seth11 01.08.04, 19:16 Poszukuję kwatery dla dwóch dorosłych osób i dziecka na dwa tygodnie. Jeżeli możecie to polećcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majapuk Re: USTRONIE MORSKIE I OKOLICA OD 14VIII 02.08.04, 11:32 no hej! wystosowałeś ten sam wątek co ja niedawno / "tani nocleg w Ustroniu Morskim polećcie coś "/ Nawet go podtrzymywałeś, ale mało ofert. Ja wyjeżdżam 21 sierpnia i też nic konkretnego nie mam. Poczytaj o tych miejscach, o których u mnie pisało kilka osób. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olesia Re: USTRONIE MORSKIE I OKOLICA OD 14VIII IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.04, 19:59 witaj! z Ustronia wróciłam 2 dni temu! było super! polecam-ul.górna 6i tel094 3515439.Super domek, super ludzie,świetna cicha okolica, do sklepu pół minuty,do morza 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.nadmorze.pl Re: USTRONIE MORSKIE I OKOLICA OD 14VIII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:32 www.nadmorze.pl/bielak/ - dość sympatycznie i jest kawalek zieleni, plac zabaw dla dziecka, miejsce na grill Odpowiedz Link Zgłoś