Gość: ewa601 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 21:40 Witam Mam pytanie slyszlem ze WEA zostala wyparta z rynku czarterow przez Air Polonia. Czy Ktos z Szanownych Forumowiczow posiada wiedze na ten temat. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
higher_eu Re: Linie Niemczyckiego 25.10.03, 21:44 WEA zwinęło interes glownie ze względu na koniec trzyletniego okresu ochrony przed podatkiem... na jego miejsce owstało AirPolonia... właściciel inny... ale założenia te same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa601 Re: Linie Niemczyckiego IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 21:51 Lecialem z Air Polonia w Lipcu na Krete, maja wredne stewardesy poza tym wszystko OK pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Bobick Re: Linie Niemczyckiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.10.03, 18:36 Air Polonia maja ledwo dwa boeingi 737 wyleasingowane z jakiejs firmy. Leciałem nimi do Tunezji (wczoraj wróciłem). Ot zwykłe linie. Nic specjalnego. Stewardesy normalne. Ja tam nie odczuwałem by były wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Linie Niemczyckiego IP: *.nsm.pl 27.10.03, 19:09 moim zdaniem stewardessy bylo w porządku, steward też. linie normalne, bo jakie maja byc czartery? lecialam z nimi na Krete, a czulam sie tak samo jak w WEA czy Locie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Linie Niemczyckiego IP: *.udn.pl 03.11.03, 22:21 WEA TEZ MIALO 2 BOENINGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Linie Niemczyckiego IP: *.client.attbi.com 05.11.03, 15:07 To pewnie to samo przedsiewziecie co poprzednie tylko pod inna nazwa i na podstawione nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Linie Niemczyckiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.03, 15:26 Masz rację. Skończyl się okres zwolnienia z podatków to zalożono nową firmę. Powiem więcej. Nawet numery samolotów pozostały te same. Ja leciałem 137 Samolot jak samolot. Standard ze źle przykręconą podsufitką. Natomiast w jedną stronę dostaliśmy do jedzenia obrzydliwego gniota. Nazwalismy to "kanapka ala niemczycki". W drugą stronę też podobna kanapka ale była już zjadliwa. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KS Re: Linie Niemczyckiego IP: 194.181.108.* 07.11.03, 15:41 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Masz rację. Skończyl się okres zwolnienia z podatków to zalożono nową firmę. > Powiem więcej. Nawet numery samolotów pozostały te same. Gościu ale pierdolisz. Niemczycki z Air Polonia nie ma nic wspólnego, Air Polonia istniała równolegle z WEA dopóki tamta nie zwinęła charterów. Air cargo WEA lata nadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK Re: Linie Niemczyckiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.03, 21:50 Tak lata, na samolotach turystycznych rozwożą pocztę. B-737 zostały zabrane przez właściciela. Air Polonia to inna firma założona przez byłego pracownika Niemczyckiego. Chyba się rozwinie albo zwinie, bo V-ce prezesem został były prezes PLL”LOT” Pan Litwiński przyjaciel szwajcarów, który likwidował połączenia w locie, i o mało co nie rozwalił lotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Linie Niemczyckiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 21:32 WEA nie zostało wyparte, tylko Loyd - właściciel samolotów zabrał Niemczyckiemu samoloty, chyba za uczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś