alusza 29.07.03, 14:50 Dzis firma SDS oglosila upadlosc.Wszystkie wyloty sa anulowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SDS Re: SDS-oglosilo upadlosc IP: *.Astral.Lodz.PL 29.07.03, 16:30 alusza napisała: > Dzis firma SDS oglosila upadlosc.Wszystkie wyloty sa anulowane. jesli to jest plotka to zostaniesz osadzony o pomówienie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el. Re: SDS-oglosilo upadlosc IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 16:41 Nie jest to plotka, niestety. Przed około godziną biura agencyjne dostały mail o tej treści; wszystkie imprezy od dnia jutrzejszego są anulowane. Przykro mi :( Najciekawsze jest to, że trwa nagonka na Big Blue, a po cichu padają: Aladin Group, Sun Club banaszek, teraz SDS Holidays...Kto następny...? pozdrawiam, el. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klAN Re: SDS-oglosilo upadlosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 10:48 NIESTETY TO NIE JEST PLOTKA, CHOC WOLAŁBYM ABY JEDNAK BYŁA TO PLOTKA:- (((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajna Re: SDS-oglosilo upadlosc IP: 80.68.224.* 30.07.03, 12:18 Nieźle...Byłam z Aladinem... Byłam z SDS... Hmmmm Z kim pojadę teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MareK Re: SDS-oglosilo upadlosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:58 Z SDS byłem w Turcji i źle to biuro wspominam... ale wcześniej z Alpiną... tu dostałem w d... zwrócili 170 kilka zł za zapłacone 1300 :( Marek Odpowiedz Link Zgłoś