Dodaj do ulubionych

Hotel Faltom - Gdynia/Rumia

IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.04, 13:20
Czytałam wątki przestrzegające przed pieknymi ofertami na stronach
internetowych. Wiele razy rzeczywistość odbiegała bardzo od zachwycającej
oferty. Przyznam, jestem troche skołowana. Na miejsce weekendowego pobytu
wybrałam hotel. Na hotelach chyba nie mozna się zawieść??
Faltom przypadł mi do gustu ze względu na mozliwośc skorzystania z basenu (bo
pogoda już nie taka) i wielu innych atrakcji za dośc niska cene jak na hotel
tej kategorii. A może to nie taka kategoria? Był ktoś w tym hotelu?
RZeczywistośc pokrywa się z wirtualną wizją?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Re: Hotel Faltom - Gdynia/Rumia IP: *.com.pl / *.com.pl 16.09.04, 09:41
      Mieszkam w Rumi.Z racji tego nie bylam korzystalam z noclegu w Faltomie,ale
      moge z czystym sumieniem polecic ten hotel jako miejsce wypoczynku.Tylko
      wiedz,ze lezy przy glownej trasie przelotowej Szczecin-Gdansk.
      Jesli nie zalezy Tobie na szybkim dojezdzie do Gdyni(10minut autem)to polecam
      Rzucewo-palac Sobieskiego.Droga na Hel,skreca sie przed Puckiem.Polozony nad
      Zatoka w parku ze starodrzewem.Do Gdyni 30 minut.Ceny porownywalne.
      Acha,maja konie!Pieknie i spokojnie.I naprawde niedrogo.
      • Gość: Hiena Re: Hotel Faltom - Gdynia/Rumia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:43
        ale nie mają basenu, a zrozumiałam że na tym im właśnie zależy :)

A może ASTOR w J. Górze?
    • Gość: Hiena Re: Hotel Faltom - Gdynia/Rumia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:42
      Wszysto OK, jedź śmiało.
      Miłego weekendu.
      • Gość: Lekito Re: Hotel Faltom - Gdynia/Rumia IP: *.gdynia.mm.pl 27.09.04, 18:34
        Trochę taki wielski ten hotel, ale cóż... nie bede odradzał. A hotel Faltom
        jest w Rumii, to po co piszesz w temacie Gdynia/Rumia. To tak jakbym napisał
        Grand Hotel Gdynia/Sopot :D:D:D

Ludzie ludzie....
        • Gość: Aneta Re: Hotel Faltom - Gdynia/Rumia IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.04, 13:41
          Byłam! Było super! Wszyskim polecam. Wysoki poziom za przystepne ceny.
          Lekito - ja nie jestem w Trójmiasta i nie wiem, że Gdynia i Rumia to coś
          odzielnego. Myslałam, że Rumia to może dzielnica, tak jak Chylonia czy
          Witomino. Teraz byłam i wiem. Więcej wyrozumiałości!

Pozdrawiam
          Aneta
        • Gość: Hiena Re: Hotel Faltom - Gdynia/Rumia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:15
          Gdzie jest Sopot raczej każdy wie, ale przypomnienie czy też wskazanie, że
          Rumia jest k/Gdyni wydaje się być na miejscu.
          • Gość: Lekito Re: Hotel Faltom - Gdynia/Rumia IP: *.gdynia.mm.pl 17.10.04, 10:07
            Poprostu staram sie uświadamoać ludzi (np. turystów), ktorzy od x lat cały czas
            za sprawą rumiaków myślą, ze Rumia to dzielnica Gdyni. Sprawa jest dziecinnie
            prosta - Rumia ma aspiracje, zeby nalezec do Gdyni, a nie do Wejherowa.
            Niestety (dla rumiaków) Gdynia nie chce kolejnego szarego blokowiska i hektara
            domków-klocków z lat 50-60tych. I tak oto Rumia w znalazła się w powiecie
            wejherowskim, a rumiacy sa z tego wielce niezadowoleni i na każdym kroku kiedy
            ktoś sie takiego rumiaka zapyta gdzie mieszka, odpowiada "Mieszkam w Gdyni-
            Rumii". A powinni sie szczycić i odpowiadać "Mieszkam w Rumii koło Wejherowa" -
            wszak Wejherowo to bardzo ładne i bogate miasto. No cóż, taka juz jest dziwna
            mentalność rumiaków i nie mnie to zmieniać, ale zawsze moge uświadomić
            sznownych turystów odwiedzających ziemię kaszubską. Niech żyje małe 3miasto
            kaszubskie - Wejherowo, Reda i Rumia.

A teraz wszyscy rumiacy powtarzają za mną - JESTEM Z RUMII KOŁO WEJHEROWA!

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka