kol.3 24.03.12, 20:40 Czy ktoś był? Byłabym zobowiązana za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusfashion Re: Kwatery Liliana Chłopy? 25.03.12, 11:54 50 zl od osoby ? he he he szalu nie bedzie jaka cena taki standard;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Kwatery Liliana Chłopy? 25.03.12, 16:06 Nie zawsze cena odzwierciedla jakość kwatery a ta cena jest ceną średnią nad bałtykiem więc wcale nie musi być źle. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Kwatery Liliana Chłopy? 25.03.12, 20:19 Kochani, ceny Wam nie powiem, nie łudźcie się :D Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert-doradzi Re: Kwatery Liliana Chłopy? 07.06.13, 13:53 Ja polecam Pensjonat Amber Villa w Chłopach, na prawdę warto, bardzo dobre warunki, czysto i dużo atrakcji na terenie obiektu. Niedaleko do morza i plaży... przede wszystkim miejscowość piękna i można wypocząć... No i FRYKAS - pyszna i świeżutka rybka! Ludzie z Sarbinowa nawet przychodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
c-maltese Re: Kwatery Liliana Chłopy? 25.02.16, 12:36 Ja byłam w ostatnim roku. I jest słabo. Nie dość, że w trakcie wakacji trwał jeszcze jakiś remont to pokoje i działka malutkie. Oprócz tego Pan prowadzący obiekt dość gburowaty. Choć cena niska to myślę że tam już nie wrócimy. Odpowiedz Link Zgłoś