Dodaj do ulubionych

Domki Ross w Sarbinowie

26.10.13, 20:20
Witam wszystkich serdecznie.Mam pytanie czy ktoś z Was był w domkach"Ross" w Sarbinowie bo wybieram się tam latem 2014r.i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej na ich temat bo cena nie jest niska i szkoda żebym się wpakowała w jakieś dziadostwo chociaż na zdjęciach i opisie jest super.Ze swojej strony mogę polecić domki "Dziedzic" w Dąbkach.Miejscowość uzdrowiskowa,domki rewelacja,plac zabaw dla dzieci bajka z 7metrowym statkiem pirackim.
Obserwuj wątek
    • 3kat Re: Domki Ross w Sarbinowie 24.12.13, 13:08
      Witam,
      znajomi byli i mówili, że jest ok. Ja kiedyś byłem w Słonecznej Rafie i polecam. Teraz mają nową stronę z galerią. Możesz zobaczyć galerię www.pensjonat-sarbinowo.pl/domki-sarbinowo.html
      • daria196 Re: Domki Ross w Sarbinowie 21.02.14, 15:53
        My super wybraliśmy Osada Kalina ul. Ku Słońcu 3 Sarbinowo. www.osadakalina.pl Domy urządzone extra!! salon,2 sypialnie.Plac zabaw to raj dla dzieciaków.Polecamy
    • 77kama Re: Domki Ross w Sarbinowie 21.03.14, 00:27
      odradzam!! właściciel to niepoważna osoba, zamówiłam z rodziną domek a po kilu tyg zadzwonił właściciel z info. iż wystąpił błąd i nie ma wolnego domku w ośrodku który wybraliśmy - ma na innym ale niestety na krótszy okres!!!!!!! Uwaga - to było już po wpłaconym ZADATKU i po potwierdzeniu e-mail ze strony właściciela, że wszystko jest ok z rezerwacją. Ps. pewnie miał lepsze towarzystwo i stwierdził, że sobie poprzesuwa i na inne domki i terminy! po prostu ma gdzieś rodziny z dziećmi!
      • 77kama Re: Domki Ross w Sarbinowie 21.03.14, 00:28
        odradzam!! właściciel to niepoważna osoba, zamówiłam z rodziną domek a po kilu tyg zadzwonił z info. iż wystąpił błąd i nie ma wolnego domku w ośrodku który wybraliśmy - ma na innym ale niestety na krótszy okres!!!!!!! Uwaga - to było już po wpłaconym ZADATKU i po potwierdzeniu e-mail ze strony właściciela, że wszystko jest ok z rezerwacją. Ps. pewnie miał lepsze towarzystwo i stwierdził, że sobie poprzesuwa i na inne domki i terminy! po prostu ma gdzieś rodziny z dziećmi!
    • 7piotr1977 Re: Domki Ross w Sarbinowie 22.03.14, 19:51
      Witam ,dziwi mnie post że właściciel niepoważny i wogóle.Byliśmy z żoną i z dziećmi w tamtym roku i teraz też jedziemy.Bardzo fajny ośrodek szczegolnie dla dzieci ,całe dnie były w basenie ,blisko do morza i przedewszystkim wszystko nowe ,naprawde polecam
    • sarcia1500 Re: Domki Ross w Sarbinowie 13.01.17, 10:55
      Ja polecam byłam w zeszłym roku w wrześniu z mamą i córeczką. Domki w pełni wyposażone, czyste, blisko sklep, i centrum z bardzo fajnym długim deptakiem wzdłuż plaży. domki jak na ich stonce i fajne 3 place zabaw należały do tego ośrodka. rezerwacje dokonałam przez ich stronkę internetowa www.ross-domki.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka