Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 15:25 był ktos w łazach? jak tam jest i czy warto sie tam wybierac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patrycja Łazy jest tam odlotowo byłam tam wruciłam z tamtą IP: 195.68.232.* 24.08.04, 10:30 byłam w łazach jest tam cudownie pojechałam tam 13.08.2004r. a wruciłam 23.08.2004r. jećcie tam do ośrotka bryza naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sheep Re: Łazy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 13:30 W łazach jest bosko to najpiekniejsze miejsce na ziemi polecam gorąco:D Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: Łazy 24.08.04, 23:26 eee,to jest dziura jakich malo ! Zwlaszcza pod koniec sezonu nic sie tam nie dzieje. Bylam tam w pensjonacie "Kujawiak" i to byly nasze najgorsze wczasy.Nie polecam Lazow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Łazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:23 łazy sa zajebiste!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Łazy IP: *.example.net / *.e-plan.pl 26.03.05, 22:03 a macie jakis namiar na pokoj w Lazach? z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: Łazy 26.03.05, 22:06 a jakie kwatery cie interesują?w jakich granicach cenowych? jeżdzę tam od 10 lat i znam całę Łazy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Łazy IP: *.marks / *.marks-and-spencer.com.pl 29.03.05, 11:01 szukam pokoju z lazienka i ewentualnie aneksem kuchennym za 35-40 zl od osoby. ineresuje mnie druga polowa sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: Łazy 29.03.05, 15:55 no to ośrodek Bryza,lub Wrocławianka- w inym temacie też kotoś tam chciał jechać. dobre warunki i w tym przedziale cenowym. ale trudno znaleść takie coś z łazienką i kuchnią-chyba,że na osiedlu domów jednorodzinnych.We wrocławiance (nie wiem,czy w tym roku też się tak nazywa) są do wynajecia domki 4 osobowe-to znaczy jest kanapa i łóżko piętrowe z aneksem kuchennym i łazienka bez prysznica-prysznice są w budynku ośrodka-domki są murowane i ok:)chyba było w zeszłym roku cos około 60 zł za całość.ale nie wiem jak w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matmichal Re: Łazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:58 znalazłem:))Ośrodek Wypoczynkowy “WROCŁAWIANKA” ul. Leśna 20; 76-002 Łazy tel. 318-29-88 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki noclegi w Łazach IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 26.03.05, 22:16 noclegi w Łazach<a href="http://nadmorzem.uzi.pl/lazy.php">noclegi w Łazach</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: noclegi w Łazach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 17:49 w sukmie łazy są tak małem,że można tam smiało jechać w ciemno-nawet w środku sezonu i miejsca będą!koniec wakacji to czas kiedy Łazy pustoszeją!!chyba,że interesują kogoś luksusowe wczasy-to trzeba za nimi rozglądnąć się wcześniej-bo jest spory tłok:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: noclegi w Łazach IP: *.zmigrod.jarsat.pl 27.03.05, 22:52 ja również byłam w Łazach( sierpień 2004, ośrodek Bryza), to bardzo mała,pięknie położona, spokojna miejscowość, powiedziałabym nawet że troszkę bezludna. Idealny wypoczynek dla ludzi starszych, małżeństw z małymi dziećmi. Młodzież lubiąca dobrą zabawę raczej będzie się tam nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: noclegi w Łazach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 10:43 ale plusem jest mała liczba "warszawiaków" za to sporo ludzi z Dolnego Śląska! i Łodzi.Rzeczywiście jesli chodzi o młodzież to jest tam jej coraz mniej-to nie to co w połowie lat 90-tych:))))))ale zawsze było tam bezpiecznie-pomijając fakt obecności tam takiego dziadka,który kradnie buty!na polach namiotowych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: noclegi w Łazach IP: *.zmigrod.jarsat.pl 28.03.05, 17:07 nie mam takiej wiedzy, ale bardzo możliwe. Dziadek kradnący buty z pola namiotowego ? - może je kolekcjonuje, zawsze to jakieś hobbi:), a tak poważnie to pewnie ktoś niepoważne żarty sobie robił. I jeszcze jedno na temat Łaz- strasznie dużo okropnych komarów. Odpowiedz Link Zgłoś
anma6 Re: Łazy 02.04.05, 17:34 MATMICHAŁ odbierz wiadomosć na skrzunce ,prosze ania Odpowiedz Link Zgłoś