Dodaj do ulubionych

wakacje 2014- ze znajomymi

17.11.13, 12:17
Hej :)

Chciałam się Was poradzić, gdzie można spędzić fajne wakacje ze znajomymi, wiek 20-22. Poszukujemy jakiegoś domku, 4-6 osób, w miarę blisko do plaży i centrum. Nigdy nie byłam nad naszym morzem, dlatego nie mam pojęcia gdzie jest najpiękniej, w jakiej miejscowości. Poradźcie coś!

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • kamnoo Re: wakacje 2014- ze znajomymi 17.11.13, 14:18
      Ojjj nad polskim morzem jest wiele fajnych miejscowości :) Jeśli chcecie się pobawić, poplażować i żeby się działo... to według mnie najlepsza jest Łeba albo Mielno :) A co do noclegu to tez jest super wybór, możecie sobie zajrzeć tutaj, ja zawsze tu coś wynajduje, albo jeszcze lepiej złóż zapytanie o domek i dostaniesz oferty na maila :)
      • julia1008 Re: wakacje 2014- ze znajomymi 19.09.14, 11:43
        Ja w tym roku byłam ze znajomymi w Gdańsku. Akurat był Jarmark Dominikański więc się działo:-)
        Nocleg zarezerwowaliśmy w villa gdańsk - Vrest. Pobyt był bardzo udany, polecam tego typu wypady nad morze.
    • helmutt1 Re: wakacje 2014- ze znajomymi 21.11.13, 22:04
      Zależy czego oczekujecie. Czy tłumów, dyskotek i rozpychania się czy spokoju.
      • elena129 Re: wakacje 2014- ze znajomymi 15.12.13, 10:45
        Raczej poszukujemy rozrywki, ale też żeby nie było takich tłumów, że się przejść nie da :)
        • travel-on Re: wakacje 2014- ze znajomymi 16.12.13, 11:46
          Wydaje mi się że w miejscowościach, które słyną z rozrywki muszą być tłumy no bo jeśli ich nie ma to raczej średnią rozrywkę oferują... takie moje zdanie :) np. Władysławowo super klimat ale wieczorem z 2 kluby ??? osobiście wybrałbym Sopot - tu to się dzieje :P klubów pubów restauracji full, plaża jest więc mi pasuje :) noclegi mam sprawdzone bo byłem na Sylwka w apartamencie Bella tutaj Apartamenty Sopot w lato też się wybieram ale myślimy jeszcze o większym apartamencie bo i większa ekipa się zbierze
    • kol.3 Re: wakacje 2014- ze znajomymi 14.12.13, 20:05
      Sianożęty nie są dla młodych ludzi. To miejscowość dla babć z wnukami.
    • zan26 Re: wakacje 2014- ze znajomymi 17.01.14, 18:40
      Z wszystkich miejscowości na polskim wybrzeżu do najfajniejszych i typowo dla młodych zaliczyłabym Kołobrzeg, Sopot i Ustkę. Jest co robić, gdzie pójść i cała miejscowośc to nie tylko "jedna" ulica.
      • yagna1 Re: wakacje 2014- ze znajomymi 13.02.14, 19:19
        no to ustka
    • j.monisia Re: wakacje 2014- ze znajomymi 23.01.14, 18:52
      Polecam: www.villaisabella.cba.pl w Łukęcinie k. Pobierowa
    • jacekcieslicki2 Re: wakacje 2014- ze znajomymi 17.06.14, 14:51
      Moim zdaniem najlepszym serwisem do znalezienia noclegu nad morzem, który przelicza automatycznie odległość do plaży jest strona www.blizejmorza.pl
    • kapitanborchardt.pl Re: wakacje 2014- ze znajomymi 18.06.14, 09:29
      Polskie morze jest dosyć drogie. Ale skoro jesteście młodzi i lubicie wyzwania, to może skusicie się na rejs morski, jakie organizuje Kapitan Borchardt? Ceny są podobne do kilkudniowego pobytu nad morzem, a możecie przeżyć niesamowitą przygodę i zobaczyć kawałek świata przy okazji :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka