Dodaj do ulubionych

Łeba-bez rezerwacji?

17.07.12, 12:27

Wybieram się w przyszłym tygodniu do Łeby,zawsze rezerwowaliśmy miejscówkę a tym razem mamy zamiar pojechać bez rezerwacji.Czy nie będzie problemu ze znalezieniem noclegu?Bo słyszeliśmy od różnych znajomych którzy byli nad morzem,ze było dużo wolnych pokoi.
Obserwuj wątek
    • marex59 Re: Łeba-bez rezerwacji? 18.07.12, 15:13
      O tym czy nie będzie problemu ze znalezieniem miejsca nikt tu ci nie powie ,trzeba samemu na miejscu sprawdzić . Mimo tego że pogoda do d.py to wszędzie tłumy ,także przeważnie wolne miejsca są daleko od morza i tam gdzie są drogie pensjonaty.
    • mania2008 Re: Łeba-bez rezerwacji? 19.07.12, 20:05
      Tak to prawda Jestem obecnie w Łebie i jest dużo ogłoszeń o wolnych pokojach.
      • marex59 Re: Łeba-bez rezerwacji? 20.07.12, 15:24
        Nie patrz na te ogłoszenia co wiszą na domach ,bo one wiszą cały rok i nic nie mają wspólnego z rzeczywistością.Jedynie pewne to wejść i się zapytać osobiście.
    • zebrowaty Re: Łeba-bez rezerwacji? 24.07.12, 08:13
      Myślę ze w Łebie problemu by nie było, jednak warto sprawdzić Dom Wypoczynkowy Wilk w Łebie. Byłem tak w zeszłym roku i polecam ;)
    • maniekmarny21 Re: Łeba-bez rezerwacji? 24.07.12, 08:46
      Jak najbardziej. Łeba przypomina teraz miasteczko po sezonie. I dobrze! Można liczyć na kameralny klimat i spokój. Po to w końcu jedzie się na urlop, prawda? ;) Żeby wypocząć! A jak będziecie mięli ochotę jest parę dyskotek, które cieszą się popularnością od lat. Polecam Wam taki spontaniczny wypad w ciemno! W końcu Polska to kraj gościnnie nastawiony do turystów i nie tylko... ;-)
      • marex59 Re: Łeba-bez rezerwacji? 24.07.12, 10:02
        No nie przesadzaj z tą ciszą w Łebie , bo wystarczy zobaczyć na kamerki z tej miejscowości.Ludzi multum hałas i ścisk.
        • italia06 Re: Łeba-bez rezerwacji? 24.07.12, 18:29
          Właśnie wróciłam z Łeby, ludzi sporo, ale głośno nie jest! Łeba jest na tyle duża, że każdy znajdzie coś dla siebie. Wystarczy mieć kwaterę 400-500 m od plaży i jest spokój. Co do przyjazdu bez rezerwacji, to ryzyk fizyk- fajne i atrakcyjne cenowo są już zajęte. Można coś znależć, ale zagadką będą warunki i kasa.
    • rybka-0 Re: Łeba-bez rezerwacji? 24.07.12, 22:48
      Oj nie warto ryzykować ,Sama wynajmuję pokoje i miałam dziesiątki telefonów na najbliższe dni.Ale ciekawsze kwatery są wynajęte.Nawet dziś szukali klienci z ,,ulicy,, .Spróbuj podzwonić po kilku kwaterach to się przekonasz.Łeba nie jest głośna ,nie przesadzajcie!
      • marex59 Re: Łeba-bez rezerwacji? 25.07.12, 07:32
        Oj głośna głośna , na samej plaży można zwariować od tego hałasu a nie mówiąc o mieście.Zresztą jak wynajmujesz kwatery to wiadomo że nic złego nie możesz powiedzieć .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka