dorciaszek 19.01.16, 13:55 Był ktoś? jakies opinie? Poprosze napiszcie czy warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuptus2003 Re: OW Polonez - Dąbki 27.12.16, 17:51 ak własnie wróciłem z wyjazdu Świątecznego.Osrodek bardzo zadbany i to chyba jeden plus.Duza grupa osób nie zadowolonych w jaki sposób ośrodek zorganizował swięta dla osób prywatnych płacących nie małą kasę.Wyżywienie masakra w swięta podają na sniadanie kolacje szynke i pomidory żadnych potraw świątecznych głodni goście ratowali sie chlebem z dżemem.Wigilia brak mi słow zeby opisać co było podane zupa grzybowa na wodzie zimna,sledz w roznych postaciach niejadalny, na cieplo byl karp tzn cos co go przypominalo i na koniec gdzie juz polowa gosci opuscla stołówke zimnie pierogi po 2 szt dla osoby przy stoliku.Pani kierownik z zawodu dietetyk tak potraktowala gosci w święta Bożego Narodzenia no cóz dla niektórych liczy sie tylko kasa moja rodzina juz na pewno tam nie wróci. Odpowiedz Cytuj Link Zgłoś Odpowiedz Link Zgłoś
kasia840519 Re: OW Polonez - Dąbki 12.06.17, 22:12 Jeden z gorszych ośrodków. Dyrektor wrzeszczacy na gości za to że spóźnili sie 20 minut na kolacje. Porcje wyliczone, małe najgorszy gatunek wędlin. Ucieklismy stamtąd po 3 godzinach pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
dabki11 Re: OW Polonez - Dąbki 25.06.17, 08:49 Za taką cenę , czego się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś