Dodaj do ulubionych

prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej

19.07.11, 12:10
witajcie! szukamy miejsca, gdzie będzie duża piaszczysta i nieprzeludniona plaża, ale również trochę dyskotek w pobliżu, może ktoś poleci jakiś camping, kwaterę prywatną, domki etc
wiem, że to nieco wykluczające się wymagania (spokojna plaża-bez przeludnienia plus atrakcje w mieście), ale może znacie takie miejsce/miejscowość nadmorską?:)
dziękuję , pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 19.07.11, 12:49
      Ja bardzo polecę Chłapowo, zaraz obok Władysławowa. To jakby dzielnica Władysławowa, dojdziecie na piechotkę do tłumów i dyskotek, a jednocześnie będziecie spać w miejscu spokojniejszym i mniej zaludnionym.

Byłam parę razy. Bardzo mi się podobało.
      • r0sie Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 21.07.11, 22:43
        a może Łazy - w miarę spokojnie chociaż z roku na rok coraz mniej
        tuż obok Mielno w którym atrakcji nie bark
        • esek7 Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 22.07.11, 07:45
          Świnoujście,najładniejsza plaża
    • malowanka06 Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 22.07.11, 21:48
      grzybowo
    • mrukmrukmruk Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 25.07.11, 10:40
      Może Jastrzębia Góra? Miejsce na imprezy się znajdzie, dużo miejsc do spacerowania, jak zatrzymasz się w Primaverze, to do plaży masz naprawdę blisko, jakieś 100 m. Tak poza tym to bardzo fajny hotel, mają siłownię i basen, a oprócz tego całkiem atrakcyjne ceny.
    • woytheck Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 25.07.11, 15:36
      może plaża na Stogach w Gdańsku
    • pemo78 Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 15.02.12, 11:10
      Witam,zerknijcie na tą stronke tam poczytacie może coś was nakieruje,znajdziecie tam też noclegi.
      Pozdrawiam.
      www.turystykawpolsce.blogspot.com/
    • nadmorzemdom.pl PLEŚNA koło Ustronia Morskiego 16.02.12, 16:27
      PLEŚNA koło Ustronia Morskiego ale u nas jest brak dyskotek :-)
    • aducha2704 Ostrowo - Pensjonat Delfin 26.06.12, 10:00
      Zapraszam do Pensjonatu Delfin w Ostrowie!

ceny już od 25zł/dobę

Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic.

Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji.

Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:
      www.pokojedelfin.freehost.pl/#1
    • pisklak111 Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 27.06.12, 15:42
      Białogóra - polecam. Tanio i cisza. Duża plaża i sporo miejsc gdzie można tanio i smacznie zjeść. Jest dyskoteka, ale jest też karaoke na plaży, możesz pograć w mini golfa, pobiegać po boisku wielofunkcyjnym, pojeździć konno, wypożyczyć rower.
    • soaga08 Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 28.06.12, 11:49
      Polecam Łukęcin
    • wakacyjny-gdansk Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 01.07.12, 13:50
      Zapraszamy na wakacje do GDAŃSKA! Oferujemy dla państwa dwa mieszkania, w świetnej lokalizacji przy samym morzu i w super cenie! KONIECZNIE SPRAWDŹCIE NASZĄ OFERTĘ! wakacyjny-gdansk.pl/
    • lena-mama Re: prośba o polecenie miejscowosci nadmorskiej 07.07.12, 23:02
      Ja polecam Łebę. Fajne miejsce na wypoczynek. Co prawda plaże są przepełnione, ale za to innych atrakcji full:) No i mają fajną bazę noclegów w Łebie na każdą kieszeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka