Dodaj do ulubionych

Linie Niemczyckiego

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 21:40
Witam

Mam pytanie slyszlem ze WEA zostala wyparta z rynku czarterow przez Air
Polonia. Czy Ktos z Szanownych Forumowiczow posiada wiedze na ten temat.

Pzdr
Obserwuj wątek
    • higher_eu Re: Linie Niemczyckiego 25.10.03, 21:44
      WEA zwinęło interes glownie ze względu na koniec trzyletniego okresu ochrony
      przed podatkiem... na jego miejsce owstało AirPolonia... właściciel inny... ale
      założenia te same...
    • Gość: ewa601 Re: Linie Niemczyckiego IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 21:51
      Lecialem z Air Polonia w Lipcu na Krete, maja wredne stewardesy poza tym
      wszystko OK
      pzdr
    • Gość: Lord Bobick Re: Linie Niemczyckiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.10.03, 18:36
      Air Polonia maja ledwo dwa boeingi 737 wyleasingowane z jakiejs firmy. Leciałem
      nimi do Tunezji (wczoraj wróciłem). Ot zwykłe linie. Nic specjalnego.
      Stewardesy normalne. Ja tam nie odczuwałem by były wredne.
      • Gość: madzia Re: Linie Niemczyckiego IP: *.nsm.pl 27.10.03, 19:09
        moim zdaniem stewardessy bylo w porządku, steward też.
        linie normalne, bo jakie maja byc czartery?
        lecialam z nimi na Krete, a czulam sie tak samo jak w WEA czy Locie
      • Gość: asik Re: Linie Niemczyckiego IP: *.udn.pl 03.11.03, 22:21
        WEA TEZ MIALO 2 BOENINGI
        • Gość: Bartek Re: Linie Niemczyckiego IP: *.client.attbi.com 05.11.03, 15:07
          To pewnie to samo przedsiewziecie co poprzednie tylko pod inna nazwa i na
          podstawione nazwisko
          • Gość: Krzysztof Re: Linie Niemczyckiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.03, 15:26
            Masz rację. Skończyl się okres zwolnienia z podatków to zalożono nową firmę.
            Powiem więcej. Nawet numery samolotów pozostały te same.
            Ja leciałem 137 Samolot jak samolot. Standard ze źle przykręconą podsufitką.
            Natomiast w jedną stronę dostaliśmy do jedzenia obrzydliwego gniota. Nazwalismy
            to "kanapka ala niemczycki". W drugą stronę też podobna kanapka ale była już
            zjadliwa.
            Pozdr.
            • Gość: KS Re: Linie Niemczyckiego IP: 194.181.108.* 07.11.03, 15:41
              Gość portalu: Krzysztof napisał(a):

> Masz rację. Skończyl się okres zwolnienia z podatków to zalożono nową firmę.
              > Powiem więcej. Nawet numery samolotów pozostały te same.
              Gościu ale pierdolisz. Niemczycki z Air Polonia nie ma nic wspólnego, Air
              Polonia istniała równolegle z WEA dopóki tamta nie zwinęła charterów.
              Air cargo WEA lata nadal

• Gość: UK Re: Linie Niemczyckiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.03, 21:50
                Tak lata, na samolotach turystycznych rozwożą pocztę.
                B-737 zostały zabrane przez właściciela.
                Air Polonia to inna firma założona przez byłego pracownika Niemczyckiego.
                Chyba się rozwinie albo zwinie, bo V-ce prezesem został były prezes PLL”LOT”
                Pan Litwiński przyjaciel szwajcarów, który likwidował połączenia w locie, i o
                mało co nie rozwalił lotu
    • Gość: Turysta Re: Linie Niemczyckiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 21:32
      WEA nie zostało wyparte, tylko Loyd - właściciel samolotów zabrał
      Niemczyckiemu samoloty, chyba za uczciwość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka