maallaa_net 17.05.10, 12:41 Poszukuję domku dla 10 osób na weekend 03-06 czerwca, interesują nas komfortowe warunki za przystępną cenę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zachodniopomorskie Re: dom dla 10 osób 17.05.10, 13:40 Ahahahahah, taaaa, a świstak siedzi... jasne, za darmo wam ktoś da luksusy!!!! w życiu nie ma nic za darmo, za przystępną cene mogą byc przystępne warunki. czyli adekwatne do ceny! ja nie moge co za dziady Odpowiedz Link Zgłoś
maallaa_net Re: dom dla 10 osób 17.05.10, 14:12 Przystępna dla mnie to cena adekwatna do warunków, nie pisałam że szukam taniej kwatery z luksusami. Czekam na odpowiedzi na temat, a nie pyskówki osób nie mających co zrobić ze swoją frustracją. Odpowiedz Link Zgłoś
mm_a Re: dom dla 10 osób 17.05.10, 15:36 polecam www.talarkolobrzeg.pl bardzo fajna okolica,blisko morza,warunki super nie wiem tylko czy wynajmuja na 3doby Odpowiedz Link Zgłoś
axsel2009 Re: dom dla 10 osób 17.05.10, 18:17 WITAM. POKOJE WDOMKU JEDNORODZINNYM W KOLOBRZEGU PRZY UL. RUBINOWEJ. POKOJ 4 OSOBOWY Z LAZIENKA, 3 OSOBOWY Z LAZIENKA, 1 OSOBOWY, 2 OSOBOWY - LAZIENKA WSPOLNA. TEREN OGRODZONY,MIEJSCE PARKINGOWE, GRILL,HUSTAWKA, DWIE KUCHNIE DO DYSPOZYCJI WCZASOWICZOW . W POKOJACH TV, PARAWANY, PODSTAWOWE NACZYNIE, PARAWAN,KOC, CZAJNIK ELEKTRYCZNY. KONTAKT oh5@o2.pl POZDRAWIAM I ZAPRASZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
ochin1 Re: dom dla 10 osób 18.05.10, 09:15 Witam i zapraszam do Jarosławca Proponowałabym Państwu dwa apartamenty dwupokojowe, każdy z łazienką, aneksem kuchennym w pełni wyposażonym, tv oraz balkonem w cenie 150zł za 1 apartament. Nasza Willa znajduje się w Jarosławcu, w bardzo spokojnej okolicy pod samym lasem, okolo 500 metrów od morza i 100 metrów od największego na pomorzu aquaparku z podgrzewaną wodą.Na ogrodzonej posesji mamy placyk zabaw dla dzieci(huśtawka z drabinką, trampolinka,a dla najmlodszych bujaczek, mini zjezdzalnia, piaskownica,namiocik zabaw oraz mini stoliczki z krzesełkami) oraz piękną 16-osobową altankę z miejscem do grillowania. zapraszam na stronę www.pokojemorze.republika.pl aneszka@vp.pl tel. 509 613 747 Odpowiedz Link Zgłoś