mama.globtroterka 06.05.14, 08:31 Witajcie, poszukuję fajnego kempingu na kilka dni. Fajny to dla mnie taki z czystymi sanitariatami i przyłączami elektrycznymi na parcelach :) Nie musi być przy linii brzegowej. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.globtroterka Re: Kempingi nad Bałtykiem 06.05.14, 08:32 zapomniałam napisać, że nie mam preferencji co do miejscowości - na razie biorę pod uwagę całe wybrzeże :) Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: Kempingi nad Bałtykiem 06.05.14, 10:50 Szczerze polecam camping Alexa we Władysławowie-Chłapowie. Byliśmy w ubiegłym roku i jest naprawdę fajnie. Łazienki przyzwoite, jest kuchnia i świetlica i nawet po południami jakieś krótkie zajęcia dla dzieci z animatorem (1-2 godziny). Nie wielki plac zabaw, ale ładny. Tylko strome zejście na plaże (ale są schodki), więc z wózkiem nie polecam. Rano wstajesz i idac do łazienki widzisz morze;) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.globtroterka Re: Kempingi nad Bałtykiem 06.05.14, 11:01 Emily dziękuję :) już sobie sprawdzam Odpowiedz Link Zgłoś
helmutt1 Re: Kempingi nad Bałtykiem 06.05.14, 15:15 Jak chcesz spokojny to np. juratacamp.pl a jak głośniejszy i z młodszymi szumowinami to w Chałupach ich nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.globtroterka Re: Kempingi nad Bałtykiem 15.05.14, 12:40 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś