IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 15:25
był ktos w łazach? jak tam jest i czy warto sie tam wybierac
Obserwuj wątek
    • Gość: patrycja Łazy jest tam odlotowo byłam tam wruciłam z tamtą IP: 195.68.232.* 24.08.04, 10:30
      byłam w łazach jest tam cudownie pojechałam tam 13.08.2004r. a wruciłam
      23.08.2004r. jećcie tam do ośrotka bryza naprawde
    • Gość: Sheep Re: Łazy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 13:30
      W łazach jest bosko to najpiekniejsze miejsce na ziemi polecam gorąco:D
    • dethy Re: Łazy 24.08.04, 23:26
      eee,to jest dziura jakich malo ! Zwlaszcza pod koniec sezonu nic sie tam nie
      dzieje.
      Bylam tam w pensjonacie "Kujawiak" i to byly nasze najgorsze wczasy.Nie polecam
      Lazow.
    • Gość: matt Re: Łazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:23
      łazy sa zajebiste!!!!!!!!
      • Gość: * Re: Łazy IP: *.example.net / *.e-plan.pl 26.03.05, 22:03
        a macie jakis namiar na pokoj w Lazach? z gory dzieki
        • matmichal Re: Łazy 26.03.05, 22:06
          a jakie kwatery cie interesują?w jakich granicach cenowych? jeżdzę tam od 10
          lat i znam całę Łazy:)))
          • Gość: * Re: Łazy IP: *.marks / *.marks-and-spencer.com.pl 29.03.05, 11:01
            szukam pokoju z lazienka i ewentualnie aneksem kuchennym za 35-40 zl od osoby.
            ineresuje mnie druga polowa sierpnia.
            • matmichal Re: Łazy 29.03.05, 15:55
              no to ośrodek Bryza,lub Wrocławianka- w inym temacie też kotoś tam chciał
              jechać. dobre warunki i w tym przedziale cenowym. ale trudno znaleść takie coś
              z łazienką i kuchnią-chyba,że na osiedlu domów jednorodzinnych.We wrocławiance
              (nie wiem,czy w tym roku też się tak nazywa) są do wynajecia domki 4 osobowe-to
              znaczy jest kanapa i łóżko piętrowe z aneksem kuchennym i łazienka bez
              prysznica-prysznice są w budynku ośrodka-domki są murowane i ok:)chyba było w
              zeszłym roku cos około 60 zł za całość.ale nie wiem jak w tym roku.
            • Gość: matmichal Re: Łazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:58
              znalazłem:))Ośrodek Wypoczynkowy “WROCŁAWIANKA”
              ul. Leśna 20; 76-002 Łazy
              tel. 318-29-88

pozdr
        • Gość: Miki noclegi w Łazach IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 26.03.05, 22:16
          noclegi w Łazach<a href="http://nadmorzem.uzi.pl/lazy.php">noclegi w Łazach</a>
          • Gość: matt Re: noclegi w Łazach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 17:49
            w sukmie łazy są tak małem,że można tam smiało jechać w ciemno-nawet w środku
            sezonu i miejsca będą!koniec wakacji to czas kiedy Łazy pustoszeją!!chyba,że
            interesują kogoś luksusowe wczasy-to trzeba za nimi rozglądnąć się wcześniej-bo
            jest spory tłok:)!!!
            • Gość: Małgosia Re: noclegi w Łazach IP: *.zmigrod.jarsat.pl 27.03.05, 22:52
              ja również byłam w Łazach( sierpień 2004, ośrodek Bryza), to bardzo
              mała,pięknie położona, spokojna miejscowość, powiedziałabym nawet że troszkę
              bezludna. Idealny wypoczynek dla ludzi starszych, małżeństw z małymi dziećmi.
              Młodzież lubiąca dobrą zabawę raczej będzie się tam nudzić.
              • Gość: matt Re: noclegi w Łazach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 10:43
                ale plusem jest mała liczba "warszawiaków" za to sporo ludzi z Dolnego Śląska!
                i Łodzi.Rzeczywiście jesli chodzi o młodzież to jest tam jej coraz mniej-to nie
                to co w połowie lat 90-tych:))))))ale zawsze było tam bezpiecznie-pomijając
                fakt obecności tam takiego dziadka,który kradnie buty!na polach namiotowych:)))
                • Gość: Małgosia Re: noclegi w Łazach IP: *.zmigrod.jarsat.pl 28.03.05, 17:07
                  nie mam takiej wiedzy, ale bardzo możliwe. Dziadek kradnący buty z pola
                  namiotowego ? - może je kolekcjonuje, zawsze to jakieś hobbi:), a tak poważnie
                  to pewnie ktoś niepoważne żarty sobie robił. I jeszcze jedno na temat Łaz-
                  strasznie dużo okropnych komarów.
    • anma6 Re: Łazy 02.04.05, 17:34
      MATMICHAŁ odbierz wiadomosć na skrzunce ,prosze
      ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka