Gość: flo IP: *.eranet.pl 10.02.08, 11:56 Czy ktos moze polecic jakis hotel w goa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matanzas Re: Goa - hotel/bungalow 11.02.08, 14:38 A coś bardziej konkretnie jakieś miasto, wioska ??? Goa wcale nie jest małe!! na razie to brzmi miej więcej tak ( jadę do nad morze możecie polecić mi jakiś hotel :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuchara Re: Goa - hotel/bungalow IP: *.acn.waw.pl 17.02.08, 15:01 Mam podobne pytanie: zostawiamy Goa na koniec wyjazdu, nastawiamy się na parę błogich dni relaksu, więc byłoby miło pomieszkać w jakimś przyjemnym miejscu: 1: Najlepiej płn cz. Goa, spokojna plaża. Nie wiem, czy do takich zalicza sie np. Morjim??? 2. plus, jeśli łazienka byłaby przy pokoju/bungalowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Goa - hotel/bungalow IP: *.crowley.pl 21.02.08, 08:50 Szukam czegos w okolicy Palolem Beach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Goa - hotel/bungalow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 17:42 wlasnie wrocilam z Indii 2 dni temu.Bylam przez 4 dni na Goa - własnie na Paloem Beach.Przyjechalismy i od reki wynajelismy pokoj z klima i ciepla woda za 600 rupii Om Sati czy Om Shati (dokladnie nie pamietam pisowni, ale to byl murowany budynek polozony moze 2 minuty od Plazy) Poza tym jak bedziesz na miejscu to na pewno cos znajdziesz. Potem nawet pytalysmy o mozliwosc przezniesienia do domkow nad sama plaza to nie byloby problemu (no ale my juz mialysmy zapalcone za te 3 noce).Jest mnostwo osrodkow o roznym stanardzie.Jesli bardzo Ci zalezy mozesz przeslac mi swojego maila wysle Ci zdjecia tych domkow i namiary na nie: geogra@poczta.onet.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Goa - hotel/bungalow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 01:02 Byłem w marcu -Mumbai,Goa (Calangute, Anjuna, Palolem) + Gokarna. Zdecydowanie Palolem. Nie warto wynajmować hotelu tylko walić od razu na plażę i wynająć domek. Standard bardzo różny ale w każdym prawie kibilek europejski i prysznic (warto sprawdzić przed wynajęciem). W pierwszej linii domków na samej plaży płaciliśmy 600 rupii za dobę za 2 osoby - po niewielkich targach (ok. 36 zł). 20-30 metrów dalej od plaży domki były nawet 2 razy tańsze. Dużo knajpek, żadnych wycieczek zorganizowanych, codziennie rano za 100 rupii (6 zł) pływaliśmy łodzią oglądać delfiny, zachody słońca porażające- Palolem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Goa - hotel/bungalow IP: *.chello.pl 22.08.08, 22:54 Bylismy tam w 2006 - super chatki- jedne z fajniejszych w Palolem www.cafedelmarpalolem.com/mainmenu.html a spokojna plaza to moze Benaulim i Furtado Beach House? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Goa - hotel/bungalow IP: *.chello.pl 22.08.08, 22:59 A co do hotelu - nie daleko Palolem jest Intercontinental- taki sam jak gdziekolwiek indziej, polecam jesli masz dobry rosyjski:) Odpowiedz Link Zgłoś