Gość: gucio IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 07:49 Czy ktoś zna ten hotel i mógłby podzielić się wrażeniami? Chodzi mi głównie o plażę, basen, jedzonko, itp. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: Hotel Banana w Alanyi IP: *.tele2.pl 25.09.03, 13:46 Gość portalu: gucio napisał(a): > Czy ktoś zna ten hotel i mógłby podzielić się wrażeniami? Chodzi mi głównie o > plażę, basen, jedzonko, itp. Z góry dzięki Znam, byłam w zeszłym roku. Hotel nie jest z pewnością luksusowy, ale jedzonko było doskonałe. Są dwa baseny, słodki był brudny i mętny, ale słony, czyszczono co dwa dniu i była zjeżdżalnia. Mają swoją plażę, czystą, z barkiem. Z jadalni widok na morze, plażę i Centrum Alanii w oddali (ok. 3 km). Fajna była grupa animatorów, bardzo się starali, były zabawy dla dzieci i imprezki dla dorosłych. Mają małą, duszną dyskotekę. W nocy animatorzy bywają pijani i zaczepiają turystów. Hotel jest usytuowany w małym ogrodzie botanicznym (tzn. ładnym ogrodzie). Ja lubiłam ten hotel. Mogę polecić, ale jak na wstępie - nie jest to hotel luksusowy, choć miły w porównaniu z wieżowcami stojącymi na ulicy w centrum Alanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Hotel Banana w Alanyi IP: *.mech.pg.gda.pl 25.09.03, 14:30 Jak na hotel 3*, uważam że jest to jeden z lepszych na Riwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ter Re: Hotel Banana w Alanyi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 21:41 Jak na 3* i Turcję jest naprawdę bardzo dobry. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś