hubinka 13.03.10, 20:06 Czy był ktoś w pensjonacie Koja w Rowach? Jakie opinie? Zarezerwowałam pokój na sierpień i chcę wiedzieć więcej. Czy daleko do plaży, czy nie jest to na jakimś końcu świata? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: Pensjonat KOJA w Rowach 14.03.10, 16:29 Zawsze możesz znaleźć plan Rowów w wyszukiwarce i sprawdzić gdzie to jest. To nie jest daleko od morza, na stronie www piszą że 350 m i to się mniej więcej zgadza, tylko wydaje mi się, że w sąsiedztwie jest wesołe miasteczko i to może być mało komfortowe. Odpowiedz Link Zgłoś
darkook Re: Pensjonat KOJA w Rowach 14.03.10, 22:38 Byłem z rodzinką w Koji Bardzo mili właściciele, pensjonat fajnie położony, czyściutki. Dobrze wyposażone pokoje. Do morza faktycznie ok. 350 m (jak na Rowy blisko) - polecam plażę wschodnią, od strony Parku. Przejrzyj forum na onecie, tam o ile dobrze pamiętam jest parę opini o pensjonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Pensjonat KOJA w Rowach 16.03.10, 18:53 Dlaczego jak na Rowy blisko? Mieszkałam w Rowach całe lata 100 m. od morza, a są pensjonaty i kwatery tuż za wydmami. Odpowiedz Link Zgłoś
darkook Re: Pensjonat KOJA w Rowach 16.03.10, 20:24 Ano dlatego, że gro nowych pensjonatów położonych wzdłuż głównej, dojazdowej ulicy , lub na osiedlu przy wjeździe do miejscowości wymaga pokonania pewnie z 600-900 metrów do morza. Ale zgadzam się, są napewno fajne ośrodki nad samym morzem. Zresztą generalnie Rowy są sympatyczną miejscowością. Odpowiedz Link Zgłoś