Dodaj do ulubionych

Stegna - czy są GLONY?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.05, 10:20
Jak jest woda, czy jest zakwit glonów?
Obserwuj wątek
    • towita Re: Stegna - czy są GLONY? 01.08.05, 14:31
      podbijam wątek, bo też jestem zainteresowana
      • fachowiec100 Re: Stegna - czy są GLONY? 07.08.13, 13:28
        Oj są cały duży dywan. Dopiero w Krynicy czyściutko
    • Gość: jona_ Re: Stegna - czy są GLONY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:34
      no wlasnie- ja tez jestem ciekawa- za kilka dni bede w jantarze!!!
      • asmoga Re: Stegna - czy są GLONY? 03.08.05, 21:18
        Czytałam na tym forum w innym miejscu, że niestety są. I że tłok na plaży
        potworny ;-((((((((
        • Gość: jona_ Re: Stegna - czy są GLONY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:38
          pada- niedobrze- glony, grzeje- niedobrze- sinice.. ;-(
          • detroit Re: Stegna - czy są GLONY? 04.08.05, 09:31
            Właśnie wróciłem, zakwitu sinic nie ma bo jest chłodno, ale czasami jakieś
            zielsko przyklei sie do pleców. Jeśli chodzi o tłok na plaży, to w Stegnie jest
            na prawde duży, lepiej jest w Jantarze bo tam plaża szersza i jakoś przyjemniej.
            Dla lubiących samotność polecam spacer ok. 2 km z Junoszyna tam plaża pusta.
            Jeśli chcecie wiedzieć więcej to pytać.
            • Gość: towita Re: Stegna - czy są GLONY? IP: *.crowley.pl 04.08.05, 12:15
              Kurcze, a ja sobie już Stegnę wybrałam:( Mamy rezerwację w ośrodku IBIS i też
              mam wątpliwości czy to nie taki komunistyczny moloch przypadkiem. Może znasz?
              • detroit Re: Stegna - czy są GLONY? 05.08.05, 13:14
                Nie ibisa nie znam, a jeszcze co do Stegny to polecam BELONĘ na miejsce do
                jedzenia, dobrze i tanio. A i jescze warto pojechać do Kątów Rybackich po
                świerze ryby. Od stegny po prawej stronie drogi biały niski budynek.
    • Gość: wakacyjka Re: Stegna - czy są GLONY? IP: *.telpol.net.pl 07.08.05, 19:30
      o ile wiem, w Stegnie woda jest zanieczyszczona
    • ania-bell Re: Stegna - czy są GLONY? 13.08.13, 11:35
      Tak są ale w niewielkich ilościach. Jak było bardzo ciepło to i glonów było więcej. Dopiero co wróciłam więc wiadomości z pierwszej ręki. Glony są tylko na początku ale nie wszędzie a w głąb morza jest czysty piasek. A co do tłoku na plaży to wystarczy wyjść wyjściem 71 i macie prawie pustą plażę i na dodatek są miejsca bez glonów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka