Dodaj do ulubionych

OW RELAKS - Łeba????

09.03.05, 07:05
A może ktoś był w Ośrodku Wypoczynnkowym RELAKS w Łebie? mam pytanie , czy
jest ośrodek , do którego przyjeżdzżaja rodzice z dziećmi, czy może typowy
ośrodek rehabilitacyjny , do którego głównie przyjeżdżają samotne osoby na
turnusy rehabilitacyjne?
Obserwuj wątek
    • dorotani5 Re: OW RELAKS - Łeba???? 09.03.05, 07:09
      dorotani5 napisała:

> A może ktoś był w Ośrodku Wypoczynnkowym RELAKS w Łebie? mam pytanie , czy
      > jest ośrodek , do którego przyjeżdzżaja rodzice z dziećmi, czy może typowy
      > ośrodek rehabilitacyjny , do którego głównie przyjeżdżają samotne osoby na
      > turnusy rehabilitacyjne?
      No cóż...
      jak się pisze za często - to człowiek się sam w tym gubi ;-))) oczywiście w
      odniesieniu do tego ośrodka mam pytanie o domki, a nie o
      rehabilitację...chodzi mi o domki, w jakim są stanie, czy nie ma w nich
      wilgoci - planujemy wyjazd z malutkim dzidziusiem. Będe wdzięczna za
      spostrzeżenia...
      • Gość: kasper Re: OW RELAKS - Łeba???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:59
        W Lebie sa dwa osrodki Relaks. Jezeli chodzi ci o ten na ulicy Nadmorskiej 13,
        to bylam dwa lata temu. Jest to bardzo ladny osrodek,duzo kwiatów i sosen. Nie
        jest osrodkiem rehabilitacyjnym.Jest dosyc daleko od centrum, ale dla mnie to
        byla zaleta- bez tych tlumów ludzi.Blisko na plaze-jedno zejscie przez las a
        jedno droga.W osrodku sa domki (od 3 osób do 6) i pawilony szeregowe(3-4
        osoby).Domki sa w dobrym stanie - ale trzeba poprosic o rezerwacje jak
        najblizej furtki na plaze (zarówno domku jak i pawilonu)- obok innych biegnie
        droga na parking.Kazdy domek ma wlasne meble ogrodowe i kacik kuchenny(pawilony
        tylko lodówke i dzbanek elektryczny- mozna wziac wlasna kuchenke
        jednopalnikowa).Sa szuszarki na pranie i mozliwosc skorzystania z pralki.Na
        terenie osrodka jest stolowka- wyzywienie bardzo dobre.Ja bylam z dzieckiem 6-
        miesiecznym i z dziesieciolatkiem.Starsze z tata szlo na plaze, a ja z mala
        siedzielismy sobie przed domkiem z widokiem na sosnowy las.Dobrym pomyslem jest
        zabranie lozeczka typu kojec-w nocy dziecko ma gdzie spac a w dzien mozna go
        rozlozyc na trawniku pod parasolem.Do osrodka przyjezdzaja raczej rodziny z
        dziecmi. Mozna tam spedzic wspaniale wczasy jezeli tylko pogoda dopisze.
    • dorotani5 Re: OW RELAKS - Łeba???? 09.03.05, 13:13
      dokładnie o ten ośrodek mi chodzi. Dziękuję bardzo za spostrzeżenia. Wprawdzie
      wyboru domków już nie ma - został podobno jeden ostatni 5 ossobowy, więc nie
      mam wpływu na to w którym jest miejscu. Pozdrawiam. dorota
      • Gość: kasper Re: OW RELAKS - Łeba???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 13:38
        Jezeli chcesz jechac w 2 osoby dorosle + maluszek to lepiej wziac pawilon- maja
        wieksza powierzchnie a takze kaloryfery( co przy malym dziecku ma znaczenie w
        razie brzydkiej pogody).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka