IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:47
czy ktos może mi powiedziec jak jest w pobierowie bo wybieramy sie z kumplami w srodku lipca i nie mamy zielonego pojecia jak tam jest!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: pobierowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 08:56
      cześć, w pobierowie jest bardzo fajnie, tylko musisz troche kasy wziąć i
      słońce, bo na chwile obecną pogoda nie ciekawa, ale barów pełno
      • Gość: Robertino Re: pobierowo IP: 212.160.172.* 28.06.04, 22:38
        P O T W I E R D Z A M ....tylko plaża zapchana.
        • Gość: netmenka Re: pobierowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:21
          Co roku tam jeżdżę. Nie znam bardziej sympatycznego miejsca nad morzem. Tam nie
          znajdziesz nadmorskiego szpanu jak w Swinoujściu czy Mielnie, ale też nie
          będzie tam jak w kurorcie kołobrzeskim ;-)
          Polecam.
          • maxxx29 Re: pobierowo 24.02.14, 23:51
            W samej wsi to głównie plaża no i lasy. Przy Grunwaldzkiej koncentruje się życie, także nocne, więc jest się gdzie pobawić. Na rowerach można pojeździć, można pojechać w okolicę, na przykład niedaleko jest Trzęsacz, ale też dalej, praktycznie w całym woj. zachodniopomorskim jest dużo zabytków, fajnych widoków, festiwali latem. Polecam pensjonat Pod Winogronem, jak ktoś planuje pojechać do Pobierowa. Byłem tam i rzeczywiście wygodnie i fajnie, z wyżywieniem oczywiście :)
            • labek1 Re: pobierowo 26.02.14, 23:09
              Też nocowałem Pod Winogronem i dołączam sie do polecenia. Poza sezonem, nawet we wrześniu mają już niższe ceny i można zapłacić mniej. Standard jak dla mnie wysoki, łazienka i aneks kuchenny w pokoju.
    • Gość: miłośnik morza Re: pobierowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:52
      byłem tam tylko pół dnia i sie w nim zakochałem.Niestety nic ciekawego wolnego
      nie znalazlem.(chodzi o pokój) ale dla mnie bynajmniej najsympatyczniejsza
      miejscowość nadmorska.
    • Gość: Iv Re: pobierowo IP: 81.168.209.* 30.06.04, 17:03
      Pobierowo to chyba najsympatyczniejsza miejscowość nad morzem. Jest naprawdę
      super. Fajna szeroka plaża, dużo atrakcji i nie ma takiego szpanu jak np. w
      Międzyzdrojach.
      • Gość: kasia09 Re: pobierowo IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.06.04, 21:12
        Ja właśnie wyjeżdżam tam dziś.Za godzinę wyruszam,więc będę tam ok 9-10
        rano.Pozdrawiam.
        • Gość: goga Re: pobierowo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 16:20
          poleca pobierowo jak ktos chce zaszalec i wypoczac.jest pelno barow, punktow z
          jedzeniem, jest nowa dyskoteka i szeroka plaza tylko bardzo zaludniona. mnie ma
          tam zadnego przemyslu dlatego jest taki swietny kilam.polecam wszystkim zarowno
          mlodym jak i straszym
          • Gość: trok Re: pobierowo IP: *.proxy.aol.com 07.07.04, 22:28
            tylko pogoda potrzebna a reszta sie sama znajdzie;jak bedzie w tym roku -tak
            jak widac
            • malgolla Pobierowo 15.07.04, 17:10
              Lipa: drogo (właśnie płacę za net 7 zł/h), browar drożeje z dnia na dzień,
              głupie ciastko kosztuje 4 zł, noclegi z reguły powyżej 40 zł od osoby, a do
              tego nie ma pogody...NĘDZA...
    • Gość: Jacca Re: pobierowo IP: *.connect.jgora.pl / *.jgora.dialog.net.pl 15.07.04, 15:58
      Cześć też tam byłem w zeszłym roku nic ciekawego to Pobierowo jak każda
      nadmorska mieścina jak niema ładnej pogody to nie ma wiele ciekawych rozrywek
      poza upijaniem sie w knajpkach których tam nie brakuje .Pozdrawiam i życze
      przyjemnych wakacji
    • Gość: Poznań Re: pobierowo IP: *.icpnet.pl 15.07.04, 16:04
      Pobierowo jest naprawdę świetne! Jaedziemy tam już trzeci raz z rzędu i już sie
      nie mogę doczekać! Nawet jeśli nie będzie pogody, to jest położone w takim
      miejscu, że można pozwiedzać okoliczne miejscowości (Rewal, Niechorze,
      Dziwnówek, Międzyzdroje, Kołobrzeg, Mrzeżyno, Pogorzelica itp.). Pozdrawiam!
    • Gość: Waldmar Re: pobierowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 16:33
      Byłem w Pobierowie pięć razy i było super. W tym roku też tam wpadnę. Liczę na
      pogodę w sierpniu. Polecam Pobierowo.
      • Gość: kasia09 Re: pobierowo IP: *.local.pl / *.trzepak.net 26.07.04, 20:11
        wlaśnie wrociłam z Pobierowa tydzień temu ,było naprawdę super,miejscowość i
        okolice,piękne dużo zieleni szkoda tylko że pogoda nie dopisała.
        • Gość: pyro Re: pobierowo IP: 193.151.96.* 26.07.04, 22:17
          właśnie wróciłem z dziewczyną znad morza. byliśmy co prawda w rewalu ale
          pobierowo jest niedaleko i także je odwiedziliśmy. ale po kolei:
          1. rewal, to przede wszystkim klifowe wybrzeże, świetna promenada z widokiem na
          morze, miejscowość nie duża ale dzieje się wiele. sporo koncertów, było lato z
          radiem, na plaży "akademia słońca" diverse summer games, która do pobierowa
          dotrze 04.08 do 15.08, kutry rybackie.
          2. trzęsacz 20 minut na nogach od rewala ze słynnymi ruinami zamku nad klifie
          nad samym morzem, po drodze z rewala do trzęsacza fajne miejesca z widokiem na
          morze aby przytulić się do kobietki.
          3. niechorze, ładna plaża, latarnia morska, muzeum rybołóstwa, jezioro liwia z
          rezerwatem ptaków, jak byliśmy w niechorzu na spacerku ( z rewala około 45
          minut) na brzeg wyszła foka szara, poza tym kolejka wąskotorowa.
          4. no i wreszcie pobierowo, ładnie położona miejscowość, wygląda jakby była w
          lesie, życie nocne chyba bardziej rozwinięte niż w rewalu i jeśli chce się
          powalczyć to polecam pobierowo, jeśli wypoczać i podziwiać krajobrazy to rewal.
          plaża wszędzie podobna, sporo kamieni na brzegu. woda zimna 16, 17 stopni.
          • nina Re: pobierowo 27.07.04, 10:14
            Bylismy z rodzinka w Pobierowie 3 razy z rzedu i jest super. Nie jest tanio ale
            bardzo polubilismy ta miescine. Dwa lata temu w podczas naszego pobytu byl
            Festwial kultury indyjskuiej czy jakos tak. Tu fotki:
            www.kielce.name/art/rozne/jjarm/pobierowo/
            W tym roku tez jedziemy a ze pogoda nie taka, trudno o to winic kogokolwiek.
            Fajnie byloby pobyczyc sie na plazy ale coz.. W zeszlym roku pogoda byla jak
            marzenie. 2 tyg zlecialy bardzo szybko. eh..
            • Gość: kasia09 Re: pobierowo IP: *.local.pl / *.trzepak.net 28.07.04, 18:58
              Festiwal Kultury Indii byłw tym roku 13-15.07 ,właśnie wtedy tam byliśmy,też
              byliśmy pod wielkim wrażeniem.
    • Gość: Poznań Re: pobierowo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 10:27
      Ja do Pobierowa jadę w sobotę i cieszę się, że pogoda nad morzem zaczęła
      dopisywać. tam jest naprawdę super! Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka