21.07.14, 13:45
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • gemowa Re: Spokojniej, taniej :) 21.07.14, 14:07
      Wow, no odkrycie stulecia.
    • niebieskakornelia Re: Spokojniej, taniej :) 22.07.14, 10:10
      Ładne domki, sympatyczna właścicielka, fajna prezentacja. Ja bez problemu znalazłam szczegółowe informacje na ich stronie. Podoba mi się aneks kuchenny i dbałość o szczegóły.
      Z pewnością grill nie stoi od parady, myślę ze jeśli jest przy domku, to spokojnie można z niego korzystać :)
      Ileż to stron profesjonalnie zrobionych, rozreklamowanych, oferuje cuda na kiju, a potem okazuje się ze karaluchy i syf? A pani pewnie dopiero stawia pierwsze kroki, można więc wybaczyć drobne niedociągnięcia.
    • kaga9 Re: Spokojniej, taniej :) 22.07.14, 16:53
      Wyprzedaże na straganach w Ostrowie raczej są mało zachęcającym argumentem, z całym szacunkiem. Tych straganów jest pięć na krzyż -co uważam za zaletę -a na nich... cóż, w większości plastikowa tandeta, jak wszędzie indziej nad morzem.

Co do wyjazdów na początku lub pod koniec sezonu... w ubiegłym roku pojechałam na początku i to był błąd, bo kilka dni szybko minęło, wakacje się dobrze nie rozkręciły, a ja byłam po najlepszej części urlopu. Więcej tego nie zrobię;) Mimo że faktycznie, ludzi było mniej (ale i pogoda akurat nie najlepsza) i mniejszy tłok w barach i na uliczkach.

• kaga9 Re: Spokojniej, taniej :) 23.07.14, 17:41
      W zeszłym roku pogoda dopisywała przez całe lato

No tak, pogoda jest zawsze. Zawsze jakaś;) Początek lipca ubiegłego roku nie był najcieplejszy, a potem, w połowie sierpnia, podczas drugiego tygodniowego pobytu, nawet raz nie wyjęłam z walizki opalaczy. Trudno mi zatem uważać, że pogoda dopisała;)
    • edie70 Re: Spokojniej, taniej :) 23.07.14, 19:28
      spędziłam w ubiegłym roku 12 dniowe wakacje w Ostrowie ,pogoda była cudna przez 10 dni :) Domki są piękne ,blisko centrum i placu zabaw. . Nocowałam gdzie indziej ,abym nie była posądzana o kryptoreklamę :P Bardzo chętnie bym tam wróciła ale mój mąz nie lubi długich spacerów do plaży i dlatego w tym roku wybór padł na Wicie :)
      a Co do inteligencji ,która jest domeną studiujących :/
      tak było 20 lat temu, teraz gdy "każdy" ma mgr trudno się z tą tezą zgodzić :P
    • kaga9 Pytanie przy okazji 24.07.14, 12:46
      Które elementy infrastruktury Ostrowa są czynne po sezonie? Lewiatan, jak sądzę, i co(ś) jeszcze? O miejsca noclegów nie pytam, naturalnie.
      • julka-4 Re: Pytanie przy okazji 24.07.14, 20:39
        No ciężko jest powiem szczerze ;) Byliśmy z 6 lat temu na przełomie sierpnia/września ,stacjonowaliśmy wtedy na sosnowej. Lewiatana jeszcze nie było , czynny był tylko ten jeden sklep na zabytkowej bodajże , jadłodajnie pozamykane ,chyba ze 3-4 knajpki tylko czynne . Tak jak lubimy Ostrowo i jedziemy tam już 5 raz to po sezonie raczej bym się już nie wybrała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka