demonka 28.07.03, 17:10 Szukam wszelkich info na temat tego hotelu. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya IP: 80.48.117.* 05.08.03, 23:30 Byłem w tym hotelu rok temu z rodzinką - było super!!! Jest to mały rodzinny hotelik, z basenem i miłą obsługą, blisko do plaży i centrum. Pokoje w tym hotelu są z aneksem kochennym, klimatyzacja według własnych potrzeb. Do jedzenia też nie mam zastrzeżeń - chociaż ciastka mają zbyt słodkie... Polecam kelnera Mehmeta - sympatyczny, mały Turek.Polecam wycieczki z lokalnych biur - są dłuższe i o połowę tańsze od proponowanych przez Triadę!!! z przewodnikiem Turkiem mówiącym świetnie po polsku(żona Polka). Odpowiedz Link Zgłoś
demonka Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya 07.08.03, 00:38 a czy nie ma problemów z wnoszeniem jedzenia na teren hotelu? w końcu to apartamenty z aneksem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya IP: 80.48.117.* 08.08.03, 23:10 Właśnie dlatego że to jest hotel z aneksem kuchennym ( kuchenka elektryczna, garnuszki, talerze, sztućce) to nie ma problemu z wnoszeniem jedzenia i picia (jest lodówka). W innych hotelach był z tym problem - ludzie mówili nawet o rewizjach w pokoju !!! Odpowiedz Link Zgłoś
demonka Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya 09.08.03, 00:13 no właśnie słyszałam że w Turcji są tego typu problemy dlatego też wybraliśmy ten hotel ... zawsze jednak warto się upewnić czy i tam nie będzie podobnie dziękuję za odp. i pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Hotel Sweet - Turcja - Alanya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.03, 14:38 Wyjeżdżam do tego hotelu za kilka dni więc z zainteresowaniem przeczytałem Twój post. W informatorze piszą, że hotel składa się z dwóch budynków- nie ma różnicy w "jakości"? Czy klimatyzacja jest sterowana centralnie (przewodnik), czy indywidualnie. Czy do posiłków podają napoje w odpowiedniej ilości (ponoć są bardzo drogie)? Czy możesz polecić jakieś lokalne biuro oferujące na miejscu wycieczki? Czy w Turcji w sierpniu są komary? (w lipcu były). Z góry dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś