martinkau 10.06.10, 11:06 Czy ktoś może podzielić się opinią? Czy ten ośrodek jest ok na wczasy z kilkulatkiem? dziękuję z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kachazuza Re: lech łeba 16.08.10, 09:22 polecam.byłam tam z dzieckiem 6letnim.mieszkalismy w Zefirze.pokoje ok, jedzenie też(bardzo duży wybor wiec nawet niejadek dla siebie cos znajdzie) plac zabaw dla dzieci, basen.wiem ze byly tez animacje ale my mielismy piekna pogode wiec czas spedzalismy na plazy inie bylo okazji sprawdzic jak wyglada zabawa. do plazy nie jest daleko-spacerkiem przez las. Łeba to strasznie brudne miasto i to byl jedyny minus wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
ki-tty Re: lech łeba 16.08.10, 11:32 A ile płacicie za dziecko(za 2 mies.skończy 3 latka)? Odpowiedz Link Zgłoś
kachazuza Re: lech łeba 17.08.10, 12:19 ja za moją6 letnia córke płaciłam 40%mniej Odpowiedz Link Zgłoś
kachazuza Re: lech łeba 17.08.10, 12:25 a takie małe dziecko inaczej jest liczone.ja tak miałam gdy jeździliśmy z corka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaw1982 Re: lech łeba 07.11.14, 12:21 Byłam w Ośrodku Lech w tym roku, sam środek sezonu z 4 letnim dzieckiem. Byliśmy bardzo zadowoleni, pokój zabaw dla dzieci w głównym budynku, animatorzy , duży wybór jedzenia a co najważniejsze było jedzonko dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zabielski Re: lech łeba 15.11.14, 22:26 Osobiście polecam. Byłem tam w zeszłym roku i było bardzo przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś