Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 19:44 Z kim jechać do Maroko ?????????? Biura anulują oferty, podobno jest tam zbyt niebezpiecznie ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: Maroko IP: *.client.comcast.net 04.01.04, 02:55 Najlepiej jedz z Bin Ladenem bedziesz bezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Maroko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 23:37 Tylko pod warunkiem, że ty także pojedziesz. Wpisałam jakim argumentem posługują się bp odwołując imprezy i chciałam tylko skonfrontować tą opinię na forum. Miałam nadzieję że żaden dureń nie odpisze i nacięłam się. trafiłam ma Bartka-głupka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Maroko IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 04.01.04, 23:57 Maroko nie jest niebezpieczne. Nie wiem dlaczego b.p. w Polsce odwoluja pobyty. We Francji Maroko jest bardzo popularne, jezdzi tam duzo ludzi. Bylam w ubieglym roku i wrocilam rozczarowana.Z Tunezji mam duzo lepsze wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Re: Maroko 05.01.04, 11:17 Masówki do Maroka nigdy nie miały szczęścia w Polsce. Po prostu ceny w porównaniu z Tunezją czy Egiptem są wyższe i tyle. Biura anulują wyjazdy i nie przyznając się do porażki marketingowej tworzą nieprawdziwe historie. W którym biurze powiedzieli Ci o tych niebezpieczeństwach? Ja byłam w Maroku, jest fantastycznie. W Tunezji też (i to czterokrotnie), każdy z tych krajów jest zupełnie inny (nawet kuskus przygotowują na zupełnie inne sposoby). Na miejscu sporo turystów np. Francuzów- dużo więcej globtroterów niż w Tunezji. Atmosfera czarująca. Teraz nie ma bezpośrednich lotów rejsowych z W-wy tylko z przesiadkami (czartery chyba wszystkie odwołane), a i bilet nie kosztuje mało. Tylko pasjonaci mogą teraz tam polecieć. Ja podróżowałam tam samotnie(zresztą prawie zawsze tak robię)i gdzie jak gdzie ale w krajach arabskich czuję się zawsze najbezpieczniej (w przeciwieństwie do Grochowa na którym mieszkam). Życzę cudownej eskapady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Maroko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 10:55 Dzięki za info, też myslałam,że bp coś kombinują. Pozostanie mi dostanie się do Maroko z Hiszpanii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krafla Re: Maroko IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 06.01.04, 11:46 wrocilam z Maroka miesiac temu. Wszelkie wiadomosci o niebezpieczenstwach to jakas piramidalna bzdura. Maroko jest duzo drozsze niz np. Egipt, szczegolnie jesli chodzi o hotele. Spokojnie mozesz jechac bez biura podrozy, podrozuje sie tam spokojnie i bezpiecznie. Turystow jest duzo, nawet poza sezonem. Glownie Francuzi ale nie tylko. Mozesz tez jechac droga ladowa jesli masz wystarczajaco duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Maroko IP: 195.205.44.* 06.01.04, 13:52 Bylem latem ubieglego roku. Chwile po wybuchach w casablance. Nigdzie nie widzialem wrogo nastawionych ludzi. To piekny kraj zupelni inny niz Tunezja. Zwykli marokanczycy maja w nosie cala ta wojne, jedz smialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Maroko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 13:48 napiszcie z jakimi biurami podróżowaliscie ja chce sie wybrac tam z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Maroko IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 06.01.04, 14:49 polecam: jedź i rozkoszuj się tym pięknym krajem. Ja jechałem trasą: Tanger, Fez, Meknes, Marrakesz, Agadir, Rabat, Casa. No i okolice. Ale jeżeli pociąga Cię natura - fantastycznie jest w okolicach Warzazate. Polecam przewodnik Lonely Planet. Pozdrawiam miłych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m m Re: Maroko IP: *.gdynia.mm.pl 11.01.04, 09:30 my chcemy jechac do Maroka.wiec jesli chcesz zlapac z nami kontakt to napisz map10@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Maroko IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 11.02.04, 13:10 Byłem rok temu. Bardzo fajnie. Bardzo bezpiecznie. Wieczorami czułem się tam bezpieczniej niż w Polsce. Polecam wyjazd indywidualny. Za tą samą cenę zobaczysz więcej. Polecam transport publiczny. Autobusy CTM i kolej lepsze niż w Polsce. Zdecydowanie polecam spędzić troche czasu na pustyni. Naprawdę warto. I pamiętaj, że tam należy się targować... POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
balubasusa Ja planuję wyjazd do Maroka 12.02.04, 01:44 Chcę jechać do Maroka w marcu na ok. 2 tygodnie. Jest ze mną dziewczyna gotowa jechać. Napisz: aygor@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mis Re: Maroko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.04, 01:57 Klub turystyczny Podróznik robi super i tnai wycieczki do MAroka - pisz podroznik_jacek_grzymala@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś