Dodaj do ulubionych

Hotel Sweet - Turcja - Alanya

28.07.03, 17:10
Szukam wszelkich info na temat tego hotelu.

Pozdrawiam,
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya IP: 80.48.117.* 05.08.03, 23:30
      Byłem w tym hotelu rok temu z rodzinką - było super!!! Jest to mały rodzinny
      hotelik, z basenem i miłą obsługą, blisko do plaży i centrum. Pokoje w tym
      hotelu są z aneksem kochennym, klimatyzacja według własnych potrzeb. Do
      jedzenia też nie mam zastrzeżeń - chociaż ciastka mają zbyt słodkie...
      Polecam kelnera Mehmeta - sympatyczny, mały Turek.Polecam wycieczki z
      lokalnych biur - są dłuższe i o połowę tańsze od proponowanych przez Triadę!!!
      z przewodnikiem Turkiem mówiącym świetnie po polsku(żona Polka).
      • demonka Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya 07.08.03, 00:38
        a czy nie ma problemów z wnoszeniem jedzenia na teren hotelu? w końcu to
        apartamenty z aneksem...

• Gość: Tomasz Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya IP: 80.48.117.* 08.08.03, 23:10
          Właśnie dlatego że to jest hotel z aneksem kuchennym ( kuchenka elektryczna,
          garnuszki, talerze, sztućce) to nie ma problemu z wnoszeniem jedzenia i picia
          (jest lodówka). W innych hotelach był z tym problem - ludzie mówili nawet o
          rewizjach w pokoju !!!
          • demonka Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya 09.08.03, 00:13
            no właśnie słyszałam że w Turcji są tego typu problemy
            dlatego też wybraliśmy ten hotel ... zawsze jednak warto się upewnić czy i tam
            nie będzie podobnie

dziękuję za odp. i pozdrawiam,
            M.
          • Gość: Mariusz Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 14:38
            Wyjeżdżam do tego hotelu za kilka dni więc z zainteresowaniem przeczytałem
            Twój post. W informatorze piszą, że hotel składa się z dwóch budynków- nie ma
            różnicy w "jakości"? Czy klimatyzacja jest sterowana centralnie (przewodnik),
            czy indywidualnie. Czy do posiłków podają napoje w odpowiedniej ilości (ponoć
            są bardzo drogie)? Czy możesz polecić jakieś lokalne biuro oferujące na
            miejscu wycieczki? Czy w Turcji w sierpniu są komary? (w lipcu były). Z góry
            dzięki. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka