IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 19:44
Z kim jechać do Maroko ??????????
Biura anulują oferty, podobno jest tam zbyt niebezpiecznie ???????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: Maroko IP: *.client.comcast.net 04.01.04, 02:55
      Najlepiej jedz z Bin Ladenem bedziesz bezpieczna
      • Gość: kasia Re: Maroko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.04, 23:37
        Tylko pod warunkiem, że ty także pojedziesz.
        Wpisałam jakim argumentem posługują się bp odwołując imprezy i chciałam tylko
        skonfrontować tą opinię na forum. Miałam nadzieję że żaden dureń nie odpisze i
        nacięłam się. trafiłam ma Bartka-głupka
    • beduinka Re: Maroko 04.01.04, 21:06

• Gość: ewa Re: Maroko IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 04.01.04, 23:57
        Maroko nie jest niebezpieczne. Nie wiem
        dlaczego b.p. w Polsce odwoluja pobyty.
        We Francji Maroko jest bardzo popularne,
        jezdzi tam duzo ludzi. Bylam w ubieglym
        roku i wrocilam rozczarowana.Z Tunezji
        mam duzo lepsze wspomnienia.
        • alinaw1 Re: Maroko 05.01.04, 11:17
          Masówki do Maroka nigdy nie miały szczęścia w Polsce. Po prostu ceny w
          porównaniu z Tunezją czy Egiptem są wyższe i tyle. Biura anulują wyjazdy i nie
          przyznając się do porażki marketingowej tworzą nieprawdziwe historie. W którym
          biurze powiedzieli Ci o tych niebezpieczeństwach? Ja byłam w Maroku, jest
          fantastycznie. W Tunezji też (i to czterokrotnie), każdy z tych krajów jest
          zupełnie inny (nawet kuskus przygotowują na zupełnie inne sposoby). Na miejscu
          sporo turystów np. Francuzów- dużo więcej globtroterów niż w Tunezji. Atmosfera
          czarująca. Teraz nie ma bezpośrednich lotów rejsowych z W-wy tylko z
          przesiadkami (czartery chyba wszystkie odwołane), a i bilet nie kosztuje mało.
          Tylko pasjonaci mogą teraz tam polecieć. Ja podróżowałam tam samotnie(zresztą
          prawie zawsze tak robię)i gdzie jak gdzie ale w krajach arabskich czuję się
          zawsze najbezpieczniej (w przeciwieństwie do Grochowa na którym mieszkam).
          Życzę cudownej eskapady.
          • Gość: kasia Re: Maroko IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 10:55
            Dzięki za info, też myslałam,że bp coś kombinują. Pozostanie mi dostanie się do
            Maroko z Hiszpanii. Pozdrawiam.
            • Gość: krafla Re: Maroko IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 06.01.04, 11:46
              wrocilam z Maroka miesiac temu. Wszelkie wiadomosci o niebezpieczenstwach to
              jakas piramidalna bzdura. Maroko jest duzo drozsze niz np. Egipt, szczegolnie
              jesli chodzi o hotele. Spokojnie mozesz jechac bez biura podrozy, podrozuje
              sie tam spokojnie i bezpiecznie. Turystow jest duzo, nawet poza sezonem.
              Glownie Francuzi ale nie tylko. Mozesz tez jechac droga ladowa jesli masz
              wystarczajaco duzo czasu.
              • Gość: Mariusz Re: Maroko IP: 195.205.44.* 06.01.04, 13:52
                Bylem latem ubieglego roku. Chwile po wybuchach w casablance. Nigdzie nie
                widzialem wrogo nastawionych ludzi. To piekny kraj zupelni inny niz Tunezja.
                Zwykli marokanczycy maja w nosie cala ta wojne, jedz smialo.
              • Gość: ala Re: Maroko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 13:48
                napiszcie z jakimi biurami podróżowaliscie ja chce sie wybrac tam z Triadą
    • Gość: adam Re: Maroko IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 06.01.04, 14:49
      polecam: jedź i rozkoszuj się tym pięknym krajem. Ja jechałem trasą: Tanger,
      Fez, Meknes, Marrakesz, Agadir, Rabat, Casa. No i okolice. Ale jeżeli pociąga
      Cię natura - fantastycznie jest w okolicach Warzazate.
      Polecam przewodnik Lonely Planet.
      Pozdrawiam miłych wrażeń.
    • Gość: m m Re: Maroko IP: *.gdynia.mm.pl 11.01.04, 09:30
      my chcemy jechac do Maroka.wiec jesli chcesz zlapac z nami kontakt to napisz
      map10@wp.pl
    • Gość: Sławek Re: Maroko IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 11.02.04, 13:10
      Byłem rok temu. Bardzo fajnie. Bardzo bezpiecznie. Wieczorami czułem się tam
      bezpieczniej niż w Polsce.
      Polecam wyjazd indywidualny. Za tą samą cenę zobaczysz więcej. Polecam
      transport publiczny. Autobusy CTM i kolej lepsze niż w Polsce.
      Zdecydowanie polecam spędzić troche czasu na pustyni. Naprawdę warto.
      I pamiętaj, że tam należy się targować...
      POzdrawiam
    • balubasusa Ja planuję wyjazd do Maroka 12.02.04, 01:44
      Chcę jechać do Maroka w marcu na ok. 2 tygodnie. Jest ze mną dziewczyna gotowa
      jechać. Napisz: aygor@op.pl
    • Gość: Mis Re: Maroko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.04, 01:57
      Klub turystyczny Podróznik robi super i tnai wycieczki do MAroka - pisz
      podroznik_jacek_grzymala@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka