olenka44 21.03.05, 09:08 Prosze o pare informacji , moze ktos zna te apartamenty PONIK ( ul. Sztormowa ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tytus Re: POGORZELICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:42 co prawda niewiem nic o tych apartamentach lecz byłem wiele razy w Pogorzelicy i mogę coś powiedzieć o ulicy Sztormowej .Jest to jedn z głównych deptaków do morza-samo centrum miasteczka do morza z 30 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka44 Re: POGORZELICA 22.03.05, 12:21 A sa tam jakies knajpki , mozna cos zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: POGORZELICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:12 jest pizzeria Róża wiatrów kilka smażalni(najdroższy sposób odżywiania 1 porcja rybka,trochę surówki frytki 30zł) zdecydowanie polecam obiady w dużych ośrodkach wczasowych np. Poznańskiego Urzędu Miasta myślę że za 10zł zjesz dobry obiad.Pogorzelica jest super byłem tam ze 20 razy .Przed sezonem w czerwcu niema koloni i obozów jest jeszcze spokojniej życzę dużo słońca,ja z rodziną jadę w 1 połowie lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka44 Re: POGORZELICA 23.03.05, 15:09 Dzieki , jade z rodzinka w drugiej polowie czerwca , tez zycze duzo slona , jeszcze jedno pytanko : jaka jest plaza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: POGORZELICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:27 jeśli chodzi o plażę to w centrum Pogorzelicy i w stronę Niechorza jest dość wąska 15,20m a w stronę wschodnią-na Mrzeżyno rozszeża się i jest dzika i bezkresna ponad10km.Wszędzie jest lekko żółty drobny piasek .jak byś chciała komputerowy plan Pogorzelicy i Niechorza to wyślę moj e-mail bosman@poczta.gdynia.pl .Warto zwiedzić latarnię morską w Niechorzu i muzeum chyba rybackie też w Niechożu . Odradzam z kożystania z bankomatów na ulicach Pogorzelicy i niechorza biorą po12zł prowizji ja miałem kartę zPKO więc jezdziłem do pobliskiego Trzebiatowa gdzie jest bank PKO. W Trzebiatowie - zabytkowy kościół z wierzą widokową.Do Niechorza lepiej jechać samohcodem i tam dopiero pospacerować bo ze 3km pewnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś