Gość: arte10 IP: *.espol.com.pl 06.02.05, 11:43 Czy ktoś zna tą miejscowość i mógłby polecić sprawdzone noclegi? A w ogóle to co sądzicie o tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: MRZEŻYNO 10.02.05, 22:55 a nie Mrzezino? bo ja takie cos tylko znam nad morzem (no, kolo morza) gdzie ma byc to Mrzeżyno? w ktorym miejscu Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
www.morze.fpga.pl Re: MRZEŻYNO 10.02.05, 23:59 Witam. Sądzę, że jednak chodziło o Mrzeżyno www.pilot.pl/index.php3?Z_CITY_NAME=MRZE%AFYNO&form_t=1&lang=pl a nie Mrzezino koło Pucka. Pozdrawiam Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elap Re: MRZEŻYNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 11:12 hej, ja bywałam tam bardzo często na koloniach z dziecmi, gwarna (przez dużą liczbę kolonistów)ale miła miejscowość, często można spotkać tu znajomych z telewizji, moi koloniści nazbierali mnóstwo autografów.Mnie sie podobało, My spaliśmy w bardzo fajnym ośrodku Piramida-tam oprócz kolonistów wynajmują dla gości domki, dobre jedzenie, basen, plac zabaw dla dzieci i boiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MRZEŻYNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 16:34 Hej. Byłam w Mrzeżynie 3 lata temu. To do tej pory najpiękniejsze miejsce nad morzem gdzie byłam. Podobało mi się bardziej od Stegny, Mielna, Piasków k. Krynicy. W Mrzeżynie wpada do morza jakaś rzeka więc jest kawałek słodkiej wody po której pływają kaczki i można tam wypożyczyć rower wodny lub kajak. Po jednej stronie las po drugiej deptak i miasto a ty na samym środku wpływasz do morza rowerem. Coś niezapomnianego. Miasto nie śpi do 2-giej w nocy. O godzinie pierwszej po północy możesz iść na lody albo na hamburgera. Jest wesołe miasteczko i wszędzie blisko bo to mała mieścinka ale kapitalna. Można wypożyczyć rowerki do jazdy po ulicach albo zwiedzić miasto kolejką na kółkach. Polecam na pewno kiedyś tam wrócę. Jedż nie zastanawiaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
nadmorzem.net Re: MRZEŻYNO 18.02.05, 15:01 Jest nawet fajnie i blisko do Kołobrzegu i Dźwirzyna(duża extra plaża). oferty mozna poszukać na www.mrzezyno.nadmorzem.net. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: MRZEŻYNO IP: *.45.98-84.rev.gaoland.net 21.02.05, 21:13 www.venus.vin.pl super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: MRZEŻYNO IP: *.45.98-84.rev.gaoland.net 21.02.05, 21:14 sorry www.venus.win.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: MRZEŻYNO IP: *.it.volvo.com / *.it.volvo.com 23.02.05, 13:41 Byłam kilka razy, ostatnio wg mnie zmieniło się na niekorzyść, tzn. co kto lubi. Minusem są bardzo wąskie chodniki na głównej ulicy (na której są wszystkie atrakcje) i wielki tłum na nich, na ulicy spory ruch. Zeby wyminąć np kolonie (grup jest tam baardzo dużo) trzeba biec kawałek ulicą. Za to za mostem piękna plaza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś