość portalu: bbb napisał(a):

> czarodziejka zapomniała ci dodać że fatalna plaża jest przy sousse palace.
                > pozdrawiam

BBB, tu się wcale z Tobą nie zgadzam. Co masz na myśli "fatalna plaża"? Plaża
                przed hotelem jest codziennie rano sprząta (grabiona). Piasek jest czyściutki i
                miałki. Poza tym korzystają z niej praktycznie mieszkańcy hotelu i nieliczna
                młodzież tunezyjska. A tak na marginesie, to w całej Tunezji plaże są
                ogólnodostępne. Poza tym tuż za ogrodzeniem od plaży, znajduje się hotelowy
                ogród z dużym basenem, więc spokojnie można leżeć przy basenie i chodzić
                kilkanaśnie metrów do morza. Umożliwia to pozostawianie wszyskich rzeczy w
                bezpieczym miejscu oraz korzystanie z prysznica po kąpieli w morzu.
                • czarodziejka1 Re: Dziękuje za odpowiedź 24.07.03, 14:28
                  Dodam jeszcze, że gdybym kiedykolwiek miała się wybrać jeszcze raz do Tunezji,
                  to wybrałabym miasto Sousse i właśnie hotel Sousse Palace. Jest to idealny
                  hotel i miejsce do wypoczynku. Takie jest moje zdanie :)
                  • Gość: bmd Re: Dziękuje za odpowiedź IP: *.telpol.net.pl / 172.16.5.* 24.07.03, 16:57
                    należy dodać jeszcze
                    że Sousse jest hałaśliwe, zatłoczone i brudne

jeśli chcesz odpocząć pojedź do jakiegoś hotelu w Port El Kantaoui
                    np. 5-gwiazdkowy Melia El Mouradi Palace
                    a w Porcie cisza, spokój, większy luz na plaży, mniej tunezyjczyków
                    do Sousse można pojechać 1 lub 2, żeby zobaczyć medinę, wraca się z bolącą głową
                  • mea25 Czarodziejko! 25.07.03, 11:12
                    Zajrzyj do swojej skrzynki, pls :)
    • Gość: margoblue Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 15:01
      Polecam hotel Samara 4* w Sousse! Wrocilam w zeszla sobote.
      -najpiekniejszy ogrod w calym Sousse!
      -studio/apartamenty lub pokoje, sprzatane codziennie, posciel wymieniana
      srednio co 3 dni (pod warunkiem zostawiania drobnych napiwkow)
      -przepyszne jedzenie (raj dla dzieci-codziennie lody, krem, owoce, nalesniki)
      -3 baseny- 2 normalne (duzy i dla dzieci) oraz kryty
      -obok basenu- lezaki, pizzeria i barek (jak wyjezdzalam, zaczeli sprzedawac
      lody, swieze soki i owoce)
      -szeroka, ladna plaza z lezakami (platne, ale to chyba norma w sezonie) i
      parasolami (trzeba przejsc przez ulice)
      Ogolnie- hotel wymarzony dla rodzin z dziecmi. Sprawdz jeszcze na stronie Oasis
      Tours.

pozdr., margoblue
      • Gość: JJ Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 24.07.03, 15:29
        no dobrze, a jak wygladała sytuacja z iloscia dni z Oasis? Słyszałam, że
        skracaja pobyt o całe dwa dni (niby jeden na wyjazd, a drugi na przyjazd), ale
        moze źle słyszałam. ile byłas rzeczywiscie dni?
        • Gość: margoblue Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 16:20

> no dobrze, a jak wygladała sytuacja z iloscia dni z Oasis? Słyszałam, że
          > skracaja pobyt o całe dwa dni (niby jeden na wyjazd, a drugi na przyjazd),
          ale
          > moze źle słyszałam. ile byłas rzeczywiscie dni?

W zasadzie jest 14 noclegow, 13 pelnych dni na miejscu, jednak z tego co sie
          orientuje jest to praktyka powszechnie stosowana przez prawie wszystkie polskie
          biura podrozy. Wylot mialam 5 lipca z Wroclawia o 14.30, a biorac pod uwage
          roznice czasu, na miejscu bylismy o 16.30+transfer do hotelu. Wylot z Tunezji o
          9.30 rano 19 lipca. Mielismy na miejscu przyjaciol z Norwegii, ktorzy
          wylatywali tylko troche pozniej, bo w poludnie.

pozdr.
      • Gość: JJ Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 24.07.03, 19:50
        wszystko super, tylko, ze w ofercie Oasis nie ma juz tego hotelu. okazało sie,
        że byli tam moi znajomi 2 lata temu i tez byli zadowoleni, biadolili tylko
        troche na pokój.
        Mam nadzieje, że cos znajde. Ogólnie brak miejsc w samolotach na sierpien. Skąd
        ci ludzie maja tyle pieniedzy, a podobno bieda w kraju co?
        • Gość: margoblue Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.03, 23:23

> wszystko super, tylko, ze w ofercie Oasis nie ma juz tego hotelu. okazało
          sie,
          > że byli tam moi znajomi 2 lata temu i tez byli zadowoleni, biadolili tylko
          > troche na pokój.
          > Mam nadzieje, że cos znajde. Ogólnie brak miejsc w samolotach na sierpien.
          > ci ludzie maja tyle pieniedzy, a podobno bieda w kraju co?

Jak to nie ma? bylam wczoraj w biurze turystycznym we Wroclawiu, agent Oasis i
          pytalam sie o miejsca (kolezanka jest bardzo zainteresowana:-) i mieli jeszcze
          wolne miejsca na 2 sierpnia.
          • Gość: JJ Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 25.07.03, 14:07
            Ja szukałam w internecie i nie ma.
            • Gość: margoblue Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 14:51

> Ja szukałam w internecie i nie ma.

Jest!
              www.oasistours.com.pl/oferty_doc/OFERTA0106.doc
    • Gość: Ala Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: 81.15.204.* 24.07.03, 15:38
      moge zaproponowac ci hotel Hammamet Garden w Hammamet.Jest to hotel 5* i
      wlasciwie jest w nim wszystko,lacznie z lezakami na plazy za darmo(plaza jest
      tylko wydzielona dla tego hotelu)Jedzenie b.dobre,basen duzy z
      wodospadem,basen kryty,sklepy i rest.na terenie hotelu,zoo,animacja tylko po
      niem..Pokoje piekne i ogromne.Nie wiem tylko czy ma go w ofercie jakies biuro
      z Polski.My bylismy z L-TUR i lot byl z Berlina.
      • Gość: JJ Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 24.07.03, 15:48
        zaraz poszukam
    • Gość: iwka Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.wroc.zigzag.pl 24.07.03, 18:10
      Polecam hotele w Hammamecie (w strefie holelowej) lub w Port el Kantaui, nie
      polecam w centrum Sousse- hałaśliwie , brudno. Z hoteli trzeba przejśc przez
      ulice na plażę- mocno nieciekawą- jak Ktoś juz wcześniej napisał.
      pzdr.
    • Gość: Edyta Re: Polecam - wlaśnie wróciłam IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 19:45
      Vincci Nour Palace Mahdia 5*. Byłam z Exim Tours. Hotel bardzo ładny. Plaża
      czysta i miła. Baseny fantastyczne. Jedzenie pyszne. Polecam wycieczke na
      Saharę - super (moja 5-latka wróciła zachwycona)W razie potrzeby mogę przysłać
      Ci zdjęcia hotelu, plaży itd.

pozdrawiam
      Edyta
      • Gość: Edyta Re: Polecam - wlaśnie wróciłam IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 19:53
        Mogę jeszcze dodać że Mahdia jest spokojniejsza od innych miejscowości, chyba
        to najlepsze miejsce na pobyt z dziećmi. W hotelu i na jego terenie nie można
        się do niczego przyczepić, byłam z dość wymagającymi znajomymi, a dzieci od
        kilku miesięcznych wzwyż było bardzo dużo. Oczywiście brodzik, plac zabaw ,
        krzesełka dla dzieci przy posiłakach itd to standart. Europejskie 4+

Edyta
      • Gość: JJ Re: Polecam - wlaśnie wróciłam IP: *.acn.pl 24.07.03, 20:02
        No pewnie, dziekuję. JJ222@interia.pl
        • Gość: Edyta Re: Polecam - wlaśnie wróciłam IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 20:37
          za 30 mniut wyslę na skrzynkę
          • Gość: Edyta Re: Polecam - wlaśnie wróciłam IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 21:53
            Mam problemy z wysylką. Nie moge z zadnej z naszych skrzynek,
            moze sprobuje potem lub jutro.

• Gość: JJ Re: Polecam - wlaśnie wróciłam IP: *.acn.pl 25.07.03, 00:01
              Jest Edytko tylko jeden problem. Raz w zyciu byłam z Exim Tour i ostatni. Było
              to 4 lata temu. Wystarczy mi do konca zycia. mam nadzieje, że jakies inne biuro
              ma ten hotel. Za żadne pieniadze, a nawet za darmo z nimi juz nigdzie nie
              pojade. Do tej pory nasza wspólna reklamacja nie została rozpatrzona. W końcu
              machnęlismy reką, bo szkoda zdrowia.
      • Gość: JJ Do Edyty IP: *.acn.pl 02.08.03, 13:36
        Gość portalu: Edyta napisał(a):

> Vincci Nour Palace Mahdia 5*. Byłam z Exim Tours. Hotel bardzo ładny. Plaża
        > czysta i miła. Baseny fantastyczne. Jedzenie pyszne. Polecam wycieczke na
        > Saharę - super (moja 5-latka wróciła zachwycona)W razie potrzeby mogę
        przysłać
        > Ci zdjęcia hotelu, plaży itd.
        >
        > pozdrawiam
        > Edyta

Edytko, ja kupiłam Mahdia Palace ostatecznie. Napisz mi cos o tej miejscowości,
        nie zanudzimy sie tam? W Vinci nie było miejsc, ale one są jakos niedaleko
        siebie połozone, może go widziałas, albo spotkałas ludzi, którzy mieszkali w
        tym hotelu. Wiem, że troche późno sie pytam, bo po fakcie. Ale decyzje juz
        podjęłam i jest ostateczna. Mysle, że za te pieniądze nie znazłabym tam nic
        lepszego.
        Z jakim biurem byłaś? Czy wszystko było ok pod względem organizacyjnym?
    • ewa601 Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur 24.07.03, 22:10
      Witam

Polecamy Sol Club Selima w okolicach Sousse, a jezeli chodzi o biuro to moze
      byc Oasis.

pzdr Marcin
    • Gość: JJ dziekuje wszystkim za odpowiedź, czekam na IP: *.acn.pl 24.07.03, 23:31
      jeszcze 2-3 hotele i porównam. kilku z tych co polecacie nie moge znaleźć w
      zadnym z biur.
    • oryginal Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur 25.07.03, 00:32
      Polecam Tour Khalef w Sousse. 4*, fajny basen, czysta plaża, piękny ogród
      palmowy. Przyjemne pokoje, świetna restauracja i codziennie ciekawy program
      animacyjny. Na terenie obiektu - sklepiki, dyskoteka, bilard, puby, kawiarnie
      itp. Ja tam akurat byłam z Exim Tours.
      • Gość: JJ Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 25.07.03, 14:08
        eeee. exim odpada, nigdy w zyciu z nimi więcej, tragedia a nie biura, dałam sie
        raz naciąć i wystarczy
        • Gość: k2 Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 16:10
          To weź katalog TUI, wybierz hotel spełniajęcy twoje wymogi, zapłać po 4,5 tyś.
          i po sprawie.
        • oryginal Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur 25.07.03, 18:42
          Ja byłam dwukrotnie i dwukrotnie byłam zadowolona. Naciąć z reguły się nie
          daję.
          • Gość: JJ Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 25.07.03, 21:44
            Chyba tez tak zrobie, wezme katalog TUI i zapłace po 4,5 tysiąca. Ewentualnie
            Neckermanna i hotele z sieci iberostar, przynajmniej maja wysoki poziom usług i
            nie bede sie martwic. W sumie i tak te ceny nie sa az tak zróznicowane.
            • Gość: jg Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.pl 26.07.03, 09:14
              Ja dodam tylko ze Sol El Mouradi w Port El kantaoui w którym byliśmy jest
              takze w ofercie TUI, Neckermana i chyba z 20 zagranicznych biur... Płacili
              średnio ok. 1000zł więcej za to samo dokładnie. Z polskich tylko Oasis tam
              widzieliśmy.
            • Gość: Tete Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.echostar.pl 03.08.03, 15:28
              I tak tez zrób a będziesz zadowolony. Hotel Iberostar Averroes z Neckermanna to
              rewelacja - naprawde warto, moja kolezanka tam była i mówiła ze to super hotel.
              Poza tym hotele RIU z TUI - tez sa w Yunezji, ale to hiszpańska sieć i standard
              jest bardzo wysoki. Ceny warto porównać, bo TUi i Neckermann maja dobre oferty
              na Tunezje i wcale nie za 4,5 tys
      • Gość: Mariola Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 27.07.03, 14:11
        A jak Exim spraedził się w Tunezji? Chciałabym wiedziec ile konkretnie miałeś
        noclegów i jakimi liniami leciałes (polskie czy tunezyjskie). i jeszcze jedno
        maja fajne hotele w miejscowosci mahdia, czy wiesz cos o tych hotelach, ktos
        biadolił, albo był zachwycony? prosze odpisz mi.
        • Gość: Margo Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.ists.pl / 192.168.1.* 09.08.03, 01:08
          Jeśli chodzi o przelot do Tunezji to Exim, Selectours Oasis i inne leca w
          jednym samlocie , wiec wszedzie z 14 dni robi sie dwanaście
          [ozdr
          • Gość: JJ Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 09.08.03, 09:25
            No chyba zartujesz? W mojej umowie mam zaznaczone - 14 noclegów, 14 sniadań, 14
            obiadokolacji i nie popuszcze tego, żebym miała z nimi skończyc w sądzie.
            • Gość: eella Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.Astral.Lodz.PL 09.08.03, 09:55
              Nie wierz w bzdury, jest tyle chętnych na wyloty do Tunezji, że każde biuro
              podróży ma swoje samoloty i wcale się nie łączą, wystarczy prześledzić godziny
              wylotów z poszczególnych biur.
    • Gość: JJ Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.acn.pl 27.07.03, 15:20
      NIE PAMIETAM JUZ KTO MI POLECAL HOTEL vINCI, ALE JEST RZECZYWISCIE SWIETNY.
      ZNALAZŁAM JESZCZE JEDEN DOBRY W TEJ MIEJSCOWOSCI. NAJGORSZE, ZE NIE WIEM JAKIE
      BIURO MA TEN HOTEL I W JAKIEJ CENIE MOZNA GO KUPIC, NIE MOGE GO NIGDZIE ZNALEŹĆ
      W POLSKICH BIURACH.
      • Gość: Kosma Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: 192.168.4.* 29.07.03, 12:06
        Komleks hotelowy Marhaba w Souse polecam, jak na 3*, byłem tam w czerwcu z
        Oasisem za 1500zl, jedynym mankamentem byl przylot o 23:00 i wylot o 05:00
        rano, tak, że rzeczywiscie 12 dni jest sie na miejscu.
        • Gość: edyta Mahdia IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 03.08.03, 13:15
          Ja polecałam Mahdie i Vinci Nour Palace , zdjęc nie udało mi się wysłać (a moze
          jednak jakimś cudem doszły?, nie dostałam potwierdzenia)Przepraszam ze nie
          odpowiadałam , ale wyjeżdzałam.Jeśli masz do mnie jakieś pytania lub ktoś inny
          jest zainteresowany tą miejscowośiicą chętnie odpowiem. Dzisiaj będe tu
          zaglądać.
          Widziałam hotel Mahdia Palac z zewnątrz wygladał bardzo przyzwoicie. Jeśli
          chodzi o Exim mysle ze spisali sie w miare dobrze, chociaz było kilka
          niedocoągniec 10 dni w rzeczywistosci to 8,5 - byłam na to przygotowana,
          ostatniego dnia musielismy zwolnic hotel o 12.00 a samolot bł o 2.00 w nocy,
          wiec caly dzien tułalismy sie po hotelu, ale za te pieniadze które zapłaciłam
          nie mam uwag- mogli jedynie nas o tym poinformowac wczesniej. Rezydentka była w
          porzadku miła, rzeczowa, duzo wycieczek i dobra organizacja.

Pozdrawiam

Edyta
          • Gość: JJ Re: Mahdia do EDYTY IP: *.acn.pl 03.08.03, 20:02
            Podaje jeszcze raz adres: JJ222@interia.pl
            Niestety nie doszlo nic.
            Ja wykupiłam 14 dni i mam nadzieje, że bede miała 14 noclegów, 14 sniadań, 14
            obiadokolacji. Tak mi obiecano, ale nadzieja bywa czasami matka głupich. Lecę
            około 14, wracam około 13 (Warszawa). Sama jestem ciekawa co z tego bedzie. W
            Vinci nie było już miejsc. Mam tez nadzieje, że dobrze wybrałam z posród
            tysiecy hoteli (az mnie głowa boli od szukania).
            Napisz mi prosze coś na priv, a potem dalszą korespondencja, będziemy prowadzic
            tam, po co ludziom zawracac tutaj głowe.I te zdjęcia, chętnie.
            Dziekuje Ci za odpowiedź.
          • Gość: dorota Re: Mahdia IP: *.sika.com.pl / 10.168.16.* 04.08.03, 10:40
            Gość portalu: edyta napisał(a):

> Ja polecałam Mahdie i Vinci Nour Palace Jeśli masz do mnie jakieś pytania
            lub ktoś inny jest zainteresowany tą miejscowośiicą chętnie odpowiem. Dzisiaj
            będe tu zaglądać.

> Pozdrawiam
            >
            > Edyta
            Edytko, mam zamar we wrzesniu polecieć z 6-latkim do Tunezji i jakbyś mogła to
            podeślij mi parę zdjeć z hoteli dorotacc@o2.pl
            Ważne dla mnie jest nie za mały pokój, basen dla dzieci i dobre jedzenie (tak
            zeby dziecko miałao co zjeśc na śniadanie i obiad ) i nie marudziło że
            niesmaczne:)
            Wolałabym spokojny hotel i jak muślisz czu 2 dniowe safari nie zmęczu=y mojego
            dzoecka>
            pozdr Dd
            • Gość: JJ Re: Mahdia IP: *.acn.pl 04.08.03, 10:47
              Ja jade do Mahdia Palace, Edyta powiedziała mi, że też dobry. jade sama z
              dzieckiem od 14 sierpnia, moze do nas dołaczysz, dzieci beda miały towarzystwo?
        • Gość: Tete Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.echostar.pl 09.08.03, 14:31
          Podobnoo Marhaba Salem 3* to beznadzieja?!
    • Gość: Viola Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: 156.17.253.* 29.07.03, 14:53
      Hotel Sol Club Selima z Port El Kantaoui ! REWELACJA!
      Ja tam bylam z Oasis Tours i byly to moje najlepsze wakacje w zyciu!
    • Gość: iwka Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur IP: *.wroc.zigzag.pl 09.08.03, 11:29
      Super hotel **** to Cotynthia El Ksar w strefie hotelowej Sousse. Naprawdę
      wszystko bez zarzutu. Polecam!
      Sama chętnie bym tam jeszcze pojechała, ale w tym roku spotkałam ten hotel
      jedynie w ofercie TUI, gdzie kosztuje kosmiczną dla mnie kwotę 1200 Euro za 2
      tyg, ( ja płaciłam w ubiegłym roku w Aladynie ok 2400 zł!)
      pozdrawiam
      iwka
    • catinka Re: jaki dobry hotel w Tunezji (4-5) i jakie biur 10.08.03, 11:04
      cześć. Byłam w tunezji z Biurem Podróży SELECTOURS. Jestem bardzo zadowolona
      cena wynosiła 1250 zł za dwa tygodnie w hotelu *** o nazwie AMILCAR świetny
      hotel ogromny basen sporo rozrywek. Biuro spisało sie na 5 Jego obsługa była
      fachowa i rzetelna dodatkowo wykupiłam wycieczkę fakultatywną na dwa dni po
      tunezji ( SAHARA, COLOSEUM, WIELBŁĄDY, CZĘŚĆ TRASY RAJD PARYŻ-DAKAR, GÓRY
      ATLAS,BERBERZY, SŁONE JEZIORO I WILE INNYCH ATRAKCJI) poprostu było
      rewelacyjnie naprawdę polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka