Dodaj do ulubionych

Pensjonat Sternik -Rowy

22.08.12, 10:29
Opis w ofercie-wysoki standard pokoi to czysta kpina z ludzi, stare skrzypiące tapczany i szafy pamiętające lata świetności E. Gierka, małe kliteczki, 1,5m od głowy warcząca lodówka .
Jedno stare krzesło na którym i tak nie da rady usiąść bo jest za ciasno, jeść trzeba siedząc na łożku przy wiekowej ławie , to jest ten wysoki standard...
Jedyna zaleta to dobre położenie, bliskośc do plaży która niestety jest fatalna ( po tegorocznych sztormach) mała, wąska i pełna kamieni wielkości nawet pięsci , ciężko popływac bo nogi pościerane.
Toi toje pustawiane 100 m od plaży i płatne 2 zł ( porażka ) dlaczego w innych miejscowościach stoja darmowe toalety na plaży a tu ludzie włażą na wydmy i załatwiaja swoje potrzeby gdzie popadnie ( smród jak diabli)
Miasteczko na ogół OK , mniej ten tandety na ulicach niz w dużych kurortach
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: spadaj malkontent 24.08.12, 20:49
      Toi toje w Rowach? Od kiedy? Zawsze były toalety skanalizowane.
      • kriss284 Re: spadaj malkontent 25.08.12, 09:44
        Przy zejściu na plażę zachodnią owszem jest murowany budynek z toaletami ale przy zejsciu na plaże wschodnia są zdaje sie 4 przenośne toi toje płatne 2 zł , po lewej stronie chodnika kilkadziesiat metrów od plazy w lesie .
        • kol.3 Re: spadaj malkontent 26.08.12, 20:40
          I to są toi toje z tym śmierdzącym płynem, zamiast podlączenia do kanalizacji? Coś nie wierzę.
          Bo latami w Rowach były kabiny przenośne ale podlączone do kanalizacji i na bieżaco sprzątane przez pobierających opłaty.
    • scarlett.o-hara Re: Pensjonat Sternik -Rowy 11.03.13, 15:07
      Zgadzam się z Kriss284. Nigdy więcej Sternika. Pokoje a'la późny PRL. Gospodarze uprzejmi, ale miałam wrażenie ciągłej obserwacji. Rozumiem, że oni mieszkają tam cały rok i to ich dom, ale już bez przesady. W dodatku w dniu wyjazdu gospodyni z zegarkiem w ręku rozliczała nas z czasem wyjazdu i jak nas nie było 15 min. po czasie, to już dzwoniła do męża, gdzie jesteśmy. Wiadomo, że muszą posprzątać na nowych gości, ale na boga... Jeżdżę już kupę lat nad Bałtyk i z takim czymś miałam pierwszy raz do czynienia...
      Nigdy więcej. Udało się w tym roku zarezerwować nam pokój gdzie indziej, w sprawdzonym miejscu... Na szczęście...
      • kol.3 Re: Pensjonat Sternik -Rowy 12.03.13, 20:59
        Przenieś się tuż obok do Narwala, byłam tam ze 3 razy, luksusu przesadnego nie ma, ale ceny są do negocjacji i gospodarze absolutnie nienarzucający się. Tylko weź pokój na pierwszym piętrze z balkonem. Ulica Kościelna to dobra lokalizacja.
        • fontele0 Re: Pensjonat Sternik -Rowy 07.04.13, 21:28
          Byliśmy w Narwalu w zeszłe wakacje i szału nie było, pokoje malutkie, a jeszcze ktoś do tych klitek postanowił wcisnąć psa, który bez przerwy szczekał a właściciele nawet nie zwrócili na to uwagi.
          • kol.3 Re: Pensjonat Sternik -Rowy 08.04.13, 20:43
            To dziwne, bo pisali że zwierząt nie przyjmują.
      • 30andzia nigdy sie nie spotkałaś bo nigdzie nie byłaś.... 07.04.13, 20:57
        To dobrze, że jest "doba hotelowa" - w Ustce jak byłam w zeszłym roku musiałam czekać na walizkach 2h na pokój bo poprzedni wczasowicze postanowili iść pożegnać się z piaskiem i morzem. W takim razie nigdy nie byłaś w normalnych pensjonatach czy hotelach, ja w Egipcie zapłaciłam 300 euro za to, że spóźniłam się 30 minut z oddaniem klucza- tyle kosztowała kolejna doba hotelowa.
      • wiolettarowy Re: Pensjonat Sternik -Rowy 03.09.15, 20:20
        Kochana zgadzam się z WAMi pełna inwigilacja ,narobiłam sie tam jak głupi osioł codziennie to samo i nawet wody nie dali musiałam poprosić szok ,kawa 2 razy w miesiącu LURKA w oblanym kubku szok dzieci nie cierpi a o zwierzętach nie wspomn,e =bron boże niech żadna tam do pracy do sprzątania nie idzie .chętnie podyskutuje wioletta007@onet.eu
      • czar_bajry Re: Pensjonat Sternik -Rowy 05.09.15, 22:51
        rozliczała nas z czasem wyjazdu i jak nas nie było 15 m
        > in. po czasie, to już dzwoniła do męża, gdzie jesteśmy.

Ale w tym nie ma nic dziwnego, w regulaminie pewnie jest podana data rozpoczęcia i zakończenia doby pobytu. I tego należy się trzymać gdyż jeśli pokój jest na wymianę to jeszcze trzeba go porządnie posprzątać i wywietrzyć . Każdy kulturalny człowiek opuszcza pokój wg umowy.
        Jak pojedziesz do hotelu i przekroczysz czas oddania pokoju to doliczają ci za to opłatę.
    • kol.3 Re: Pensjonat Sternik -Rowy 11.04.13, 18:48
      Naprawdę trudno jest doradzać, bo nie nie wiemy czego szukasz.
      Ludzie najczęściej chcieliby żeby było nierujnująco, ale skromne wyposażenie ichdenerwuje, a na ogól albo jest luksusowo i odpowiednio drożej albo tanio i skromniej. Zawsze można wejść na stronę internetową i stwierdzić czy to późny PRL czy coś lepszego.
      Trudno jest znaleźć miejsce idealne.
    • wiolettarowy Re: Pensjonat Sternik -Rowy 03.09.15, 20:13
      przeczytałam ta i inne wiadomości ,muszę dodać ze strasznie PAZERNI GOSPODARZE ,wesz do Warszawy by pognali ,wykorzystują osoby co pomagają im w odrywaniu łóżek i szaf od ścian czyli sprzątaniu NIE PŁACĄC UCZCIWIE ITP-oczywiście bez umowy i jakiego kol wiek świadczenia ha ha ha" działalność sezonowa" SYNALEK POWIEDZIAŁ przez telefon,spotkamy się spokojnie w sądzie Pani Ulenko i Panie Gienku ,obrzydliwie jest tak podglądać kamerami swoich pracowników nie zarejestrowanych nigdzie -w dalszym ciągu czekam na wasz ruch jak widać cierpliwa jestem . WIOLETTTA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka