Gość: kajka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.05, 10:20 Jak jest woda, czy jest zakwit glonów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
towita Re: Stegna - czy są GLONY? 01.08.05, 14:31 podbijam wątek, bo też jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
fachowiec100 Re: Stegna - czy są GLONY? 07.08.13, 13:28 Oj są cały duży dywan. Dopiero w Krynicy czyściutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona_ Re: Stegna - czy są GLONY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:34 no wlasnie- ja tez jestem ciekawa- za kilka dni bede w jantarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asmoga Re: Stegna - czy są GLONY? 03.08.05, 21:18 Czytałam na tym forum w innym miejscu, że niestety są. I że tłok na plaży potworny ;-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona_ Re: Stegna - czy są GLONY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:38 pada- niedobrze- glony, grzeje- niedobrze- sinice.. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
detroit Re: Stegna - czy są GLONY? 04.08.05, 09:31 Właśnie wróciłem, zakwitu sinic nie ma bo jest chłodno, ale czasami jakieś zielsko przyklei sie do pleców. Jeśli chodzi o tłok na plaży, to w Stegnie jest na prawde duży, lepiej jest w Jantarze bo tam plaża szersza i jakoś przyjemniej. Dla lubiących samotność polecam spacer ok. 2 km z Junoszyna tam plaża pusta. Jeśli chcecie wiedzieć więcej to pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towita Re: Stegna - czy są GLONY? IP: *.crowley.pl 04.08.05, 12:15 Kurcze, a ja sobie już Stegnę wybrałam:( Mamy rezerwację w ośrodku IBIS i też mam wątpliwości czy to nie taki komunistyczny moloch przypadkiem. Może znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
detroit Re: Stegna - czy są GLONY? 05.08.05, 13:14 Nie ibisa nie znam, a jeszcze co do Stegny to polecam BELONĘ na miejsce do jedzenia, dobrze i tanio. A i jescze warto pojechać do Kątów Rybackich po świerze ryby. Od stegny po prawej stronie drogi biały niski budynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakacyjka Re: Stegna - czy są GLONY? IP: *.telpol.net.pl 07.08.05, 19:30 o ile wiem, w Stegnie woda jest zanieczyszczona Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Stegna - czy są GLONY? 13.08.13, 11:35 Tak są ale w niewielkich ilościach. Jak było bardzo ciepło to i glonów było więcej. Dopiero co wróciłam więc wiadomości z pierwszej ręki. Glony są tylko na początku ale nie wszędzie a w głąb morza jest czysty piasek. A co do tłoku na plaży to wystarczy wyjść wyjściem 71 i macie prawie pustą plażę i na dodatek są miejsca bez glonów. Odpowiedz Link Zgłoś