Dodaj do ulubionych

Maroko w listopadzie

IP: 193.59.95.* 22.09.08, 09:11
Maroko. czy warto tam sie wybierac w listopadzie? jak z
temperaturami?
Obserwuj wątek
    • jolantas1955 Re: Maroko w listopadzie 22.09.08, 09:18
      Ja sie wybieram.Temperatury super, na pewno nie zmarzniesz, ani też się nie
      przegrzejesz:))W dodatku w last minut trafisz wyjazd za super cenę.Tak zamierzam
      zapolować.
      • Gość: frequentflyer Re: Maroko w listopadzie IP: *.acn.waw.pl 22.09.08, 09:30
        na pewno nie zmarzniesz, nawet w nocy temperatury powinny być powyżej zera, w
        teńszych hotelach wprawdzie okna i drzwi dziurawe więc temperatura taka jak na
        zewnątrz ale śpisz pod 3-4 kocami, więc nie jest tak źle.
        mówię o objeździe, byczenie się na kiepskiej plaży nad Atlantykiem nie obchodzi
        mnie zupełnie.
        • iwwo2 Re: Maroko w listopadzie 22.09.08, 09:55
          2 lata temu popełniłem półtora tygodnia w listopadzie w Maroku. Moc wrażeń,
          również związanych z ekstremalnymi warunkami pogodowymi. W dolinie Dades odcięła
          nas powódź. Jak już można było przejechać to i tak uciekaliśmy przed wielką wodą
          spływającą z Atlasu. Kiepska pogoda w rejonie Atlasu Wysokiego utrzymywała się
          przez tydzień. Uciekliśmy na południe do Antyatlasu gdzie było pięknie.
          Mieszkańcy zeznawali, że takie warunki pogodowe na początku listopada to nie
          była norma.
          • Gość: aga Re: Maroko w listopadzie IP: 155.140.133.* 23.09.08, 09:15
            wez pod uwage krotki dzien w listopadzie; bylam w marcu, warunki
            pogodowe podobne, ale dzien dlugi i wiecej mozna zobaczyc;
            pilot naszej wycieczki odradzal poźnojesienne wyjazdy
            • Gość: frequentflyer Re: Maroko w listopadzie IP: *.acn.waw.pl 23.09.08, 10:28
              to też jest jakiś wzgląd, choć w miarę zbliżania się do równika różnica między
              najkrótszym a najdłuższym dniem w roku mocno się spłaszcza. w praktyce zachód w
              końcu listopada jest tylko o godzinę wcześniej niż w marcu. natomiast
              temperatury w listopadzie były na mój gust zdecydowanie za niskie, przynajmniej
              w nocy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka