Dodaj do ulubionych

KOŁOBRZEG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 22:30
HEJ ZNALAZLAM KWATERKE W KOLOBRZEGU CZY MOZE KTOS PODZIELILBY SIE JAK TAM
JEST I CZY WART JECHAC BO NIE WIEM CZY REZERWOWAC SOBIE POKOIK PROSZE O
POMOC !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • m.wojtek Re: KOŁOBRZEG 28.05.04, 09:25
      Nie wiem gdzie zarezerwowałeś/aś tą kwaterę. Według mnie w Kołobrzegu jedyne
      sensowne miejsce to rejon uzdrowiskowy (to taki pas ciągnący się wzdłuż morza
      odcięty od reszty miasta torami kolejowymi), gdzie praktycznie są same
      sanatoria ale latem działają jako ośrodki wypoczynkowe. Wiele z nich prezentuje
      standard późnego Gierka (co nie znaczy, że nie da się żyć) ale ceny mają jak
      najbardziej współczesne (czyli straszna drożyzna). Zaletą tego miejsca jest
      blikość morza, park, dużo rozrywek dla dzieci. Wadą - tłok. Jeśli masz kwaterę
      na tzw. mieście, to czekają Cie średnio przyjemne codzienne wędrówki na plażę
      przez miasto. Samochodem też niby można podjechać ale może być problem z
      znalezieniem miejsca na samochód. Jest jeszcze część pensjonatowa w zachodniej
      części miasta za portem. Jest stosunkowo blisko do morza ale osobiście nie
      chciałbym tam spędzać urlopu. Jedyna zaleta to plaża a na molo czy do portu
      praktycznie trzeba podjechać samochodem. Reasumując: jeśli masza kwaterę w
      części uzdrowiskowej to OK a jesli gdzie indziej to polecam raczej poszukać
      czegoś wokół Kołobrzegu (Sianożęty, Dźwirzyno) - będzie taniej i spokojniej a
      na wycieczkę do Kołobrzegu zawsze można podjechać.
      Pozdrawiam
      Wojtek

Gość portalu: MAMUSKASSC napisał(a):

> HEJ ZNALAZLAM KWATERKE W KOLOBRZEGU CZY MOZE KTOS PODZIELILBY SIE JAK TAM
      > JEST I CZY WART JECHAC BO NIE WIEM CZY REZERWOWAC SOBIE POKOIK PROSZE O
      > POMOC !!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka