Dodaj do ulubionych

KĄPIELISKA TERMALNE NA SŁOWACJI

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 17:18
CHCĘ SIĘ WYBRAĆ Z NARZYCZONĄ NA SŁOWACJĘ W REJONY BESENOWEJ, LIPTOVSKI MIKULAS,
MOŻE KTOŚ MI POMOŻE W WYBORZE JAKIEGOŚ TANIEGO NOCLEGU. CZEKAM NA PROPOZYCJE
NAJTAŃSZEGO DOJAZDU Z PSZCZYNY, RYBNIKA, ŻOR.
Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: KĄPIELISKA TERMALNE NA SŁOWACJI IP: 192.168.101.* / 195.205.180.* 24.08.01, 10:31
      W zasadzie są tanie: ok. 200-250 koron za osobę w pokoju dwuosobowym - często z
      łazienką i telewizorem, ale ciężko znaleźć nocleg w atrakcyjnych "termalnie"
      miejscowościach. Dlatego najwygodniej jechać własnym samochodem i dojeżdżać na
      kąpieliska.
      Ps. Mnie niespecjalnie się podobały - zbyt dużo ludzi, woda rdzawa i lekko
      odorowata. Ale to moja opinia.
      • Gość: Damian Re: KĄPIELISKA TERMALNE NA SŁOWACJI IP: *.mofnet.gov.pl 24.08.01, 13:35
        > Ps. Mnie niespecjalnie się podobały - zbyt dużo ludzi, woda rdzawa i lekko
        > odorowata. Ale to moja opinia.
        heheheheheheh
        taka ma właśnie być, lekki swąd zgniłych jaj, to nie basen kąpielowy!

• Gość: ania Re: KĄPIELISKA TERMALNE NA SŁOWACJI IP: *.ie.com.pl 29.08.01, 12:01
      3 dni temu wróciłam z urlopu, który miałam spędzić w Sklanych Teplicach.
      Pojechaliśmy w pięć osób, niestety w calym miasteczku znależliśmy tylko 1 wolny
      pokój 1-osobowy - a obeszliśmy wszystkie pensjonaty. Kwater prywatnych w ogóle
      nie było. Tamtejsze miasteczka to dziury zabite dechami, nikt nie czeka na
      turystów (jak jest w wielu innych krajach). Poza tym - co tam robić? Ile można
      się pławić w basenie? Zresztą - patrząc po wczasowiczach - odniosłam wrażenie,
      że to jest miejsce popularne wśród starszych i schorowanych ludzi, serio.
      Atmosfera raczej szpitala, uzdrowiska ,a nie wakacji. Jeśli jednak bardzo
      chcesz jechać to koniecznie zarezerwuj nocleg.
    • Gość: Niunai Re: KĄPIELISKA TERMALNE NA SŁOWACJI IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 18:34
      W Besenowej jest wspaniale chociaz w Rajeckich Teplicach takze. Wybierz sie z
      biurem pozdrozy Family Tour ma siedzibe w Katowicach oraz w Skoczowie.
      Aczkolwiek najlepiej jechac w ciemno , zawsze staja ludzie z katkami, ze maja
      wolne pokoje i proponuja rozsadne ceny, sa bardzo mili. Jedz pociagiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka