ao22 11.08.03, 18:09 Które hotele znajdują się faktycznie w centrum miasta, z tym, że bardziej interesują mnie okolice pomnika Ataturka i portu niż plaży Kleopatry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tuirk Re: Alanya hotele w centrum IP: *.lublin.mm.pl 11.08.03, 20:23 odpusc sobie scisle centrum szukaj hotelu troche oddalonego Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Alanya hotele w centrum 13.08.03, 19:58 a mnie zależy właśnie na centrum, w zeszłym roku byłam w oddalonym hotelu i nie dla mnie taki interes. pojade znowu do plazy, na tym się skończy. Z drugiej strony ciekawe, że w katalogach hotele oddalone od siebie o 100 metrów moga się nagle znaleźć ... kilka kilometrów od sibie. albo wręcz w innych dzielnicach Gość portalu: tuirk napisał(a): > odpusc sobie scisle centrum szukaj hotelu troche oddalonego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arielka Re: Alanya hotele w centrum IP: 150.254.84.* 12.08.03, 10:29 My wybralismy Puren (3*), jest na pewno w centrum, ale jedziemy dopiero we wrzesniu, a kolega z forum wylatuje jutro, wiec nie wiem czy Ci polecac, po tym czego sie tutaj naczytalam...Ale jestem dobrej mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~ Re: Alanya hotele w centrum IP: 80.48.96.* 12.08.03, 18:33 Hotel HERA *** jest jakieś 20 min od pomnika Ataturka Skromny hotel ale przyjemny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~ Re: Alanya hotele w centrum IP: 80.48.96.* 12.08.03, 18:37 aha zapomiałam dodać że 20 min spacerkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleba Re: Alanya hotele w centrum 13.08.03, 20:43 Hotel Plaza - rewelacyjne położenie tuż przy plaży Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Alanya hotele w centrum 13.08.03, 20:47 aleba napisała: > Hotel Plaza - rewelacyjne położenie tuż przy plaży dzięki, własnie do plazy pojadę pewnie znowu (już byłam, ale chwilowo rozważałam zmianę biura i hotelu). 6 września znowu tam będę Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.28 Re: Alanya hotele w centrum 14.08.03, 07:59 ao22 napisała: > aleba napisała: > > > Hotel Plaza - rewelacyjne położenie tuż przy plaży > dzięki, własnie do plazy pojadę pewnie znowu (już byłam, ale chwilowo > rozważałam zmianę biura i hotelu). 6 września znowu tam będę kitku, jakie rozwazania na temat biura i hotelu??? czy ja o czymś nie wiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Alanya hotele w centrum IP: *.man.polbox.pl 14.08.03, 15:17 W samym centrum jest również hotel Aurora 2**, na plażę 10/15 min. idzie się do niego koło Burger Kinga. Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś