Dodaj do ulubionych

TUNEZJA HOTEL EL HANA BEACH

IP: 212.244.173.* 05.09.03, 13:26
Czy warto jechać do Hotelu El Hana Beach z Eximtours? Lecę jutro bardzo
proszę o wszelkie informacje ?
Obserwuj wątek
    • czarodziejka1 Re: TUNEZJA HOTEL EL HANA BEACH 05.09.03, 13:50
      Hotel znajduję się w samym Sousse pomiędzy dwoma bardzo ruchliwymi ulicami.
      Jedna z przodu, druga z tylu hotelu. Aby przejść na plażę nad morze, trzeba
      przejść przez ulicę. Hotel ten należy do kompleksu sieci hotelów El Hana. W
      pobliżu znajdują się razem w ogrodach trzy hotele tej sieci. Można korzystać z
      wszystkich udogodnień z każdego hotelu. Poza tym hotel jest już podniszczony
      (wybudowany na początku lat 80-tych).
      • czarodziejka1 Re: TUNEZJA HOTEL EL HANA BEACH 05.09.03, 13:55
        Przesyłam Ci link do tego hotelu :)

www.scanholiday.com.pl/v3/p/53009.php3
        Możesz sobie trochę o nim poczytać.
      • Gość: bk66 Re: TUNEZJA HOTEL EL HANA BEACH IP: 212.244.173.* 05.09.03, 14:00
        Dziękuję, a ile pieniędzy zabrać na 2 tygodnie na 2 osoby dorosłe przy
        założeniu uczestniczenia tylko w wycieczce do Sidi - bou -said ?
        • czarodziejka1 Re: TUNEZJA HOTEL EL HANA BEACH 05.09.03, 14:48
          Gość portalu: bk66 napisał(a):

> Dziękuję, a ile pieniędzy zabrać na 2 tygodnie na 2 osoby dorosłe przy
          > założeniu uczestniczenia tylko w wycieczce do Sidi - bou -said ?

Do Sidi Bou Said można wybrać się pociągiem z Sousse. Pociąg do Tunisu kosztuje
          ok. 7 DT od osoby w jedną stronę. Póżniej musicie dostać się do Sidi Bou Said
          metrem z Tunisu. To też pewnie podobna cena??? W okresie kiedy ja byłam w
          Tunezji (maj/czerwiec), za 100 $ dostawało się 125 DT. Myślę, że minimum na
          dwutygodniowy pobyt dla dwóch osób potrzeba skromnie 200 $. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka