Dodaj do ulubionych

łeba chomiczówka polecam

24.01.12, 11:23
W ubiegłym roku polecono mi ten ośrodek. Sprawdził się i obiecałam sobie, że się odwdzięczę forumowiczom. Poza tym podziękowania należą się też właścicielom. Zobaczcie komentarze które utwierdziły mnie w wyborze. forum.gazeta.pl/forum/w,595,121666253,127074033,Re_Czy_ktos_moze_polecic_chomiczowke_w_lebie.html
Obserwuj wątek
    • marcin_kost Re: łeba chomiczówka polecam 24.01.12, 16:07
      O. Fajnie, że ktoś zaczął ten wątek. Ja też się pod tym podpisuję. Były codziennie zabawy dla dzieci, moja córka cały czas pyta kiedy znowu tam pojedziemy. Naprawdę można sobie wypocząć. Mają restaurację Złota Rybka. Kogo się nie pytałem to wszyscy znali i ją polecali. Fajni, przyjaźni ludzie to prowadzą. Warunki super, wszędzie blisko, przystępne ceny. Też polecam chomiczówkę w łebie.
    • lebianin Re: łeba chomiczówka polecam 11.02.12, 14:15
      A ja przekornie polecam Tym co wybierają się do Łeby w nadchodzącym sezonie zadawanie pytań dotyczących Łeby na Łeba forum, oraz dla Tych co szukają kwatery przejrzenie naszego serwisu.
    • weronic_a Re: łeba chomiczówka polecam 13.02.12, 09:31
      To prawda. Warto polecać szczególnie rodzinom bo dla małych dzieci mają wszelkie udogodnienia. Bardzo dobre jedzenie i mnóstwo atrakcji. Można zobaczyć na www.chomiczowkaleba.pl
    • basia-45 Re: łeba chomiczówka polecam dla dzieciaków 23.02.12, 11:13
      Ja też gorąco polecam chomiczówkę
      Przygotowany dla rodzin z dziećmi, miła obsługa i komfortowe warunki
    • henryk-4 Re: łeba chomiczówka polecam 23.04.12, 20:42
      czysto przyjemnie i miło
    • imogenna Re: łeba chomiczówka polecam 06.05.12, 15:15
      Tylko dlaczego tak drogo? W sezonie 2 tygodniowy pobyt (pokój 3 os) to koszt ponad 4500 PLN (tylko ze śniadaniami) plus wyżywienie (dla 3 osób) licząc po 150 PLN dziennie wychodzi ponad 2000 PLN plus paliwo na dojazd i powrót 400 PLN - razem wychodzi ponad 7000 PLN. Za taką kwotę można polecieć w 3 osoby do Grecji, Turcji, Egiptu i to z gwarancją pogody oraz opcją all inclusive.
      • alaias11 Re: łeba chomiczówka polecam 12.06.12, 14:27
        (...)Za taką kwotę można polecieć w 3 osoby do Grecji,
        > Turcji, Egiptu i to z gwarancją pogody oraz opcją all inclusive.

-----
        że już o Bułgarii nie wspomnimy ;-)
        i to w zdecydowanie luksusowych warunkach i lokum na samej plaży !!
    • dana_5 Re: łeba chomiczówka polecam 11.06.12, 16:13
      O i ceny zmniejszyli, czy ktoś pisał że drogo? I fajnie.
    • bracia_kartofle Re: łeba chomiczówka polecam 17.07.12, 13:37
      No i popsuję właścicielom ich reklamowy wątek, widziałem te paskudne domki, ciemne, małe, z nędznym wyposażeniem, i "sypialnią" wielkości śmierdzącego tapczanu który w niej stoi.
      Właściciel gburowaty szczególnie kiedy zwraca mu się uwagę na tą nędzę. I takie dziadowski domek kosztuje 300-350złotych.
    • lena-mama Re: łeba chomiczówka polecam 17.07.12, 15:51
      Faktycznie jest to fajny ośrodek, chociaż ceny nie dla wszystkich.
      Jeżeli ktoś szuka czegoś tańszego, warto odwiedzić łebski portal noclegi łeba. Mają super wyszukiwarkę i opinie gości o danym miejscu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka