Gość: Persival IP: *.prawo.us.edu.pl 12.08.04, 08:33 Jeżeli ktokolwiek z Was spędził wakacje w Jastrzębiej Górze to dajcie znać : jak było, co warto zobaczyć, gdzie zjeść itd..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leff Re: Jastrzebia GÓRA 12.08.04, 21:38 najlepiej nie jechać plaża do d.py , jedna ulica , lepiej jedź do Władka - jak lubisz życie rozrywkowe lub do Karwii np.jak bardziej spokój i szeroką plaże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renegat Re: Jastrzebia GÓRA IP: *.lublin.mm.pl 15.08.04, 00:31 100% racji!! W Jastrzebiej waska plaza i do tego miejscami kamienista. Za to ladny klif, infrastruktura ok. Ale plaze najlepsze sa w Karwii, Debkach czy Bialogorze, przy czym najspokojniej jest w tej ostatniej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Jastrzebia GÓRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 21:44 nie sluchaj tego leff'a zajrzyj na jastrzebiagora.zv.pl w jg zawsze jest co robic!! p.s. a atrakcje we wladku to dla niego chyba ze jakiegos turyste znowu pochlastali (wladyslawowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Jastrzebia GÓRA IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:18 Ostatni tydzień lipca spędziłam w Jastrzębiej Górze. Jednak niezbyt mi się podobało, jedyne co fajne było to barmani z Heinekena :).Za rok zdecydowanie wybiorę Łebę albo Międzyzdroje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia333 Re: Jastrzebia GÓRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:40 Byłam w Jastrzębiej w zeszłym roku. Wszystko było ok oprócz kamieni po wejściu do morza. Całe nogi poranione. Nie da się pływać. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś