Gość: kasia09 IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.04.04, 12:13 Proszę o namiary na jakieś sprawdzone kwatery w Łazach (domki ,pensjonaty,kwatery prywatne),byle ceny nie powalały z nóg.Dwie dorosłe osoby plus dziecko. Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia09 Re: wczasy w Łazach IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.04.04, 14:57 Nikt nie był w Łazach???,ja byłam tam 15 lat temu i byłam zachwycona, a teraz jadę tam ze swoim dzieckiem i trochę się boję jak tam teraz jest .Może chociaż ktoś opowie coś o samych Łazach jakie tam są teraz warunki wypoczynku bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
belara Re: wczasy w Łazach 21.04.04, 19:02 Bylam w Lazach w ubieglym roku i bardzo mi sie ta miejscowosc podobala. Mniej ludzi niz w np. w Mielnie. Z osrodka Anna tez bylam zadowolona, tym bardziej ze jest on nastawiony na rodziny z dziecmi. Na terenie osrodka jest ladny plac zabaw i basen z podgrzewana woda. Ja bylam w 2 polowie czerwca i wtedy cany byly calkiem przyzwoite. W lipcu i sierpniu jest drozej. Maja strone interetowa www.polskiemorze.pl/ Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
axwl Re: wczasy w Łazach 21.04.04, 22:28 Cześć! Ja byłam w Łazach z dziećmi w zeszłym roku na wakacjach w sierpniu. Było bardzo fajnie. Morze chłodne ale za to piękna, szeroka plaża, gdzie spokojnie można znaleźć wolne miejsce. My byliśmy w Ośrodku Fresko, www.fresko.com.pl. Spokojnie mogę go polecić. To bardzi cichy i spokojny Ośrodek. Ja byłam tam z trójką dzieci. Do morza szliśmy jakieś 10 minut ale bardzo powoli. Polecam i Pozdrawiam. Aha! Ceny też bardzo przystępne, chociaż chyba Anna jest tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: wczasy w Łazach IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.04.04, 23:18 No właśnie jak to jest z tymi domkami we ''Fresko'',tam są ceny za tzw.wejście ,a pisze że domek ma dwa wejścia to jak ja jadę w trzy osobyi chcę cały domek to muszę zapłacić za dwa wejścia (czyli podwójną cenę),lub jedno wejście i wtedy ,kogoś jeszcze dostawią mi do domku ,trochę się pogubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
axwl Re: wczasy w Łazach 22.04.04, 22:50 Cześć! Już piszę o co chodzi. Dwa wejścia tzn. domek posiada dwa wejścia i jest dzielony w środku na pół. W zasadzie nie ma się kontaktu ze swoim sąsiadem. Jedno wejście jest np. na wsch. a drugie na zach. Cena którą podają obejmuje 4 osoby, więc jeśli was jest troje to i tak płacicie jedną cenę za domek (czyli wejście), bo wyżywienie kupuje się osobno jeśli ktoś ma na to ochotę (jedzenie jest dosyć smaczne). A co do tej połówki domku to na dole jest taras, pokój z wersalką i tapcznikiem, szafą i aneksem kuchennym (szafka, lodówka, czajnik, kuchenka gazowa 2 palnikowa, nie ma garnków, ale szklanki i sztućce są) oraz łazienka z prysznicem. Na górę prowadzą dość strome schodki (ale moje niespełna 2 letnie dziecko nie spadło ani razu a często wychodziło) i jest tam pokój z balkonikiem i dwoma tapczanikami. Koło domku stół i dość dużo miejsca, samochód parkuje się przy domku. Mam nadzieję, że coś wyjaśniłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: wczasy w Łazach IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.04.04, 11:26 Dzięki za wyjaśnienie,wacham się między Pobierowem i Łazami ,ale jak się zdecyduję na Łazy to pewnie na ten ośrodek.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: wczasy w Łazach IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.04.04, 12:00 A może ktoś zna pokoje gościnne'' Karina'',też mają dobre ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolak1 Re: wczasy w Łazach- do axwl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 15:39 zwróciłam uwagę na domki fresco, ale chciałbym zadać ci pytanie. Czy w domkach jest czysto, czy przypadkiem nie ma zapachu stęchlizny (jak to bywa w drewniakach) i ogólnie jaki jest standart tych domków? Z góry dzieki za odpoweidź Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
axwl Re: wczasy w Łazach- do axwl 03.05.04, 18:49 Cześć! W domkach było czysto, na dole jest podłoga z desek, na górze jest mały dywanik (był poodkurzany), co do zapachu stęchlizny to ja osobiście nic takiego nie wyczułam. Jeśli chodzi o standard, to nie wiem co mam napisać ponieważ nie mam porównania do innych domków. Może napiszesz o co konkretnie chodzi i na co szczególnie zwracasz uwagę to może wtedy będę mogła pomóc. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5nikus Re: wczasy w Łazach IP: *.telpol.net.pl 03.05.04, 19:39 radze wyposazyc sie w przewodnik pAscala. kwater nie znam, ale okolica bardzo ladna. mozna przejsc sie plaza do Uniescia, ale uwaga na plaze nudystow kolo kanalu Odpowiedz Link Zgłoś