Dodaj do ulubionych

Prośba o wypełnienie ankiety

16.04.13, 18:43
Witam. Jestem studentką V roku fizjoterapii i chciałabym bardzo prosić Państwa o pomoc. Piszę pracę magisterską na temat wpływu fizjoterapii na stopień odczuwanego bólu u osób chorych na RZS i potrzebuję Państwa opinii. Chodzi tylko o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety, która będzie służyła celom badawczym. Będę bardzo wdzięczna za każdą wypełnioną ankietę. Można ją znaleźć pod tym linkiem:
www.interankiety.pl/interankieta/b2049 62e5881a321fa655ba33d86dceb.xml
Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • monart8994 Re: Prośba o wypełnienie ankiety 16.04.13, 18:44
      poprawny link:
      www.interankiety.pl/interankieta/b204962e5881a321fa655ba33d86dceb.xml
    • edi_00 ANKIETA O RZS 16.04.13, 21:21
      Witam! Jestem studentką fizjoterapii. Piszę pracę magisterską na temat "Ocena skuteczności zabiegów fizykoterapeutycznych pacjentów z RZS". Jest to praca badawcza
      dlatego też, potrzebuję chętnych do wypełnienia ANONIMOWEJ ankiety. Warunkim jest
      tylko, że ankietowany musi być chory na RZS.
      Moje 2 ankiety, które mają po 10 pytań każda, znajdują się na 2 nizej podanych stronach.

1. www.ankietka.pl/ankieta/110745/ocena-skutecznosci-fizykoterapiiw-leczeniu-reumatoidalnego-zapalenia-stawow.html

2. www.ankietka.pl/ankieta/110759/praca-magisterska-o-rzs.html

Służę również swoim mailem edytka_89@vp.pl BARDZO PROSZĘ O POMOC i o wypełnienie obydwu tych ankiet, ponieważ obydwie te ankiety, z tych dwóch stron internetowych tworzą dla mnie całość w sumie 20 pytań, będę
      naprawdę Wam wdzięczna za poświęcenie mi 5 minut. Potrzebuję 100 osób do obydwu ankiet, więc każda jedna uzupełniona przez Państwa ankieta spow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka