Dodaj do ulubionych

Miejsce nad morzem Sarbinowo

04.08.14, 20:43
Witam! Chce wybrać się wraz z rodzinką w tym roku nad morze w jakieś mniej zatłoczone miejsce. Przeglądając znalazłam Sarbinowo k. Mielna navitour.pl/sarbinowo-4/informator/
Był ktoś? Dobre miejsce na pobyt z dziećmi?
Plaża prezentuje się fajnie navitour.pl/plaza-sarbinowo,sarbinowo/ wygląda tak naturalnie
Proszę o opinie Pozdrawiam Basia
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: Miejsce nad morzem Sarbinowo 05.08.14, 09:44
      O Sarbinowie nie można powiedzieć ze jest mniej zatłoczone, ani że jest specjalnie dla dzieci.
    • dida321 Re: Miejsce nad morzem Sarbinowo 05.08.14, 17:57
      Jedź do Gąsek. To już prawie Sarbinowo, a dużo mniej tłoczne miejsce. My byliśmy w pensjonacie Przy Plaży. Super. Czysto, blisko do plaży (ok 20 metrów).
      • kol.3 Re: Miejsce nad morzem Sarbinowo 05.08.14, 22:51
        W Gąskach się zanudzą, dobre dla emerytów i niemowląt.
        Rowy byłyby najlepsze. Zależy w jakim wieku te dzieci i kiedy ma być wyjazd.
        • dida321 Re: Miejsce nad morzem Sarbinowo 06.08.14, 15:42
          E tam, od razu się zanudzą :) Zależy, co kto woli. W Gąskach byliśmy jak mała miała 2 latka. Bawiła się świetnie, zwłaszcza że na plaży miała do dyspozycji całkiem duży obszar (w miejscowości typu Sarbinowo, Karwia, Władysławowo itp. mogłaby co najwyżej przy parawanie sobie podłubać, bo tam to na piasku "ludź na ludziu"). Korzystaliśmy z fajnego jedzenia we Włóczędze, a jak się nam nudziło to wybywaliśmy do pobliskiego Kołobrzegu żeby pozwiedzać. W tym roku nasz wybór padł na Ostrowo (również "dziura" nadmorska). Mała ma 6 lat i również się nie zanudziła. Ja osobiście do emerytów nie należę ;), ale szukam ciszy i spokoju właśnie. Na co dzień mam wystarczająco hałasu i "rozrywki". Ale, jak podkreślam, zależy co kto lubi i czego szuka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka