Gość: malina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 09:58 www1.gazeta.pl/warszawa/1,34889,1717763.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PS Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: 217.96.79.* 13.10.03, 11:49 Ja też przygotowuję pozew do sądu przeciwko Neckermann Polska Sp. z o.o. I potwierdzam, że opisana w artykule zmiana taktyki to ich specjalność. Nie chcę wdawać się tutaj w szczegóły, ale od kiedy wystąpiłem do nich z roszczeniem, to wysłuchałem kilka wersji - sąd na szczęście zwraca na to uwagę. Aktualnie kończę zbierać opinie prawne (i nie tylko) od instytucji zajmujących się turystyką w Polsce (te, które już mam napawają mnie optymistycznie) i zasuwam do sądu. Omawaiana informacja o przegranej Neckermanna jest dla mnie o tyle istotna, że moja sprawa jest jeszcze bardziej klarowna. O rezultacie oczywiście poinformuję na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: *.acn.pl / *.acn.pl 13.10.03, 12:20 Nalezy uważać jak i co fotografujesz. Bo najpierw taka łachudra wpcha się pod obiektyw a później żąda pieniędzy. Żygać mi się chce na myśl o ludziach dla których pieniądż jest wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie - do maliny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 20:18 Malina ! Nie masz wrażenia, że już dosyć syfu na tym forum zrobiłaś w przeszłości ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 09:51 O co Ci chodzi? Poddałam tylko temat do dyskusji i przemyśleń. Człowiek na błędach się uczy, ale najlepiej gdy są to błędy cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie 14.10.03, 13:52 Śmieszna tylko wysokość odszkodowania... 4 tys.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 14:48 kasa..kasa..kasa...ludzie widzą pieniądze i tracą rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie 23.10.03, 13:01 Gość portalu: heh napisał(a): > kasa..kasa..kasa...ludzie widzą pieniądze i tracą rozum. Oczywiście masz na myśli Neckermanna... zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:25 Oczywiscie mylisz sie :-) mam na mysli rodzicow narazajacych swoje dziecko na stres w sadzie po to zeby sobie pojechac na darmowe wczasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Neckermann to instytucja charytatywna IP: 217.96.79.* 23.10.03, 14:52 A Neckermann to filantropi. Tylko dziwnie te same wycieczki mają u nich przelicznik x2 w stosunku do tego, co oferuje konkurencja. Za to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Neckermann to instytucja charytatywna IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:08 No popatrz...co za konkurencja...to Ci co serwuja bilet w jedna strone...taaa..a powrot na koszt podatnika !!! szukaj dalej a znajdziesz takich ktorzy Ci jeszcze doplaca do wczasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Neckermann to instytucja charytatywna IP: *.mech.pg.gda.pl 23.10.03, 16:34 Gość portalu: PS napisał(a): > A Neckermann to filantropi. Tylko dziwnie te same wycieczki mają u nich > przelicznik x2 w stosunku do tego, co oferuje konkurencja. Za to samo! Nie wszystkie. Ja w maju byłam z Neckermannem na Kos w Hotelu Iberostar Kos Bay View (kategoria NEC NNNN+, lokalna de lux) z wersją all inclusive i mój tygodniowy pobyt w tym hotelu był tańszy o około 900 zł od osoby niż ta sama oferta (taki sam apartament i ten sam termin) w EL Greco (ich kategoria 5*). A właściwie nie ta sama. Bo Neckerman miał wszystkie pokoje z widokiem na morze a w El Greco bez widoku. Ale to chyba lepiej? I jeszcze do tego taniej. Podobnie pobyt na Krecie w hotelu Iberostar Athina Palace (kategoria NEC NNNN, lokalna A). Dwa tygodnie w NEC kosztowały mnie 4600 od osoby a w EL Greco 5500 (ich kategoria tego hotelu to 5*). Hotel fajny, ale na 5* to nie zasługuje 4 to uczciwa ocena. To chyba tez taniej? Nie dość, że w EL Greco drożej to jeszcze bez pewności, że się trafi do hotelu, który został wybrany. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś