Gość: Jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:28 W drugiej połowie lipca wybieram się do miejscowoći Karwia k.Jastrzębiej Góry.Może ktoś tam był.Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meggg Re: Karwia ??? 14.06.04, 16:50 typowa nadmorska miejscowosc wypoczynkowa, duzo ludzi w okolicach'centrum' ale na obrzezach spokojniej, bardzo ladna plaza, mozliwosc zjedzenia smacznych obiadow, milego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Karwia ??? IP: 62.233.164.* 15.06.04, 06:31 może w sezonie Karwia tak wygląda, bo w weekend majowy było zupełnie inaczej. pusto wszędzie, jeden żul-bar i sklep były czynne. rowerów nie wypożyczali bo nie sezon (chociaż pogoda była super). musieliśmy jeździć do Władysławowa żeby zjeść rybkę. poza tym Karwia jest mała i polecałabym ją na wypady z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
marzka4 Re: Karwia ??? 15.06.04, 15:13 Byłam w karwii na wakacjach w ubiegłym roku i z lekka sie zawiodłam tłum jak cholera, wszedzie trzeba było czekac dosc długo na stolik ładna plaża, ja wiekszosc czasu spedzałam w Jastrzebiej wieczorem fajne imprezy na plazy, choc mozna byłoby to bardziej udoskonalic:-)) pozdrawiam miłego urlopu M. Odpowiedz Link Zgłoś