IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 00:45
kto był w hotelu puren w alanya prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: arielka Re: alanya IP: 150.254.84.* 22.09.03, 10:41
      Wlasnie w czw wrocilismy. Bylo fantastycznie!!!!Po hotelu nie spodziewaj sie
      niczego nadzwyczajnego, ale w pokojach bylo czysto, wyposarzenie jak na zdjeciu
      w katalogu Triady.Polozenie w centrum Alanyi- jakies 5 do glownej ulicy
      Ataturka, do plazy jakies 10 min, ale radze isc troche dalej (nie na plaze
      Kleopatry tylko w przeciwnym kierunku), sa fajne plaze zwirowe z wyzbieranymi
      kamieniami i dość tanimi lezakami (1 euro za 2 lezaki).
      Przy hotelu jest basen- moze nie zbyt duzy,ale mozna sie spokojnie kapac, woda
      jest b. ciepla i basen jest czesto czyszczony.
      Klima - super rzecz indywidualnie sterowana i to jest jej plus, bo znajomi byli
      w innym hotelu i juz 10 wrzesnia im wylaczyli, bo stwierdzili,ze nie potrzebna
      juz jest(a bylo ponad 30 stopni).
      Minusem dosc duzym hotelu Puren jest jedzenie...przygotuj sie na diete...Jest
      podawane przy basenie w formie szweckiego stolu, nie w lodowce, jedzenie jest z
      dnia na dzien to samo(jak oczywiscie nie jest zjedzone), a co lepsze rzeczy
      koncza sie juz ok. 20 (obiadoklacje sa podawane od 19.30).
    • ojram Re: alanya 23.09.03, 18:55
      Ja byłem w tym hotelu w sierpniu:
      - pokój miałem świetny - bardzo duży z wydajną klimą pracującą 24 h/dobę. Do
      łazienki również nie można się przyczepić,
      - basenu hotelowego nie używałem, bo otwarty był zbyt krótko - od ok. 8 rano
      tylko do 18
      - hotel położony jest blisko centrum i niedaleko plaż
      - OGROMNY MINUS = straszne jedzenie. Na posiłek trzeba zejść jak najszybciej
      (na śniadanie o 8 a kolacja o 1930), żeby zjeść coś ciepłego. Niezjedzone
      potrawy ze śniadania (ta sama wedlina i jakis substytut białego sera) podawane
      były w innej postaci na obiad. Wszystko w formie szwedzkiego stołu na pełnym
      słońcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka