Dodaj do ulubionych

Neckermann zapłaci odszkodowanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 09:58
www1.gazeta.pl/warszawa/1,34889,1717763.html
Obserwuj wątek
    • Gość: PS Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: 217.96.79.* 13.10.03, 11:49
      Ja też przygotowuję pozew do sądu przeciwko Neckermann Polska Sp. z o.o. I
      potwierdzam, że opisana w artykule zmiana taktyki to ich specjalność. Nie chcę
      wdawać się tutaj w szczegóły, ale od kiedy wystąpiłem do nich z roszczeniem, to
      wysłuchałem kilka wersji - sąd na szczęście zwraca na to uwagę.
      Aktualnie kończę zbierać opinie prawne (i nie tylko) od instytucji zajmujących
      się turystyką w Polsce (te, które już mam napawają mnie optymistycznie) i
      zasuwam do sądu. Omawaiana informacja o przegranej Neckermanna jest dla mnie o
      tyle istotna, że moja sprawa jest jeszcze bardziej klarowna. O rezultacie
      oczywiście poinformuję na tym forum.
    • Gość: Andrzej Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: *.acn.pl / *.acn.pl 13.10.03, 12:20
      Nalezy uważać jak i co fotografujesz. Bo najpierw taka łachudra wpcha się pod
      obiektyw a później żąda pieniędzy. Żygać mi się chce na myśl o ludziach dla
      których pieniądż jest wszystkim
    • Gość: camel Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie - do maliny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.03, 20:18
      Malina ! Nie masz wrażenia, że już dosyć syfu na tym forum zrobiłaś w
      przeszłości ???
    • Gość: malina Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 09:51
      O co Ci chodzi? Poddałam tylko temat do dyskusji i przemyśleń. Człowiek na
      błędach się uczy, ale najlepiej gdy są to błędy cudze.
      • mike_mike Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie 14.10.03, 13:52
        Śmieszna tylko wysokość odszkodowania... 4 tys....
    • Gość: heh Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 14:48
      kasa..kasa..kasa...ludzie widzą pieniądze i tracą rozum.
      • wari Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie 23.10.03, 13:01
        Gość portalu: heh napisał(a):

> kasa..kasa..kasa...ludzie widzą pieniądze i tracą rozum.

Oczywiście masz na myśli Neckermanna... zgadzam się.
        • Gość: heh Re: Neckermann zapłaci odszkodowanie IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:25
          Oczywiscie mylisz sie :-) mam na mysli rodzicow narazajacych swoje dziecko na
          stres w sadzie po to zeby sobie pojechac na darmowe wczasy.
      • Gość: PS Neckermann to instytucja charytatywna IP: 217.96.79.* 23.10.03, 14:52
        A Neckermann to filantropi. Tylko dziwnie te same wycieczki mają u nich
        przelicznik x2 w stosunku do tego, co oferuje konkurencja. Za to samo!
        • Gość: heh Re: Neckermann to instytucja charytatywna IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 16:08
          No popatrz...co za konkurencja...to Ci co serwuja bilet w jedna
          strone...taaa..a powrot na koszt podatnika !!! szukaj dalej a znajdziesz takich
          ktorzy Ci jeszcze doplaca do wczasow.
        • Gość: Grażyna Re: Neckermann to instytucja charytatywna IP: *.mech.pg.gda.pl 23.10.03, 16:34
          Gość portalu: PS napisał(a):

> A Neckermann to filantropi. Tylko dziwnie te same wycieczki mają u nich
          > przelicznik x2 w stosunku do tego, co oferuje konkurencja. Za to samo!

Nie wszystkie. Ja w maju byłam z Neckermannem na Kos w Hotelu Iberostar Kos Bay
          View (kategoria NEC NNNN+, lokalna de lux) z wersją all inclusive i mój
          tygodniowy pobyt w tym hotelu był tańszy o około 900 zł od osoby niż ta sama
          oferta (taki sam apartament i ten sam termin) w EL Greco (ich kategoria 5*). A
          właściwie nie ta sama. Bo Neckerman miał wszystkie pokoje z widokiem na morze a
          w El Greco bez widoku. Ale to chyba lepiej? I jeszcze do tego taniej. Podobnie
          pobyt na Krecie w hotelu Iberostar Athina Palace (kategoria NEC NNNN, lokalna
          A). Dwa tygodnie w NEC kosztowały mnie 4600 od osoby a w EL Greco 5500 (ich
          kategoria tego hotelu to 5*). Hotel fajny, ale na 5* to nie zasługuje 4 to
          uczciwa ocena. To chyba tez taniej? Nie dość, że w EL Greco drożej to jeszcze
          bez pewności, że się trafi do hotelu, który został wybrany. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka