Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 12:23 Czy ktos moze podac namiary na tanie kwatery w łebie? Byłabym wdzieczna za jakis tel czy adres :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazik Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.bitworld.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:35 Niestety tanich kwater w Łebie nie znajdziesz :-( Najnizesze ceny od osoby sa w granicach 30- 35 zeta. Wiec moze lepiej pod namiot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 00:52 30zł za dobe jeszcze by mi pasowało. a masz moze jakis tel do takich kwater?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.energoprojekt.com.pl 22.07.04, 07:50 Za taką cenę sami cię znajdą tylko przejdź się na dworzec jak przyjedzie pociąg, ja bym się nie przejmował i jechał w ciemno - miejce do spania znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.bitworld.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:02 Hey. Niestety nr telefonow nie mam, ale kolega Adam ma racje. Gdy tylko wysiadziesz na dworcu na pewno podejdzie do Ciebie sporo ludzi ze swoimi ofertami. Praktycznie w kazdym pensjonacie ceny zaczynaja sie wlasnie od 30 zloty. Najlepiej jest znalezc kwatere na miejscu, bo przez telefon lub internet mozesz sie zdziwic jak ludzie beda mowic ze morze jest 300 m. a w zrzeczywistosci jest kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:23 O kwaterę w Łebie nie ma się co martwić. A cena chyba bardziej zależy od pogody i czasu pobytu. Ja w poniedziałek wróciłem z Łeby gdzie miałen nocleg za 25zł. A udało się znaleźć nawet za 20zł, tylko warunki pzostawiały wiele do życzenia. W okolicy portu znajomi znaleźli kwatery także za 25zł. Najlepiej jechac w ciemno i samemu czegoś poszukać, bo właściciele kwater i tak spuszczają z ceny, byle tylko zdobyc zarobek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peja Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.hanet.pl / 80.51.253.* 22.07.04, 12:50 ja byłem 2 latat temu i w tamtym roku w Łebie i powiem wam ze rok temu ciezko było z kwaterami moi znajomi dojechali i mieli problemy znależc coś w ciemno , ale znalezli jakas rudere za 20zł i mieszkali z jakimiś starymi włascicielami ale ogólnie łeba wporzo super odlotowe imperezy i codziennie dyskoteka na palży agados do 6 rano hehe fajnie fajnie. Ale w tym roku Mielno zobaczymy jeszcze tydzień i wyjazd. pozdro miłych wakacji i udanej pogody. aha pogode w łebie miałem super.... pozdr pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A..a Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 14:35 w zeszlym roku bylam w pensjonacie Marianna- na przeciw stacji ORLEN- zaraz przy wjeździe do Łeby. Powiem Ci, ze płaciliśmy za pokój 2 osobowy z łazienką 70 zł.. ale szczerze mówiąc bardzo daleko było do plaży, wieć szukając pytaj ile jest.. bo to dość istotne..a Łeba jest rozwleczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: 62.148.85.* 26.07.04, 21:29 www.nadmorze.pl Wiemeda.25zl od lebka. Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! 27.07.04, 12:12 Czy są w ogóle w Łebie kwatery blisko morza 100 - 200m??? Nie znam niestety Łeby a w ofertach z netu wszystko jest daleko. Czy wiecie o jakichś blisko morza - to ważne dla mnie bo jadę z 3,5 letnią córką "krótkodystansowcem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.tpi.pl 27.07.04, 16:58 jak masz samochód to najlepiej szukać troche dalej, wszędzie da się dojechać nawet blisko plaży, ceny od 20-25 os/doba i całkiem super warunki, ale odpuśc sobie łebe tam jest tłoczno i rudery w środku miasta, lepiej na zewnątrz np. nowęcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimirz Re: KWATERY W ŁEBIE!!!!! IP: *.dolsat.pl 27.07.04, 20:51 choć nie za bardzo lubię te forum(admin terzyma łapę i Wami dowolnie manipuluj,pokazuje to co mu "pasi". Nowęcin jest faktycznie najrozsądniejszym rozwiązaniem,ale do 15 ierpnia znależć coś wgtam jest niemożliwością,chyba że jakaś zatęchła rudera szumnie nazywana pensjonatem,pokojem gościnnym czy domkiem. Zadzwoń do pana Ryszarda Kluski na 0604825447,może on bedzie miał coś wolnego. Odpowiedz Link Zgłoś