Dodaj do ulubionych

Krynica Morska- pensjonat Wika- bardzo polecam

10.09.10, 21:29
Właśnie wróciliśmy z Krynicy Morskiej, gdzie spędziliśmy kilka dni w pensjonacie Wika. Pensjonat jest godny polecenia, pokoje czyste i przyjemne, jest miejsce do zaparkowania samochodu, poza tym byłem mile zaskoczony ceną za pokój. Serdecznie polecam.
Obserwuj wątek
    • kaczej Re: Krynica Morska- pensjonat Wika- bardzo poleca 18.03.11, 12:56
      Zgadzam się z tą opinią, bardzo miła i spokojna okolica a właściciele są miłymi i pogodnymi ludźmi, Ja również będę tam częściej zaglądał.
    • luizaska Re: Krynica Morska- pensjonat Wika- bardzo poleca 21.03.11, 12:01
      Witam wszystkich serdecznie. Miałam przyjemność być razem z rodzinką w ten weekend w pensjonacie Wika i bardzo miło się zaskoczyłam, pokoje czyste okolica cicha i spokojna aż chce się żyć :) Bardzo polecam wszystkim ten pensjonat ze względu na warunki oraz cenę :)
    • kotmal2 Re: Krynica Morska- pensjonat Wika- bardzo poleca 24.08.11, 17:45
      Nie polecam tego pensjonatu! Ze względu na wiele rzeczy, załuję ze nie trafiłam na wcześniejsze forum: forum.gazeta.pl/forum/w,195,84346029,0,Krynica_morska_pensjonat_Wika_nie_polecam.html.
      Pokoj jaki dostalismy byl inny niż uzgodniony telefonicznie- bardzo mały, nie oczekiwałam apartamentów ale jego wielkosc to jakas tragedia, w pokoju mały stolik do kawy- niestety nie dalo sie na nim zjesc sniadania w dwie osoby- bylismy zmuszeni jadac sniadanie u znajmych. Łazienka odpychająca- dopiero jak się korzysta zwraca się uwagę na wiele szczegółów które przeszkadzają: na dodatek nie miły zapach z zawilgotnialej zasłony prysznicowej. Łożko to mała niewygodna wersalka, dodam że bylismy szczupli- dwie tęgie osoby napewno by się na niej nie zmiesciły - oczekiwałam za tą cenę łóżka z materacem-. rano człowiek wstaje srednio wypoczety- a przeciez jest sie na wczasach. W pokoju brak czajnika- dostępny na korytarzu, mała kuchnia, Tv owszem- ale podstawowe stacje, bez kablowki - dziecku nawet nie mozna było właczyć bajki. Do morza daleko, ale to bylo do przeżycia. Ceny pokoju b. wysoka jak na taki standard, ale o negocjacji ceny nie bylo mowy. Nasi znajomi nieopodal zakwaterowali sie w takiej cenie w naprawde komfortowych i super warunkach- i to bez wczesniejszej rezwerwacji. Mieliśmy wiec porownanie. Czasami nie przywuiązuje sie uwagi do pewnych rzeczy licząc, jedzie sie przeciez nad morze , a większosc czasu sie spedzi na plazy. Ale są tez deszczowe dni - wiec naprawde warto sie zastanowisc nim wydamy nasze pięniądze.
      • luckyboy86 Re: Polecam Pensjonat NORD 11.02.14, 12:17
        Hej a ja polecam pensjonat Nord w Krynicy Morskiej ich strona www.pensjonatnord.pl
    • feniks_z_popiolu Re: Krynica Morska- pensjonat Wika- bardzo poleca 25.08.11, 08:23
      Różne oczekiwania i różne oceny. Typowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka